Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10883 hozzászólás a témában

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
szerintetek az új boxxik is pm konzolosok lesznek? közvetlen pm 203 konzol az jó lenne. lehet h cserélném a régit :D

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

Dh rider

Dh rider

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
Rock Shox akció!!! www.ebike.hu

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

lehet h nem értek hozzá annyira h beleugassak, de minden fémet lehet hegeszteni, persze megfelelõ hõfokon és eljárással, nem pedig otthon megküddöm ívvel oszt kéccsók. mert én is láttam már olyan próbálkozást, h acélt meg alut akartak összehegeszteni. és gondolom tudod h mi lett a vége. ha ragasztott a nyak, akkor nemtom h tényleg biztonságosabb-e a dolog.
nem akarok távgyógyitó se lenni, hanem csak tipp volt de ne hallgass rám mert igazad van. de ha itt teszed fel a kérdést akkor milyen választ vársz? mondjuk akinek van, szerintem az se azzal tölti a szabadidejét h ezeket kikeresse. szerintem egy márkakereskedõ tud neked errõl mondani valamit, mert ez a dolga elvégre.
bocs ha sok voltam egyszerre. lõjetek le!
ja és itt az elõbb voltak különféle rövidnyak gyógymódok, amik lehet h nem igényelnek hegesztést se, de lehet h nehezebbek mint a gyári nyak. evva.

magyarazhatod a bizonyitvanyt, a lenyeg az, hogy butasagot beszelsz, vedd eszre, es maradj csendben. :P ha nem vagy valamiben 100%ig biztos, akkor ne ird le. mert masok lehet keszpenznek veszik, megcsinaljak, es majd vallalod a felelosseget ha tortenik valami? naugye.

tema lezarva

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
Macht nichts.

Rogernak megmondtuk keressen vissza it az RS topicban, erre ugyanazt a kérdést feltette mint a telósban.

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
lehet h nem értek hozzá annyira h beleugassak, de minden fémet lehet hegeszteni, persze megfelelõ hõfokon és eljárással, nem pedig otthon megküddöm ívvel oszt kéccsók. mert én is láttam már olyan próbálkozást, h acélt meg alut akartak összehegeszteni. és gondolom tudod h mi lett a vége. ha ragasztott a nyak, akkor nemtom h tényleg biztonságosabb-e a dolog.
nem akarok távgyógyitó se lenni, hanem csak tipp volt de ne hallgass rám mert igazad van. de ha itt teszed fel a kérdést akkor milyen választ vársz? mondjuk akinek van, szerintem az se azzal tölti a szabadidejét h ezeket kikeresse. szerintem egy márkakereskedõ tud neked errõl mondani valamit, mert ez a dolga elvégre.
bocs ha sok voltam egyszerre. lõjetek le!
ja és itt az elõbb voltak különféle rövidnyak gyógymódok, amik lehet h nem igényelnek hegesztést se, de lehet h nehezebbek mint a gyári nyak. evva.

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás

a nyakcsere egyszerû téma - 1, és sokszor biztonságos - 2 is.
szerintem 6061-es alu lehet, de nem biztos - 3. amúgy miért ne tudnának ugyanolyat ráhegeszteni ugyanolyan pákával - 4, v esetleg semleges pákával - 5?
hisz ugyanaz az anyag van benne

Ennyi eszement baromságot összehordani. Ha nem tudsz segíteni, inkább ne szólj, de ha akárki olvassa a fórumot, meglátja ezt a hozzászólást, és esetleg készpénznek veszi...

1 - Nem egyszerû téma
2 - És mikor nem biztonságos? Akkor mi van?
3 - Távgyógyító vagy?
4 - Milyennel?
5 - Ez nem acél...

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
a nyakcsere egyszerû téma, és sokszor biztonságos is.
szerintem 6061-es alu lehet, de nem biztos. amúgy miért ne tudnának ugyanolyat ráhegeszteni ugyanolyan pákával, v esetleg semleges pákával?
hisz ugyanaz az anyag van benne

vendég_nhunor_*

vendég_nhunor_*
  • vendég
ha alu, akkor tökmind1 milyen ötvözet... ötvözetet úgysem tudnak hozzá hegeszteni, csak sima alut vagy acélt...

RoGeR

RoGeR

vendég

• fórumtag
  • 236 hozzászólás
A Rock Shocks Pilot alu villanyaka milyen ötvözet lehet?

Nem találtam semmi érdemlegeset a gyártó oldalán...

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás

sziasztok!
van egy reba team air-uturn poplockos telóm 2006-os
lenne egy érdekesség és kiváncsi lennék,hogy másoknál is elõfordul-e.
mikor megindul a teló egy pici kattanást érzek.hallani nem lehet,inkább érezni.
álltalában nem zavaró,de mikor a terepnek van egy bizonyos "frekvenciája" akkor rohadt idegesítõ a sok kattanás...
szerintetek mi lehet?esetleg vigyem vissza és állítsam bele a boltos arcába?:)
ennyi pénzért...

sosem tapasztaltam ilyesmit. Próbálj meg esetleg játszani a kamrák myomásaival. De ha nem javul szerintem vidd vissza gariba, bajlódjanak õk vele.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

Sziasztok!
Villa vásárlását tervezem, és az egyik potenciális jelölt a Reba (másik a Marzo MX Pro ETA 2005 esetleg 2006)

mindkettõ nagyon jó villa. a marzo-t akkor ajánlom, ha szereted az ETA-t, tehát ha lent akarod lockolni a villát mászáskor - legjobb találmány szerintem.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Nem haragszom. Az utolsó mondatot pontosan a 'nemtom miket,de nem is néztem" miatt írtam be. A problémádra választ nem tudok adni, mivel MÉG nem használok Rebát, illetve az ismeretségi körben ez a hiba nem fordult elõ, de vélhetõen rövid belül választ kapsz a gyakorlati ismeretekkel rendelkezõ felhasználóktól.

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

a race-n kevesebb dolgot lehet állítani....egyszer volt több pénzem és elköltöttem:)

kedves V.V. nem szándékoztalak magamra haragítani.tudom,hogy aktív tagja vagy a fórumnak éppen ezért a sok tevékenység közepette biztosan elkerülte a figyelmedet,hogy "nemtom miket,de nem is néztem" rész is szerepelt a hozzászólásomban.
egyúttal szeretnélek megkérni mivel biztos bõ ismeretekkel rendelkezel az adott termékrõl légyszíves a kérdésemet is elolvasni amit adott topikban elkövettem.
segítségedet és megértésedet elõre is köszönöm!

üdvözlettel -R-

gyí-gyí-gyí

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Semmi különbség a kettõ állíthatósága között. Súlyban van eltérés. Elõször nézzél körbe, és utána irogass.

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Sziasztok!

Részben csatlakozok Richie témájához....

Villa vásárlását tervezem, és az egyik potenciális jelölt a Reba (másik a Marzo MX Pro ETA 2005 esetleg 2006)

Sok jót hallottam/olvastam mindkét villáról, viszont sehol nem találom, hogy mi a különbség a Reba Team és Race között.... Tudna valaki segíteni?

Kösz

nickjames

a race-n kevesebb dolgot lehet állítani...nemtom miket,de nem is néztem.egyszer volt több pénzem és elköltöttem:)

nickjames

nickjames

vendég

• fórumtag
  • 75 hozzászólás
Sziasztok!

Részben csatlakozok Richie témájához....

Sok jót hallottam/olvastam mindkét villáról, viszont sehol nem találom, hogy mi a különbség a Reba Team és Race között.... Tudna valaki segíteni?

Kösz

nickjames

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás
sziasztok!
van egy reba team air-uturn poplockos telóm 2006-os
lenne egy érdekesség és kiváncsi lennék,hogy másoknál is elõfordul-e.
mikor megindul a teló egy pici kattanást érzek.hallani nem lehet,inkább érezni.
álltalában nem zavaró,de mikor a terepnek van egy bizonyos "frekvenciája" akkor rohadt idegesítõ a sok kattanás...
szerintetek mi lehet?esetleg vigyem vissza és állítsam bele a boltos arcába?:)
ennyi pénzért...

salsaboy

salsaboy

vendég

• fórumtag
  • 77 hozzászólás

Kb. annyit is kell mozognia.
http://www.sram.com/...rvice Guide.pdf - 10. oldal.
Hogy milyen gyártók vannak! Képzeljétek, mindenféle manualokat rak a honlapjára, amiben érdekes számokat, meg képeket lehet találni. Hova jutott a világ.:D

Sokkal egyszerûbb volt itt megkérdezni mint utánanézni... :) thx

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Lezárt lockout-tal es RS Reba Team-nek mennyit szabad mozognia és mennyi oalj kell egy ilyen telóba???? Az enyém mozog kb 1-1.5 centit.

Kb. annyit is kell mozognia.
http://www.sram.com/...rvice Guide.pdf - 10. oldal.
Hogy milyen gyártók vannak! Képzeljétek, mindenféle manualokat rak a honlapjára, amiben érdekes számokat, meg képeket lehet találni. Hova jutott a világ.:D

salsaboy

salsaboy

vendég

• fórumtag
  • 77 hozzászólás
Lezárt lockout-tal es RS Reba Team-nek mennyit szabad mozognia és mennyi oalj kell egy ilyen telóba???? Az enyém mozog kb 1-1.5 centit.