Jelentkezz be Regisztrálj
Rock Shox
Írta 2006. február 27. - 10:02
az egyik nyuszi meg teknõs (nem béka:D)
a másik a tetején van és climb-it-control vagy compression feliratú
Írta 2006. február 27. - 09:40
nefraz: hívde fel a forgalmazót. www.biker.hu
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Írta 2006. február 26. - 09:44
Írta 2006. február 25. - 18:39
Írta 2006. február 25. - 17:23
azér néha jó a lock kar.......foxon pl ugye nincs, néha kényelmesebb lenne....de ez tényleg csak kényelem nem létfeltétel, ....
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. február 25. - 16:44
mellesleg sztem ez a remote dolgo ugy hulyeseg ahogy van. csillapitast menetkozben nem kell allitani. nincs ra szukseg. a lockout meg...
villa beszerelve, raulsz a gepre. probald meg elerni a lockolo kart a villavallon. van vagy 20 centire a kormanytol... sokkal konnyebb elerni mint sokan gondolnak. meg hajlongani se kell hozza. csak a kezed kinyujtani. elforditani a kart, es vissza mancs a kormanyra. 2-3 masodperc. maximum. total felesleges. ha adjak a villahoz, hat amen, de kulon penzt en biztos nem adnek erte.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. február 25. - 14:12
erre én is gondoltam, de azt megint nem szokás direkt telótesztben nyomatni, 11 normál kereskedelmi forgalomba kerülõ cucc mellett.......asszem kint nem szokás oem-et árulni polcról...Letezik OEM szeria, amit altalaban nem raknak fel a weboldalra, lehet hogy ez is olyan.
Írta 2006. február 25. - 13:08
na most vmit nem értek....sram site-on reba csak dual air-es létezik idén.....
mountain bike-ban mit tesztelnek ? idei dizájnos (meg amúgy sem szoktak kifutott cuccost tesztelni) air u-turnös reba team-et. akkor ez hogy van ?
ilyen q. nagy a német piac, nekik gyártanak külön....? vagy mi...
Letezik OEM szeria, amit altalaban nem raknak fel a weboldalra, lehet hogy ez is olyan.
I`m as fast as nobody!
Írta 2006. február 25. - 11:47
Írta 2006. február 25. - 11:44
ELõre is köszi
Írta 2006. február 25. - 01:06
mountain bike-ban mit tesztelnek ? idei dizájnos (meg amúgy sem szoktak kifutott cuccost tesztelni) air u-turnös reba team-et. akkor ez hogy van ?
ilyen q. nagy a német piac, nekik gyártanak külön....? vagy mi...
Írta 2006. február 22. - 22:02
Írta 2006. február 22. - 21:57
itt van leírás árjául pike-rõl
ugyanez mindegyik
igazad van tigger:) megtévesztett hogy kisebb a basz mint a nem poplockosokon
Írta 2006. február 22. - 21:47
a floodgate-t pont nem állítod a kormányról, kis kék kerek bizbasszal a kompresszió csilit állítod, karral lockolod, kis pöcökkel kioldod.....de asszem 2 féle kar van az eccerûbbiken a kis kék basz csak dísz....lejtõ eccerüségû az a kar
a tekerõvel tudod állítani a bowden feszességét (mint a fékkarnál tkp)
a karral tudod tekerni a floodgate-et, a bütyökkel pedig kioldani az egész micsodát
1 ébként a pike team dobozában benne volt a poplok kar, de sztem a tavalyi reba tímhez járt, -(ha dobozos) - ideihez nem tudom, mintha opció lenne
Írta 2006. február 22. - 21:01
de a biker után még a bolt is tudja nem és igen odaadni az alkatérszeket, szerszámokat a cuccokhoz..
szal elég sok helyen megbukhat ez a történet(ala rs telók és a telópumpa c történetek)
van olyan széria hogy jár, és van olyan hogy nem
Ez is igaz. Én dolgoztam (dolgozok) biciklisboltban, de azért ezekkel a kiegészítõkkel nem szokott gond lenni. Viszont pl a telópumpával hihetetlen mit mûvelnek, ugyanazon szériájú villa az egyik szállítmányban pumpával, a következõben már anélkül van, és látszik hogy "sértetlen" a doboz...
De hogy átfogalmazzam a dolgot, most már jobb a helyzet mint mondjuk 2-3 éve, mikor átkerültek hozzájuk a dolog Csekétõl (vagy még onnan is lehetett rendelni, fogalmazzunk így...)
Írta 2006. február 22. - 20:54
szal elég sok helyen megbukhat ez a történet(ala rs telók és a telópumpa c történetek)
van olyan széria hogy jár, és van olyan hogy nem
Írta 2006. február 22. - 17:37
és nem lenne egyszerûbb attól megkérdezned, akitõl megveszed?
pusztán kiváncsiságból kérdezem.
magyarországon nagyon sok olyat lehet kapni, ami hivatalosan nem is létezik.
ezért inkább ott kérdezz, ahol megveszed.
Ezzel egyetértek. És most hogy már végre talán teljesen letisztulnak a dolgok a Biker-nél, talán mostmár az úgy is lesz, ahogy mondják... Eddig voltak érdekes pillanatok, de tavalytól már zökkenõmentes a dolog, így ha tényleg bemész oda ahol vásárolni akarsz, szinte száz hogy pontosan tudnak mindenre válaszolni...
Írta 2006. február 22. - 17:29
pusztán kiváncsiságból kérdezem.
magyarországon nagyon sok olyat lehet kapni, ami hivatalosan nem is létezik.
ezért inkább ott kérdezz, ahol megveszed.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. február 22. - 17:27
Írta 2006. február 22. - 16:51
a tekerõvel tudod állítani a bowden feszességét (mint a fékkarnál tkp)
a karral tudod tekerni a floodgate-et, a bütyökkel pedig kioldani az egész micsodát