Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Please log in to reply
10883 replies to this topic

07aszp

07aszp

törzsvendég

• fórumtag
  • 638 posts
mondjuk a belseje mibõl van? az easton is alu. egyébként igaz amit mondasz, mert versenyeznek még 1999essel is, de nem akarom, hogy alattam haljon meg. Megy szeretném azt mondani, hogy 3-4évre veszek villát, de úgyse igaz...
Hull York Medical School
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
a boxxeren kb a vállak vannak csak aluból, a becsúszó easton, változó vastagságú, a láb meg magnézium, nincs ami tönkremenjen benne mert olyan egyszerü mint a sár
ha meg elromlik, megcsinálod fillérekbõl, de úgyse fog
hidd el, nagyon sok embernek van 02es boxxija

07aszp

07aszp

törzsvendég

• fórumtag
  • 638 posts
persze hogy az lesz a vége. én már látom magam elõtt ahogy 888al bringázok, csakhogy az én tudásomhoz bõven elég ez a villa. nincs idõm meg lehetõségem versenyezni, így nekem elég. Neil Donoghue-ról van egy képem. valami buzisziklás terepen zúz le marha gyorsan egy RACE-n...
lehet hogy tuningolt, de akkor is...
a 2002es meg nem öregedett már el? én nem vennék 2002es dh vázat, mert ha használva is volt(és már miért ne lett volna) akkor elöregedett az anyag.
mivel a boxxer is aluból van (jójó tudom,hogy easton :)) ezért az is elöregedik. inkább majd ha már a magam lábán állok és lesz pénzem veszek újonnan egy 888at vagy egy WC-t.
Mellesleg az új WC-t istenítik a Dirtben...

Jóvanna Sala de az WC....:D
ja és a szelep 30font az UK-ban
Hull York Medical School
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc

ja és honno lehet szerezni Blackbox visszaút szelepet? tudjátok azt a pirosat.

De jó hogy az enyém gyárilag azzal van ;)

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
apropopó :)
egy 2002es váll (felsõ) mennyibe fájna?
meg egy láb?:)

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
Szerintem szabadulj meg tõle és szerezz egy 2002-est (van kapásból 2 az apróban) - ez a legjobb ár/érték arányú megoldás, mert egy mind a mai napig 300 ezres szintû villához jutsz.
Vagy egy '03, '04, '05-ös WC-t, vagy 888-at.
De láttam egy gyönyörû, 100%-os, '03-as Shiver-t is.
Hosszú távon mindenképpen úgy jársz jobban, ha egy jó villát veszel és vigyázol rá.
Elõbb utóbb úgyis ez lesz a vége

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
ha jól értem, Race-d van, igaz?
akkor azt el lehet felejteni, jobb úgysem lesz!
(max ha szerzel bele egy kompresszió oldalt, szárastül, stb, de az legalább a fél villa ára)
misituning az annyi hogy felfúrja a kompresszió lukat nagyobbra, olajcsere, rugócsere

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

jól van na! :D ez csak egy hirtelen ötlet volt. tftunedba akármit megcsinálnak a boxxeroddal, csak sajnos a végén annyira drága lesz, hogy inkább egy 888. Raknak bele mcd-t, vagy wc belsõt, amit akarsz. egy komplett új race áráért.... de ha valaki pontosan tudja, hogy a GuMi tuning mibõl áll, mit rak bele, szed ki fúr meg, az ne tartsa magában!!! :) ja és honno lehet szerezni Blackbox visszaút szelepet? tudjátok azt a pirosat.

Mindenáron szét akarod fúrni-faragni szegény villát,igaz?:D

07aszp

07aszp

törzsvendég

• fórumtag
  • 638 posts
jól van na! :D ez csak egy hirtelen ötlet volt. tftunedba akármit megcsinálnak a boxxeroddal, csak sajnos a végén annyira drága lesz, hogy inkább egy 888. Raknak bele mcd-t, vagy wc belsõt, amit akarsz. egy komplett új race áráért.... de ha valaki pontosan tudja, hogy a GuMi tuning mibõl áll, mit rak bele, szed ki fúr meg, az ne tartsa magában!!! :) ja és honno lehet szerezni Blackbox visszaút szelepet? tudjátok azt a pirosat.
Hull York Medical School
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
mindeig vannak egetverõ ötletek:)
ezt leszámítva pl rendes tuninggal is meg lehet csinálni mozgó villává, jó cuccos volt az.
nem csak ilyen kiveszem a felé, átrakom egy másik fél boxxert, na meg az egyik becsúszószárat is kicserélem.. lásd kislust villája.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
csak úgy mellesleg:

ha kiszeded a rudat, mi tartja alul?

mert a rúd aljába megy bele a láb alján a csavar.....

szal.....:-)
Autist Team:)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Õ volt az akit a csillaghegy környékén raktunk ki valahol? Akkor sejtem,de már nem emlékszem tisztán a bringájára.

Megnéztem a Recon-t és jónak tünik,de ár tekintetében nem találtam róla semmit sehol egyenlõre.

A 351-s Recon, ami ugye jobb mint a 327, 65990,-Ft az ebike-on, de nem egyértelmû, hogy a Solo Air, vagy a U-Turn változat. A Biker a 327-nél azonos árat ad a két változatra, így valószínû, hogy a 351-nél sincs különbség a két változat ára között.

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts

Ha visszaemlékszel az augusztusi Börzsöny túrára, ott volt a cimborám Trek 8500-s paripája egy ilyennel és "8-s tárcsafékkel szerelve. Tökéletesen meg van vele elégedve, és õ nálad súlyosabb egyén.

De ha nem gondolkodsz tárcsafékben, akkor egy Recon 327 Solo Air.

Õ volt az akit a csillaghegy környékén raktunk ki valahol? Akkor sejtem,de már nem emlékszem tisztán a bringájára.

Megnéztem a Recon-t és jónak tünik,de ár tekintetében nem találtam róla semmit sehol egyenlõre.
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
2 bibi:
a raceben nincs kompresszió állítás, illetve semmilyen kompresszió nincs
a másik hogy ha kiemeled majd benyomod akkor nem kiszedni kell a kompressziót, hanem kicsit rátekerni, de ugye nem lehet:)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
a kompresszió rud az egyben nyomórud is. ha kiveszed akkor mi lenne helyette? olaj sem?
akkor mi értelme? megszûnik a csillapitás..

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

07aszp

07aszp

törzsvendég

• fórumtag
  • 638 posts
köszi a segítséget!
elkészültem vele, szépen tisztán elõírásszerûen...
Mindkét szárban kb. 195ml van(a csillapításban 190 inkább). csak mosószermérõvel tudtam csinálni így nem lett túl pontos. ha majd leütön könnyen akkor a kompresszióba öntsek?
Most gyönyörûen mozog igaz a pikehoz képest kicsit darabos a megindulása, de az jó, hogy 2.5ös olajjal is betudom állítani túl lassúra. Most elöl-hátul leggyorsabbra van állítva és nagyon bírom. :D
Ha valaki legközelebb szed szét race-t akkor légyszi próbálja már ki, úgy hogy nem rakja bele a kompresszió rudat! Sajnos igaz amit olvastam a tftuneden, ha kirántom és hirtelen levágom, mintha becsapódnék valahova, akkor érezhetõen üt. nem tud elég gyorsan összenyomódni. persze a tökéletes megoldás a gyári kompresszió szelep, de csak kíváncsiságból egyszer kipróbálnám kompresszió rúd nélkül...
mégegyszer köszi a segítséget
:)
Hull York Medical School
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
akko 5 és 20, de mostmár tényleg felírom
nem ütöm le, de végigjárja földhöz csapva is, sztem mehet az 5ös
KÖSZI!!!

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
igen, de ha túl könnyen leütöd, akkor 5 vagy 10 is mehet a kompresszióba

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
igen, ez igaz
enyémbe 2.5, 20?

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
viszont ha ml-ben méred bele, akkor mindegy, hogy lenyomod e vagy sem :)