Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Rock Shox
Indította
Vendég
, 2002. június 06. 20:18
Írta 2012. május 11. - 12:00
Hello!
Vettem egy Recon Race-t, honnan tudom megállapítani(szétszedésen kívül) hogy hány mm-re van belõve? 100mm látszik ki a szárból, ezért gyanús, hogy csak 80-ra van belõve. Vagy kimozogja mind ezt a 10cm-ert? Köszönöm a választ!
Vettem egy Recon Race-t, honnan tudom megállapítani(szétszedésen kívül) hogy hány mm-re van belõve? 100mm látszik ki a szárból, ezért gyanús, hogy csak 80-ra van belõve. Vagy kimozogja mind ezt a 10cm-ert? Köszönöm a választ!
Írta 2012. május 08. - 16:30
Sziasztok!
Lehet hülye kérdés
Rock Shox Tora 302 SoloAir villába lehet pakolni utólag lockout-ot?
Lehet hülye kérdés
Rock Shox Tora 302 SoloAir villába lehet pakolni utólag lockout-ot?
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Írta 2012. május 05. - 19:35
Rockshox Recon 351 20mm Maxle | £299.95 | www.bikeoutletyork.co.uk | UK Rock Shock Fork Sale Now On
amúgy semmit nem tudok róluk
amúgy semmit nem tudok róluk
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2012. május 05. - 08:00
szintén ugyanezt vettem bele és egy reba és egy recon meg egy psylo is kapott belõle és semmi gond, 5w-s az a lényeg
Én Eni agipot vettem és kaptam bringás kedvezményt )))))) 2100ft
Írta 2012. május 05. - 03:27
ezt csak úgy itt hagyom
most vettem 1L Repsolt 1800-ért, szerelésenként 360Ft az olajköltség...
szintén ugyanezt vettem bele és egy reba és egy recon meg egy psylo is kapott belõle és semmi gond, 5w-s az a lényeg
Írta 2012. május 02. - 13:49
Õõõ... a Sala az mi? vagy ki?
forúmceleb
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Írta 2012. május 02. - 12:49
Írta 2012. május 02. - 12:00
Írta 2012. május 02. - 10:41
probike
vagy Sala
vagy Sala
Írta 2012. május 02. - 10:31
Kérlek ajánljatok megbízható Rock Shox-hoz értõ szervízt pesten. Ahol a komplett bicót is szervizelnek. Kormánycsapággyal kell valamit kezdeni, meg a fékeket is be kell állítani. Az outimat magam építettem, szerelem, de az MTB-n félek a levegõs telóhoz meg a olajos fékekhez hozzányúlni (Kona Kula) ..... és mennyibe fáj egy komplett revizió manapság?
Írta 2012. április 28. - 18:29
Szét szedtem ma a recon solo air teleszkópot.
Nem sok olaj volt a lábakban. Kb 3-4ml.
A csillapításban 20ml.
A légkamrában meg szinte egy két csepp.
Feltöltöttem szépen olajjal. Mentem egy kört vele. Huh isteni a teleszkóp a régi után
A táblázat a súlyomra 70-85Psi t ír. De szerintem az sok bele. Most még a nyuszi teknõssel kell majd szórakozni ) Meg annyi hogy nem 25mm hézagoló van a stucni alatt hanem 55. Tudom csak 30mm t ír a könyv de nekem így jó.Minden boltos azt mondta nem lesz gond vele. Ha meg nem ok akkor vágok a villanyakból még azt másik stucnit kap
Van öröm bodottá
Nem sok olaj volt a lábakban. Kb 3-4ml.
A csillapításban 20ml.
A légkamrában meg szinte egy két csepp.
Feltöltöttem szépen olajjal. Mentem egy kört vele. Huh isteni a teleszkóp a régi után
A táblázat a súlyomra 70-85Psi t ír. De szerintem az sok bele. Most még a nyuszi teknõssel kell majd szórakozni ) Meg annyi hogy nem 25mm hézagoló van a stucni alatt hanem 55. Tudom csak 30mm t ír a könyv de nekem így jó.Minden boltos azt mondta nem lesz gond vele. Ha meg nem ok akkor vágok a villanyakból még azt másik stucnit kap
Van öröm bodottá
Írta 2012. április 24. - 22:10
Sziasztok!
Vettem egy Rebat és hiányzik róla a GATE gomb ez mennyire jelent problémát?
Illetve hol tudom beszerezni?
Vettem egy Rebat és hiányzik róla a GATE gomb ez mennyire jelent problémát?
Illetve hol tudom beszerezni?
Írta 2012. április 19. - 12:34
Hellóhalló
Érdekelne a véleményetek, mégpedig a következõ témában:
Van én nekem egy Rock Shox Tora SL-em 100mm rugóúttal. Kiváncsi volnék, hogy megnövelhetõ e a rugóútja? Pl egy 130milis Tora felsõrésszel összehozható e? Vagy esetleg a becsúszók tartalmának lecserélésével elérem a kívánt eredményt? A becsúszószárak hossza különbözõ egy 100as és egy 130as tora esetében? Vagy full kompatibilis, csak a rugóúttal variál a gyártó?
Nagyon köszi minden hozzászólást, tanácsot!
Érdekelne a véleményetek, mégpedig a következõ témában:
Van én nekem egy Rock Shox Tora SL-em 100mm rugóúttal. Kiváncsi volnék, hogy megnövelhetõ e a rugóútja? Pl egy 130milis Tora felsõrésszel összehozható e? Vagy esetleg a becsúszók tartalmának lecserélésével elérem a kívánt eredményt? A becsúszószárak hossza különbözõ egy 100as és egy 130as tora esetében? Vagy full kompatibilis, csak a rugóúttal variál a gyártó?
Nagyon köszi minden hozzászólást, tanácsot!
Írta 2012. április 19. - 11:51
Eddig ebay-en még drágább mint amit a boltom mondott, enduro-n pedig hasonló árban van, csak nem tûnik olyan minõségi darabnak mint az eredeti felépítésû. Wilker-nél még érdeklõdök. Köszi!
A köbinches dolog meg magyar szemmel elég agyamentnek tûnik...
A köbinches dolog meg magyar szemmel elég agyamentnek tûnik...
Írta 2012. április 18. - 09:19
Sala:
Én is meglepõdtem, így még nem jártam, pedig egy pár telót én is szervizeltem már, de valahogy mindig kijött a csavar, de ez teljesen megállt. Mindegy , lényeg, hogy sikerült meghúzni.
Én is meglepõdtem, így még nem jártam, pedig egy pár telót én is szervizeltem már, de valahogy mindig kijött a csavar, de ez teljesen megállt. Mindegy , lényeg, hogy sikerült meghúzni.
Írta 2012. április 17. - 23:13
(és mit jelent a teló nevében a 426? ez csak kíváncsiság)
telók tipusjele "tudásszint" alapján. egy darabig volt team, sl, xc a telók elnevezésében . aztán jött vmi markecinges, s kitalálak hogy számozás lesz. volt 335, 351, 426, tán 451. a számok meg legendás amcsi autók legendás motorjainak ürtartlma köbinch-ben. pl hemi. legalábbis eccer vmi cikkben ez volt papírra vetve.
Chrysler Hemi engine - Wikipedia, the free encyclopedia
Írta 2012. április 17. - 23:06
wilker komjádi
ebay
enduro
ebay
enduro
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
Írta 2012. április 17. - 22:59
Üdv!
Témában tapasztaltabbaktól kérdezném, hogy ha egy RS Revelation 426 DualAir U-Turn-be kellene por/olaj záró gyûrû (ami a becsúszókat simogatja és ölelgeti a teleszkóp külvilág felõli részén ), akkor azt hol szerezhetem be? A boltom, a forgalmazóval való tárgyalás után min. 1 hónapot mondott... és egy nem baráti árat. Szóval tippeknek nagyon örülnék!
Esetleg lényeges, hogy mikori a teló?
Témában tapasztaltabbaktól kérdezném, hogy ha egy RS Revelation 426 DualAir U-Turn-be kellene por/olaj záró gyûrû (ami a becsúszókat simogatja és ölelgeti a teleszkóp külvilág felõli részén ), akkor azt hol szerezhetem be? A boltom, a forgalmazóval való tárgyalás után min. 1 hónapot mondott... és egy nem baráti árat. Szóval tippeknek nagyon örülnék!
Esetleg lényeges, hogy mikori a teló?