Jelentkezz be Regisztrálj
Rock Shox
vendég_Zsoltti_*
Posted 2006. December 27. - 21:16
Rajta vagyok....318-as tora lesz:)
Ha gyárilag 100mm-re van állítva a rugóút, azt kérésre átállítják, vagy vihetem szervizbe?
Esetleg nekem is menne?
Posted 2006. December 27. - 20:55
....
A Toráról várnék véleményt elsõsorban.
....
Z
tele van vele a topik, csak lapozz vissza vagy keress rá a keresõvel
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
vendég_Zsoltti_*
Posted 2006. December 27. - 18:35
Egy Mnitou axel platinum air-hez képest mennyire minõségi ugrás egy Tora, de lehet h Reba lesz belõle, de akkor nincs kérdésem.
A Toráról várnék véleményt elsõsorban.
köszi a véleményeket válaszokat elõre is:)
Z
Posted 2006. December 26. - 00:08
hogy az idiota leugrott 20 lepcsot vele es semmi baja a villanak, hat na... mindenki konyvelje el magaban ugy ahogy akarja...
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2006. December 25. - 22:51
Great fork for the money, ive landed 7 stairs on a hard tail with this no problem. 20+ steps, 5 foot drops, and so on. This fork holds up very well. Well recomenede for whatever you need
Hát izé, nemtom de nekem ugy tünik hogy ez az uriember a "nekem a legnagyobb a pélom" szindromával küzködik...Aki ilyet müvel egy Recon-naé az szerintem nem teljesen komplett, söt ugy igazûbol kétlem hogy tényleg válalta ezeket, föleg ezzel a villával...
Erre nem valo, külömben kétlem hogy törne..
Posted 2006. December 25. - 22:31
Tört el már vkinek reconja??? (351 uturn)
ha igen mire használta?
angol tudas nem art
http://www.mtbr.com/...ct_125142.shtml
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2006. December 25. - 21:46
nem ugrálósvilla, így senkinek sem tört még el szakszerü felhasználás mellett, leglaábbis erre fogadni mernék, akár egy sörben is.
Posted 2006. December 25. - 21:42
Posted 2006. December 24. - 16:00
hmm, érdekes tapasztalatok, kösz, hogy megosztottad. kiváncsi lennék, hogy ez a különbség fõleg a rugózásbeli különbségbõl adódik, vagy más is van mögötte
Egy nemet forumban olvastam, ahol összehasonlitotak Air Revealtiont az acelrugosal Revelational. (olyan 25 szemely irt aki Revelational nyomul)
Egyertelmüen az acelrugost lehetett joban kihasznalni ami a federutat illeti.
Volt egy olyan ficko is aki az Airt rugosra alakitotta at (cajglis üzletben dolgozik).
Ez a "linealis"(rugo) es a "progresziv" (Air) tulajdonsag okozza.(is)
Ha megnezük, hogy a levegös es a rugos Revelation között csak 160g külömbseg van.... legkesöb a service utan mosolyok az ember, ha rugosat vesz.
Posted 2006. December 24. - 01:06
sztem van más is :hmm, érdekes tapasztalatok, kösz, hogy megosztottad. kiváncsi lennék, hogy ez a különbség fõleg a rugózásbeli különbségbõl adódik, vagy más is van mögötte
.....bár állítólag a levegõs revelationt, pont úgy módósitották a rebához képest, hogy ilyesmi mozgása legyen....de mivel nem próbáltam,nem tudhatom....és kicsit drádga a próbálgatáshoz....
szal vszínû egy luftos revelation mozgása közelebb van a vasrúgóséhoz mint a rebáé.......
1ébként mióta kicseréltem a dawg-ban a marathon xc-t egy recon351re mintha nem ugyanaz a bringa lenne annyival jobb....egy hajszállal a marzo finomabban mozog, de merevségben ég és föld....
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2006. December 24. - 00:55
Posted 2006. December 23. - 21:33
Szovan par napja lecsereltem a rebat (sl 06 115mm) egy Revelation (07 85-130) acelrugosra.
Tegnap egy trailes, köves, technikas tura utan ma pedig egy aprokavicsos javaba erdei "soderes" ut utan a benyomasaim:
A reba + pontol a sulyban es talan egyi is amiben jobb (nekem/trance) mint a revelation.
A SAG mint a ket villanal 2cm, a mozgas 115mm bealitva.
Kellemeset lepödtem a Revelationon. 280+ Gramm elöl es ugy megvaltozott a masina, hogy azon a szakaszon ahol alig masztam a Rebaval fel siman fel tudok menni (nem csuszik a hatso kerek).
Lefele szinten a Revelation a favorit. 5mm nem hasznaltam ki a bealitot 115böl ami a Rebanal 1,5cm volt.
Aprokavicsos reszeken jol megrazogatott a Reba, Revelation "uszik" rajtuk.
A szemelyes benyomasok relativak, ezert garanciat nem vallalok. A Grammania topikban verest kapnek erte, ha egy Rebat egy vasrugos Revelationna hasonlitanam össze. Tudom nem egy liga a ket villa, de az EN bikemnek jobbat tesz a Revelation meg az acelrugo is.
Boldog karacsonyi ünnepeket kivanok minden Bikemag olvasonak es üdv a feketeerdöböl.
Laci
Posted 2006. December 23. - 19:28
1, mi lenne ha visszaolvasnál ?sziasztok,
akinek van/volt recon-ja (357 u-turn), az legyen szives mondja mg a véleményét, h mien teló ez és érdemes-e venni? esetleg tör-e már valakinek el?
köszi mindenkinek
2, 357- es nincs , csak 327 vagy 351
3, egyébként qrva jó teló, arra a célra amire való kb a legjobb vétel
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2006. December 23. - 19:14
Erdekes van vezetve az elsö feked....elöb jobra majd visza balra + kabelszorito...
Én is így viszem. Ez van ha hoszú a vezeték meg nem akarjuk megtörni.
Posted 2006. December 23. - 18:57
akinek van/volt recon-ja (357 u-turn), az legyen szives mondja mg a véleményét, h mien teló ez és érdemes-e venni? esetleg tör-e már valakinek el?
köszi mindenkinek
Posted 2006. December 23. - 18:08
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2006. December 23. - 17:53
Posted 2006. December 22. - 22:03
es jol is neznek ki a karbon tavtartok :matrix:
kep
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2006. December 22. - 19:18
Posted 2006. December 22. - 19:16
nekem max alatta egy-masfel centi, folotte meg fel, es kesz. a nagyon sok hezagolo ront az osszkepen :matrix:
Ott a pont. De fél centivel (fölötte) mit érsz? Én alá max egy 1 mm-est teszek, hogy ne a csapágyat zúzza szét a stucni, de magasítást nem igényelek. (fél centit még szexi karbongyûrûkkel is tudok rápakolni)
Tigger, hidd el, nekem menne! Ha láttad volna, mekkorát pereceltem kiállva sprinteléskor hegymenetben az "egri vár" környékén, tudnád...(ott valahogy IZOMBÓL beletérdeltem a stucniba)
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás