Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Rock Shox
Started by
Guest
, 2002. June 06. 20:18
Posted 2006. January 24. - 17:26
Az uj lab visszafele kompatibilis, vagyis az ujabb evjaratu labak jok a regi villakhoz, de a regiek nem jok az ujakhoz, csak kisebb atalakitassal.
A vallakat konyebb leszedni, ha kicsavarjatok a kupakot, mert a becsuszo kicsit tagul ha megvan huzva a kupak, ezert jobban szorul a vall.
90 fok boven eleg. Ha meg ugy is gyors visszafele, akkor surubb olaj kell.
A vallakat konyebb leszedni, ha kicsavarjatok a kupakot, mert a becsuszo kicsit tagul ha megvan huzva a kupak, ezert jobban szorul a vall.
90 fok boven eleg. Ha meg ugy is gyors visszafele, akkor surubb olaj kell.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Posted 2006. January 24. - 17:23
jó de technikailag. becsúszó? láb?
az normális, hogy a visszaút csillit olyan kb. 90fok ban tudom állítani ami igen kevés?
az normális, hogy a visszaút csillit olyan kb. 90fok ban tudom állítani ami igen kevés?
Hull York Medical School
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe
Posted 2006. January 24. - 17:17
a gyártó
2002 elõtt rockshox
aztán SRAM
meg is érzõdik a minõségen sajnos
2002 elõtt rockshox
aztán SRAM
meg is érzõdik a minõségen sajnos
Posted 2006. January 24. - 17:11
a csillapításon kívül mi az ami változott 2002 és 2003 között?
Hull York Medical School
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe
Posted 2006. January 24. - 16:56
nekem meg ugye horpadt, meg belül körben nagyon durván mély karcok szal az egyiket tényleg cserélni kéne...:-/
mondjuk szerencsére nem éri el a perselyeket sehol
váll: nekem is szorul, legközelebb ha leszeded, rakj rá egy kis zsírt, akkor jobb lesz;)
viszont az új láb kompatibilitása még mindig érdekelne:-)
mondjuk szerencsére nem éri el a perselyeket sehol
váll: nekem is szorul, legközelebb ha leszeded, rakj rá egy kis zsírt, akkor jobb lesz;)
viszont az új láb kompatibilitása még mindig érdekelne:-)
Autist Team:)
Posted 2006. January 24. - 16:51
nekem is karcos picit a becsúszó, de csak fenn a vállnál mer az szorul rajta, úgyhogy kalapátorozni kell
szerintem nincs olyan ember aki ne imádná a 2001-2002es boxxerét!
szerintem nincs olyan ember aki ne imádná a 2001-2002es boxxerét!
Posted 2006. January 24. - 16:30
akkor ezek szerint nem csak én kötõdök ennyire a 2002-es boxximhoz:-)
ha lesz pénzem kap új becsúszókat mert az egyik erõsen sérült, de megtartom sokáig
pláne most hogy lcs megnyugtatott hogy örökéletû:-)
jut eszembe: az új láb egyáltalán kompatibilis vele?
mert ugye azok 200-at mozognak....
??
ha lesz pénzem kap új becsúszókat mert az egyik erõsen sérült, de megtartom sokáig
pláne most hogy lcs megnyugtatott hogy örökéletû:-)
jut eszembe: az új láb egyáltalán kompatibilis vele?
mert ugye azok 200-at mozognak....
??
Autist Team:)
Posted 2006. January 24. - 14:00
akkor a lábat nem bántom, a fekete úgyisjobban megy a bringához mind a bordó
olaj-köszi
szimeringért talán eltok menni ma
hétvégén meg felöltözök és megyek félni
olaj-köszi
szimeringért talán eltok menni ma
hétvégén meg felöltözök és megyek félni
Posted 2006. January 24. - 13:38
zolle: gyere be olajért decsak 5wt-s van
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2006. January 24. - 13:13
A poen az, hogy nem a Boxxer votl a legdragabb. Az X-Vert Carbon majd a Dorado is joval dragabb volt
"apropopó
egy 2002es váll (felsõ) mennyibe fájna?
meg egy láb?"
A vallat nem tudom, az attol fugg kitol veszed es o epp mennyit ker erte ( 5-15 -ig siman valtozhat )
A lab viszont 25e, szimeringekkel, perselyekkel, zsir ujonan. Persze a gyari bordo. ( az uj a nagykerben joval dragabb es nincs )
"apropopó
egy 2002es váll (felsõ) mennyibe fájna?
meg egy láb?"
A vallat nem tudom, az attol fugg kitol veszed es o epp mennyit ker erte ( 5-15 -ig siman valtozhat )
A lab viszont 25e, szimeringekkel, perselyekkel, zsir ujonan. Persze a gyari bordo. ( az uj a nagykerben joval dragabb es nincs )
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Posted 2006. January 24. - 12:53
külföldön is ilyen drága volt? mert akkor nevezhetjük minden idõk legdrágább szériagyártott villájának akár..
mondjuk én olcsón vettem mostanában, de nem gondoltam, hogy még így, picit sérülten is így megszeretem.. pl sala v thez wcje jobban mozog, de el nem tudnám képzelni, hogy egy olyan villát ennyire szeressek.. a nonplus ultra meg a tinis változat
mondjuk én olcsón vettem mostanában, de nem gondoltam, hogy még így, picit sérülten is így megszeretem.. pl sala v thez wcje jobban mozog, de el nem tudnám képzelni, hogy egy olyan villát ennyire szeressek.. a nonplus ultra meg a tinis változat
Posted 2006. January 24. - 12:47
1 kg fehér kenyér árának változásának tükrében 420.000 Ft 2001-ben annyit érhetett, mint most 590.000 Ft. Amennyiben más vásárlói kosarat vizsgálunk, és mondjuk a 95-ös oktánszámú üzemanyag árának változására vetítjük az inflációt, úgy ez az összeg mai árfolyamon 520.000 Ft.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2006. January 24. - 12:38
annyiból ma már 40RC-t veszel. ami mondjuk jó de ocsmány...:S
akkor még gyûjtesz hozzá és kocsi...
ennyit nem adnék egy darab "vas" ()ért.
akkor még gyûjtesz hozzá és kocsi...
ennyit nem adnék egy darab "vas" ()ért.
Hull York Medical School
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe
Posted 2006. January 24. - 12:33
mondjuk el tudom képzelni amikor valaki kiad 300e Ft-t egy villáláért(ráadásul 2002ben) aztán eladja 80ért...
egyébként valszeg jobban jártam volna egy 2002essel, de ez annyira olcsó volt, hogy bûn lett volna kihagyni és így még sisakra, protektorra és öcsémnek pikera is futotta...
egész pontosan 420 ezer volt a bordó, mikor megjelent nálunk 2001-ben.
jézusom az mennyi lenne most?
Posted 2006. January 24. - 12:30
na igen
szolgálati közlemény!
akinek lenne 2-3 deci 5ös illetve ugyanennyi 20as olaja, pls csipogjon reám! köszönöm
//azt el is felejtettem mondani hogy mióta elkezdtem bringázi boxxer volt az álmom
szolgálati közlemény!
akinek lenne 2-3 deci 5ös illetve ugyanennyi 20as olaja, pls csipogjon reám! köszönöm
//azt el is felejtettem mondani hogy mióta elkezdtem bringázi boxxer volt az álmom
Posted 2006. January 24. - 12:30
mondjuk el tudom képzelni amikor valaki kiad 300e Ft-t egy villáláért(ráadásul 2002ben) aztán eladja 80ért...
egyébként valszeg jobban jártam volna egy 2002essel, de ez annyira olcsó volt, hogy bûn lett volna kihagyni és így még sisakra, protektorra és öcsémnek pikera is futotta...
Hull York Medical School
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe
Posted 2006. January 24. - 12:29
málna tökéletesen leírta a dolog érzelmi és anyagi részét
a legjobban azt sajnálom, hogy ha most el is adom és nagy szerencsével esetleg hozzájutok egy másikhoz jó sok pénzért, lehet, hogy az lesz az utolsó....és vége.
soha senki nem fog többé ilyen villát gyártani.
megváltozott a világ, már nem azok a szempontok diktálnak, mint a '98-'02 es boxxiknál. szomorú.
Posted 2006. January 24. - 12:23
soha jobbat...
bár nem tudom miért, nálam ez már érzelmi kötõdés ehhez a boxxihoz
és bordó! nem fehér, szürke, fekete, hanem fantáziadús BORDÓ
tavasszal egy "apró" felújítás és életem végéig megtartom
eladni nem érdemes, mert nem kapsz érte annyit, ammennyit ér, akkor már inkább kirakom az ágyam fölé és simogatom alvás elõtt..
bár nem tudom miért, nálam ez már érzelmi kötõdés ehhez a boxxihoz
és bordó! nem fehér, szürke, fekete, hanem fantáziadús BORDÓ
tavasszal egy "apró" felújítás és életem végéig megtartom
eladni nem érdemes, mert nem kapsz érte annyit, ammennyit ér, akkor már inkább kirakom az ágyam fölé és simogatom alvás elõtt..
Posted 2006. January 24. - 12:11
tetudod, LCS elég sokáig használta az övét, igaz, az KÉK volt
málnáé bordó, enyém meg fekete
málnáé bordó, enyém meg fekete
Posted 2006. January 24. - 12:11
a 2002es meg nem öregedett már el? én nem vennék 2002es dh vázat, mert ha használva is volt(és már miért ne lett volna) akkor elöregedett az anyag.
A 2002-es egyetlen fáradó része a lába, de az is annyira jól van megtervezve, hogy pl. a Milánka alatt ('99-es volt neki, de a láb ua.), -aki egy állat és 1 év alatt szétütött egy '03-as Super t.-t- a kisboxxer 3 évet bírt, azután is csak meghajlott, miután leugrott egy háztetõrõl 8-szor (kb. 8-10 méterrõl)
Alattam is volt 3 éves hibátlan '02-es Boxxer. Ja és a '98-'02-eseket természetesen semmilyen szinten nem kell buzerálni, tuningolni.
A lábon kívül semmi más nem fárad benne, de mit ad Isten, van egy vadiúj láb is hozzá