Jelentkezz be Regisztrálj
Rock Shox
Posted 2006. August 13. - 18:09
Posted 2006. August 13. - 17:42
Posted 2006. August 11. - 20:38
lehet h nem értek hozzá annyira h beleugassak, de minden fémet lehet hegeszteni, persze megfelelõ hõfokon és eljárással, nem pedig otthon megküddöm ívvel oszt kéccsók. mert én is láttam már olyan próbálkozást, h acélt meg alut akartak összehegeszteni. és gondolom tudod h mi lett a vége. ha ragasztott a nyak, akkor nemtom h tényleg biztonságosabb-e a dolog.
nem akarok távgyógyitó se lenni, hanem csak tipp volt de ne hallgass rám mert igazad van. de ha itt teszed fel a kérdést akkor milyen választ vársz? mondjuk akinek van, szerintem az se azzal tölti a szabadidejét h ezeket kikeresse. szerintem egy márkakereskedõ tud neked errõl mondani valamit, mert ez a dolga elvégre.
bocs ha sok voltam egyszerre. lõjetek le!
ja és itt az elõbb voltak különféle rövidnyak gyógymódok, amik lehet h nem igényelnek hegesztést se, de lehet h nehezebbek mint a gyári nyak. evva.
magyarazhatod a bizonyitvanyt, a lenyeg az, hogy butasagot beszelsz, vedd eszre, es maradj csendben. ha nem vagy valamiben 100%ig biztos, akkor ne ird le. mert masok lehet keszpenznek veszik, megcsinaljak, es majd vallalod a felelosseget ha tortenik valami? naugye.
tema lezarva
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2006. August 11. - 20:12
Rogernak megmondtuk keressen vissza it az RS topicban, erre ugyanazt a kérdést feltette mint a telósban.
Posted 2006. August 11. - 17:55
nem akarok távgyógyitó se lenni, hanem csak tipp volt de ne hallgass rám mert igazad van. de ha itt teszed fel a kérdést akkor milyen választ vársz? mondjuk akinek van, szerintem az se azzal tölti a szabadidejét h ezeket kikeresse. szerintem egy márkakereskedõ tud neked errõl mondani valamit, mert ez a dolga elvégre.
bocs ha sok voltam egyszerre. lõjetek le!
ja és itt az elõbb voltak különféle rövidnyak gyógymódok, amik lehet h nem igényelnek hegesztést se, de lehet h nehezebbek mint a gyári nyak. evva.
Posted 2006. August 11. - 15:00
a nyakcsere egyszerû téma - 1, és sokszor biztonságos - 2 is.
szerintem 6061-es alu lehet, de nem biztos - 3. amúgy miért ne tudnának ugyanolyat ráhegeszteni ugyanolyan pákával - 4, v esetleg semleges pákával - 5?
hisz ugyanaz az anyag van benne
Ennyi eszement baromságot összehordani. Ha nem tudsz segíteni, inkább ne szólj, de ha akárki olvassa a fórumot, meglátja ezt a hozzászólást, és esetleg készpénznek veszi...
1 - Nem egyszerû téma
2 - És mikor nem biztonságos? Akkor mi van?
3 - Távgyógyító vagy?
4 - Milyennel?
5 - Ez nem acél...
Posted 2006. August 11. - 14:40
szerintem 6061-es alu lehet, de nem biztos. amúgy miért ne tudnának ugyanolyat ráhegeszteni ugyanolyan pákával, v esetleg semleges pákával?
hisz ugyanaz az anyag van benne
vendég_nhunor_*
Posted 2006. August 11. - 13:49
Posted 2006. August 11. - 13:32
Nem találtam semmi érdemlegeset a gyártó oldalán...
Posted 2006. August 09. - 11:54
sziasztok!
van egy reba team air-uturn poplockos telóm 2006-os
lenne egy érdekesség és kiváncsi lennék,hogy másoknál is elõfordul-e.
mikor megindul a teló egy pici kattanást érzek.hallani nem lehet,inkább érezni.
álltalában nem zavaró,de mikor a terepnek van egy bizonyos "frekvenciája" akkor rohadt idegesítõ a sok kattanás...
szerintetek mi lehet?esetleg vigyem vissza és állítsam bele a boltos arcába?
ennyi pénzért...
sosem tapasztaltam ilyesmit. Próbálj meg esetleg játszani a kamrák myomásaival. De ha nem javul szerintem vidd vissza gariba, bajlódjanak õk vele.
Posted 2006. August 09. - 10:55
Sziasztok!
Villa vásárlását tervezem, és az egyik potenciális jelölt a Reba (másik a Marzo MX Pro ETA 2005 esetleg 2006)
mindkettõ nagyon jó villa. a marzo-t akkor ajánlom, ha szereted az ETA-t, tehát ha lent akarod lockolni a villát mászáskor - legjobb találmány szerintem.
Posted 2006. August 09. - 10:12
Posted 2006. August 09. - 10:00
a race-n kevesebb dolgot lehet állítani....egyszer volt több pénzem és elköltöttem:)
kedves V.V. nem szándékoztalak magamra haragítani.tudom,hogy aktív tagja vagy a fórumnak éppen ezért a sok tevékenység közepette biztosan elkerülte a figyelmedet,hogy "nemtom miket,de nem is néztem" rész is szerepelt a hozzászólásomban.
egyúttal szeretnélek megkérni mivel biztos bõ ismeretekkel rendelkezel az adott termékrõl légyszíves a kérdésemet is elolvasni amit adott topikban elkövettem.
segítségedet és megértésedet elõre is köszönöm!
üdvözlettel -R-
gyí-gyí-gyí
Posted 2006. August 09. - 09:12
Posted 2006. August 08. - 23:59
a race-n kevesebb dolgot lehet állítani...nemtom miket,de nem is néztem.egyszer volt több pénzem és elköltöttem:)Sziasztok!
Részben csatlakozok Richie témájához....
Villa vásárlását tervezem, és az egyik potenciális jelölt a Reba (másik a Marzo MX Pro ETA 2005 esetleg 2006)
Sok jót hallottam/olvastam mindkét villáról, viszont sehol nem találom, hogy mi a különbség a Reba Team és Race között.... Tudna valaki segíteni?
Kösz
nickjames
Posted 2006. August 08. - 23:39
Részben csatlakozok Richie témájához....
Sok jót hallottam/olvastam mindkét villáról, viszont sehol nem találom, hogy mi a különbség a Reba Team és Race között.... Tudna valaki segíteni?
Kösz
nickjames
Posted 2006. August 08. - 23:11
van egy reba team air-uturn poplockos telóm 2006-os
lenne egy érdekesség és kiváncsi lennék,hogy másoknál is elõfordul-e.
mikor megindul a teló egy pici kattanást érzek.hallani nem lehet,inkább érezni.
álltalában nem zavaró,de mikor a terepnek van egy bizonyos "frekvenciája" akkor rohadt idegesítõ a sok kattanás...
szerintetek mi lehet?esetleg vigyem vissza és állítsam bele a boltos arcába?
ennyi pénzért...
Posted 2006. August 08. - 20:26
Kb. annyit is kell mozognia.
http://www.sram.com/...rvice Guide.pdf - 10. oldal.
Hogy milyen gyártók vannak! Képzeljétek, mindenféle manualokat rak a honlapjára, amiben érdekes számokat, meg képeket lehet találni. Hova jutott a világ.
Sokkal egyszerûbb volt itt megkérdezni mint utánanézni... thx
Posted 2006. August 08. - 20:16
Kb. annyit is kell mozognia.Lezárt lockout-tal es RS Reba Team-nek mennyit szabad mozognia és mennyi oalj kell egy ilyen telóba???? Az enyém mozog kb 1-1.5 centit.
http://www.sram.com/...rvice Guide.pdf - 10. oldal.
Hogy milyen gyártók vannak! Képzeljétek, mindenféle manualokat rak a honlapjára, amiben érdekes számokat, meg képeket lehet találni. Hova jutott a világ.