Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10883 hozzászólás a témában

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Amóta szerelek (évi 80- 130 villa) ilyen még sosem fordult elõ velem RS villánál. Marzonál igen, de Rs-nél...

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

penczbike

penczbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 hozzászólás
Sikerült, egy óriási lapos csavarhúzóval sikerült megfogni felûrõl, míg alul meghúztam. Igazán tehettek volna bele egy imbuszfejet, vagy valamit, hogy gondolták,hogy a teljesen kerek alkatrész, ami olajos is, nem fog elfordulni, miközben passzosan benne van egy csavar, amit lazítani, vagy szorítani kéne...? Na mindegy...

penczbike

penczbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 hozzászólás
Motion Controll alsó csavar elforog,nem tudom felûröl megfogni, nincs szerszámnak kialakítva hely. Félig lejött, most se ki, se be... Hogy szoktátok ezt lefogni?
Hiába húzom, próbálom megfeszíteni, semmi...

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
kipucolod, kiszárítod, aztán amit írtál. ennyi.
összerakásnál legyen egy kis olaj a szimmeringeken és a perselyeken.

Carlo1

Carlo1

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
szuper, és akkor csak annyi, hogy a tetejében a szivacsszerû dolgot megkenem, az aljába meg belecélzok? kész a gyorsszervíz?

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
annyi. 15-15.

Carlo1

Carlo1

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
Sziasztok!
Reba race (2006) szeretném levenni a lábat ( becsúszót nem szedem szét) mert meg kellene pucolni. Ahogy a gyári videón láttam, a folyamat érthetõ. Az adatlap+videó alapján viszont a felsõ gyûrût csak meg kell olajozni, de az aljába külön-külön a szárakba mennyi 15w-olaj kell, nekem úgy tûnik, hogy 15ml 15w-s külön-külön. Valaki igazolná meglátásom? thx.

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás
törölve általam
idõközben találtam a kérdésemre választ.
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás
off
mikor én végeztem, autocad még kb az országban nem volt, de tán még kint is vmi 1.0 lehetett. cnc meg volt már akkor is, igaz minket kb 2x1 napra engedtek hozzá 4. ben. de volt osztálytársam egyszer meglátogattam, 3-4 év melógyakrlat után, nézte a rajzot és úgy zongorázta be a programot, mint a gizike a szerelmes levelet a margarétafejessel. :)
on
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

xc1

xc1

vendég

• fórumtag
  • 33 hozzászólás
Nem,nem az autokedet olvasa be hanem max a programot amit az autoked generál!Amúgy nem mindent az auotóked csinál hanem a melós aki ért hozzá és programot ír.Na látjátok még 1 baromság!Errõl beszélek,hogy ezt a szakmát inkább hadjátok ki az okosításotok közül.

Tankos

Tankos

vendég

• fórumtag
  • 52 hozzászólás

és közben még a titkárnõt is megdugja.....

nem. míg a gép melózik, addig a kezelõ megdugja a titkárnõt...:D
"a gép forog, az alkotó kefél" :D:D
Az élet kemény! :)

Tankos

Tankos

vendég

• fórumtag
  • 52 hozzászólás

Errõl aCNC dologról ne irkáljatok már ökörségeket,hogy poszt meg szerszámpálya kiszámítás.Kódok vannak mindenre és a gép pedig automatikusan számol!
Rugós alátétet meg cnc lyukasztóval csinálnak nem esztergával!Mindenki maradjon a kaptafánál mert én sem mondom meg milyen alkatrész hová minek mikor...

milyen ökörségek? honnan tudod, mivel foglalkozunk civilben?:)

A cnc beolvassa az autocadat es mindent kiszamol maganak.de eleg draga cnc n ilyeneket gyartatni.
a legtobb telo alkatreszt egy eszterga is el tud kesziteni.

Az ilyen meg ly j.

ex melóhelyen van vagy 70db cnc masina, eszterga, maró vegyesen... én odaadom nekik a darabot, vagy rajzot, aztán tõlem késsel is farigcsálhatja, csak jó legyen...:D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

cnc, höjjh! :-D
téleg, marha okos az a céjencé E. elétolsz egy rajzot otokeden, felszerszámozza magát, érinõt fog, megnézi, valyon mi is legyen a kontúr azt' dzsanesz! megmér, sugárkorrekcióz, apámfasza.
höjh.

és közben még a titkárnõt is megdugja.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
cnc, höjjh! :-D
téleg, marha okos az a céjencé E. elétolsz egy rajzot otokeden, felszerszámozza magát, érinõt fog, megnézi, valyon mi is legyen a kontúr azt' dzsanesz! megmér, sugárkorrekcióz, apámfasza.
höjh.

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.636 hozzászólás
A cnc beolvassa az autocadat es mindent kiszamol maganak.de eleg draga cnc n ilyeneket gyartatni.
a legtobb telo alkatreszt egy eszterga is el tud kesziteni.

Az ilyen meg ly j.

xc1

xc1

vendég

• fórumtag
  • 33 hozzászólás
Errõl aCNC dologról ne írkáljatok már ökörségeket,hogy poszt meg szerszámpája kiszámítás.Kódok vannak mindenre és a gép pedig automatikusan számol!
Rugós alátétet meg cnc lyukasztóval csinálnak nem esztergával!Mindenki maradjon a kaptafánál mert én sem mondom meg mijen alkatrész hová minek mikor...

Tankos

Tankos

vendég

• fórumtag
  • 52 hozzászólás

újonnan 23-26$... gondolom nem lenne gazdaságos kis darabszámban kifaragni...

nincs teljesen igazad, vedd bele a magyar viszonyokat...:D:D
1., az egy szem nagykerünk egy rakás fos
2., van ez a "valakinek biztosan van esztergályos haverja" dolog, ahol egész olcsón ki lehet hozni a dolgot...

hiába pár della a cucc, ha 170-ért hozzák ide.
esetleg kellene csinálni valami olyast, hogy páran összefogunk, mer x dolcsi felett ingyenes a szállítás, esetleg erõsen redukálódik.
vagy marad a házi tuning...:D

TaaT

TaaT

vendég

• fórumtag
  • 148 hozzászólás
újonnan 23-26$... gondolom nem lenne gazdaságos kis darabszámban kifaragni...
XC Fully

"Kussolj Brian!" :D

siletto

siletto

vendég

• fórumtag
  • 76 hozzászólás
Énis néztem neten, hogy senki sincs, akinek kéne ilyen kupak.......
Gondoltam biztos van fenn cnc-terv, vagy ilyesmi, vagy legalább valami fórum, hogy hogy kell készíteni, vagy kinek van ilyenje.

Persze, semmi....

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

A végén még megtanulnál bringázni. :)

egy ostoba jobbágy troll vagy....

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.