manualban nincs benne mekkora?
Nincs sajna. Ott "spacer"-nek nevezik.
manualban nincs benne mekkora?
A minap elmentem leeresztetni a Duke-omból. 140 PSI volt benne, ez alattam 11% SAG (XC: 15-20%). Jó. A táblázata szerint 165 PSI kell alám. Jó. Legyen 155, mert már a 140-et is keménynek találtam. Kipróbáltam.... A SAG maradt 11-12%, de kirugózta a 95mm-t- egyszóval majdnem az egész utat. Ez hogy lehet?! A 140 sok, de a 155 kevés?! Somebody help!
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
kedves qnba, látom az irás már megy, de az olvasás még nem. ezért elsõ sorban ajánlom a keresõ használatát. zöld sor, jobbra felül. és ha már amugy is a zöld sort nézegeted, gyorsan olvasd végig a fórumszabályzatot is! köszi.Sziasztok !
Valaki segítsen !!!
Mi a véleményetek a Rock Shox Pilot XC - rõl ????? Írjatok tapasztalatokat !!!!!!!!!!!!!!!!! Vagy csak véleményt !!!!!!!!!!
Köszi !!!!!!!!
Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!
Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!
finom villa. régen akartam olyat.Vélemény kellene Rock Shox Judy XC 1999-es-rõl.
és az is 05 ös xc ? mert nem mindegy ..egy 03-04-es sl vagy race könyebb mint az xc....az én 03-as sl-em is vmi 1600 valamennyi ....Én itthon lemértem az enyémet konyhai mérleggel és az 1665 g-ot mutatott.
Nem hiszem, h a mérleg szar, m anyum qrva jó sütiket süt és "õ is ezt használja".
RockShox '05 Duke XC Air villa
...
Rugó út: 80mm
Súly: 1,86kg
Rúgózás: levegõ