Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10883 hozzászólás a témában

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

manualban nincs benne mekkora?

Nincs sajna. Ott "spacer"-nek nevezik.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

A minap elmentem leeresztetni a Duke-omból. 140 PSI volt benne, ez alattam 11% SAG (XC: 15-20%). Jó. A táblázata szerint 165 PSI kell alám. Jó. Legyen 155, mert már a 140-et is keménynek találtam. Kipróbáltam.... A SAG maradt 11-12%, de kirugózta a 95mm-t- egyszóval majdnem az egész utat. Ez hogy lehet?! A 140 sok, de a 155 kevés?! Somebody help!

Csak egy észrevétel. Vegyéééél telópumpát, nézd az aprót. Az én zsír új telópumpáimat is 3-4 pénzért eladtam, hátha más is így tesz. (nekem eleve volt, majd kaptam egyet a telóhoz, ráadásul a vázhoz is, úgyhogy begyûlt a készlet) Csak mert telót úgy tudsz normálisan állítani, ha magadnak tudod csinálni, az gáz, ha ezért szervízbe kell menni.

Kérdésedre meg tipp. Máshogy mért a két pumpa a két mérés során, pl kiszökött levegõ a szeleplecsatlakozás során.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
manualban nincs benne mekkora?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Én játszani szeretnék a SID-em rugóútjával (SID 2004 Team), s tudom, hogy gyárilag, adtak hozzá egy olyan piris kis henger izét, amivel ezt megtehetem. Namost ezt elhagytam. Nem tudjátok, hogy hol lehetne ilyet szerezni? Vagy ha valakinek még esetleg lenne egy ilyene, én alkudnék rá...;) (de már a méretek pontos meghatározása is életmentõ, leCNCztetem plexibõl és kész) Igazából lehet, hogy amit kérek, az standard RS alkatrész, s bárhol beszerezhetõ, de eddig nem jártam szerencsével.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
elõször http://google.uw.hu
aztán:
http://www.sram.com/...lot_English.pdf
aztán:
0-5 psi

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Imike1438

Imike1438

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
Sziasztok!
Van egy Pilot XC-m és 65kg vagyok, hány bar levegõt kellene belefujnom?
Köszi

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Sziasztok !

Valaki segítsen !!!

Mi a véleményetek a Rock Shox Pilot XC - rõl ????? Írjatok tapasztalatokat !!!!!!!!!!!!!!!!! Vagy csak véleményt !!!!!!!!!!
Köszi !!!!!!!!

kedves qnba, látom az irás már megy, de az olvasás még nem. ezért elsõ sorban ajánlom a keresõ használatát. zöld sor, jobbra felül. és ha már amugy is a zöld sort nézegeted, gyorsan olvasd végig a fórumszabályzatot is! köszi.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
akkor kérjük azokat, akiknek értelmes véleményük van. köszönöm

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás
Hülye kérdésre hülye válasz, nem? ;)

X.

Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
A www.testbike.hu az egyes számú közellenségünk....

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás
A www.testbike.hu a barátod.

Tizedennyi kérdõ és felkiáltójel is elég lett volna.

X.

Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!

vendég_qnba_*

vendég_qnba_*
  • vendég
Sziasztok !

Valaki segítsen !!!

Mi a véleményetek a Rock Shox Pilot XC - rõl ????? Írjatok tapasztalatokat !!!!!!!!!!!!!!!!! Vagy csak véleményt !!!!!!!!!!
Köszi !!!!!!!!

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
Az eladó szerint 2 évet használta.
http://apro.bikemag....1&cat=14&page=3
Küldött képet is róla.
Csak sajnos Õ Budapesti és pedig Borsodi.
;-(
Még puhatolózom,hogy mi lenne a vége az árnak. (?)
;-)
Meg jó lenne személyesen is "lefigyelni" a cuccot,csak ugye a felutazás,miegyebek...
Nehéz-ügy. (persze nekem)
Pedig még a szine is OK.
Ha ismeri valaki az általam említett vázat,akkor tudja miért.
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
A regi Judy -k nagyon jok voltak.
Ha nincs leharcolva akkor erdemes lehet megvenni. Az meg Hidracoil -os ha minden igaz, az pedig a legjobb csillapitas rendszer. A szimering lehet kerdeses.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Vélemény kellene Rock Shox Judy XC 1999-es-rõl.

finom villa. :) régen akartam olyat.

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
Üdv Rock Shox-osok!
Vélemény kellene Rock Shox Judy XC 1999-es-rõl.
Volna egy használt az apróban és nagyon gondolkodom rajta.
Egy merida MATTS Elite PRO-ba menne bele.
Amolyan "edzõ" bringának használnám.
16000 Ft körül lenne az irányára.
NOS?
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Én itthon lemértem az enyémet konyhai mérleggel és az 1665 g-ot mutatott.
Nem hiszem, h a mérleg szar, m anyum qrva jó sütiket süt és "õ is ezt használja". :)

és az is 05 ös xc ? mert nem mindegy ..egy 03-04-es sl vagy race könyebb mint az xc....az én 03-as sl-em is vmi 1600 valamennyi ....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
A minap elmentem leeresztetni a Duke-omból. 140 PSI volt benne, ez alattam 11% SAG (XC: 15-20%). Jó. A táblázata szerint 165 PSI kell alám. Jó. Legyen 155, mert már a 140-et is keménynek találtam. Kipróbáltam.... A SAG maradt 11-12%, de kirugózta a 95mm-t- egyszóval majdnem az egész utat. Ez hogy lehet?! A 140 sok, de a 155 kevés?! Somebody help!
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Fory

Fory

vendég

• fórumtag
  • 57 hozzászólás

RockShox '05 Duke XC Air villa
...
Rugó út: 80mm
Súly: 1,86kg
Rúgózás: levegõ

Én itthon lemértem az enyémet konyhai mérleggel és az 1665 g-ot mutatott.
Nem hiszem, h a mérleg szar, m anyum qrva jó sütiket süt és "õ is ezt használja". :)
A hazád ott van, ahol nem kell magyarázkodnod.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
kicsit nehezen indul meg a németek szerint. (levegõs)
ellenben a revelation-nel, ami vajpuha