Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Rock Shox
Started by
Guest
, 2002. June 06. 20:18
Posted 2006. January 21. - 19:21
a villa nagyjából ideális arra amire használni szeretnéd, nekem annyi megjegyzésem lenne, hogy a 100 kg-hoz én meggondolnám a levegõs telót. mivel erõsen a maximális súlyban vagy, az ajánlott légnyomás pedig már olyan magas amit nem biztos, hogy hosszú távon tolerálnak a tömítések + a nagy nyomás miatt valszeg elég érzéketlen is lenne a teló. inkább acélrugós megoldás felé kacsingass, ha lehetõséged van rá. vagy acélrugó + levegõ ráfújási lehetõség.
Posted 2006. January 21. - 19:20
Nekem '04-es Duke Xc Air van. Ha nehéz vagy, lehet, hogy gyorsan kikotyog (velem ez van, igaz csak az egyik szára (a csillis), azonban a nagyker megmagyarázta nekem, hogy nem is lóg). A levegõt nem ereszti (soha!), a csillapítás remek, rugózása már-már elélveztet (a 100mm bõl 95-öt mozog ki max). Kitûnõ CC-re! Tárcsát ez sem nagyon szereti, de elmegy.
White Horse
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Posted 2006. January 21. - 19:20
Vagy érdemesebb lenne venni egy Pilot'05 SL MCD Pop Lock-ot?????
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:
Posted 2006. January 21. - 19:12
Sziasztok!
Valaki tud valamit modani nekem a Duke'05 Xc Air-rõl? Magellan Polarishoz lenne és Cc-zésre lenne használva 90%-ban. Én Kb 100kg körül vagyok. Mi a véleményetek? Érdemes megvennem?
Ja és tárcsával használnám. Avid mechanikus 180-assal.
:-)
Valaki tud valamit modani nekem a Duke'05 Xc Air-rõl? Magellan Polarishoz lenne és Cc-zésre lenne használva 90%-ban. Én Kb 100kg körül vagyok. Mi a véleményetek? Érdemes megvennem?
Ja és tárcsával használnám. Avid mechanikus 180-assal.
:-)
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
Posted 2006. January 18. - 22:52
Hali.
Ma kommunikációs napom van (Endroo nem szól be, ez nem lesz clio topik úgysem;) ).
Jókat rötyögtem ma. Ketten is ajánlottak 30 e-t a Psylo-ért (XC 04, U-turn, karcmentes) Tudom, nagyok az ígényeim.
Ma kommunikációs napom van (Endroo nem szól be, ez nem lesz clio topik úgysem;) ).
Jókat rötyögtem ma. Ketten is ajánlottak 30 e-t a Psylo-ért (XC 04, U-turn, karcmentes) Tudom, nagyok az ígényeim.
Vigyázat! Nagyfeszültség!
evvagyokén,
Posted 2006. January 17. - 15:49
huu, valamelyik nap talaltam a boltban egy doboz eredeti Rock Shox olajat. Ilyen Judy Butter szinvonalu. Kb 10 eves lehet. Nagyon zsivany. majd rakeresek.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2006. January 16. - 22:40
Oke es olyanokat hol tudok venni?
õõ bár ez nem az apró, de nekem van egy egész tubus prep M Manitou telózsírom, amit nem tudok már használni, révén, hogy RS Reba telóm van. Ha érdekel, keress meg priviben elbiznicelhetjük.
ha tudod, hogy nem apró, akkor miért is ide írod?
Posted 2006. January 16. - 22:25
velotrade. minden lánc-boltban pölö.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2006. January 16. - 22:17
Posted 2006. January 16. - 22:14
nem muszáj gyárit venni. zsírban jó a manitou prep-m aka. motorex telózsír, olajban szintén.
Posted 2006. January 16. - 22:02
Hol tudok telozsirt meg olajat venni?Rock Shox.Ma Zold Pontban azt mondtak nem lehet kulon venni mar...Regen volt ez a Judy butter vagy mi.De en nem hiszem el h ne lehessen kapni.
Posted 2006. January 16. - 20:44
igen
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2006. January 15. - 18:32
és akkor legyen ez a végszó, legalábbis a Rock Shox topikbanLegközelebb akkor tárgyaljuk,amikor már megvan!
Posted 2006. January 15. - 17:51
Vole telóján is van 8-D
mondjuk nem tudom,mi volt az,de ránézésre hiányoltam a cantifék bowdenakasztóját is:)
mondjuk nem tudom,mi volt az,de ránézésre hiányoltam a cantifék bowdenakasztóját is:)
Posted 2006. January 15. - 16:31
a gumiharang a legegyszerûbb, legolcsóbb és leghatékonyabb védõeszköz
ártani nem árt, csak véd.. nem fölösleges, csupán nem létszüséglet
de miután több motorsboltban is "kinevettek" a 32es átmérõ miatt...
de azt nem hiszem, hogy nincs valami olyan bolt, ahol ne lehetne kapni. csapágybolt, vagy valami.. csak használnak még ilyeneket valahol...
ártani nem árt, csak véd.. nem fölösleges, csupán nem létszüséglet
de miután több motorsboltban is "kinevettek" a 32es átmérõ miatt...
de azt nem hiszem, hogy nincs valami olyan bolt, ahol ne lehetne kapni. csapágybolt, vagy valami.. csak használnak még ilyeneket valahol...
Posted 2006. January 14. - 22:46
nem kell fontosnak találni
igen,szétszedve!!
Judynál sosenem mozdult L és nem is ment be semmi alá.1 ilyen dolog a cél.Legközelebb akkor tárgyaljuk,amikor már megvan!
igen,szétszedve!!
Judynál sosenem mozdult L és nem is ment be semmi alá.1 ilyen dolog a cél.Legközelebb akkor tárgyaljuk,amikor már megvan!
Posted 2006. January 14. - 21:40
kala: ez nem légyszák nincs légzsák
inkább van e DTM v más ovál vég a gyári kipufogón vagy nincs e
szétszedve rámegy, dee a kötegelõs rögzítés nem mutat jól tuti.
és ronda, és nem is használ semmit.
inkább van e DTM v más ovál vég a gyári kipufogón vagy nincs e
szétszedve rámegy, dee a kötegelõs rögzítés nem mutat jól tuti.
és ronda, és nem is használ semmit.
Posted 2006. January 14. - 21:37
arra gondoltam, ha már ugyis szétszedi szimeringcsere oszt kész. Tök felesleges rá az a buzera
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->