Rajta vagyok....318-as tora lesz:)
Ha gyárilag 100mm-re van állítva a rugóút, azt kérésre átállítják, vagy vihetem szervizbe?
Esetleg nekem is menne?
....
A Toráról várnék véleményt elsõsorban.
....
Z
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
RAUH-Welt
B E G R I F F
Great fork for the money, ive landed 7 stairs on a hard tail with this no problem. 20+ steps, 5 foot drops, and so on. This fork holds up very well. Well recomenede for whatever you need
Tört el már vkinek reconja??? (351 uturn)
ha igen mire használta?
RAUH-Welt
B E G R I F F
hmm, érdekes tapasztalatok, kösz, hogy megosztottad. kiváncsi lennék, hogy ez a különbség fõleg a rugózásbeli különbségbõl adódik, vagy más is van mögötte
sztem van más is :hmm, érdekes tapasztalatok, kösz, hogy megosztottad. kiváncsi lennék, hogy ez a különbség fõleg a rugózásbeli különbségbõl adódik, vagy más is van mögötte
.....bár állítólag a levegõs revelationt, pont úgy módósitották a rebához képest, hogy ilyesmi mozgása legyen....de mivel nem próbáltam,nem tudhatom....és kicsit drádga a próbálgatáshoz....
1, mi lenne ha visszaolvasnál ?sziasztok,
akinek van/volt recon-ja (357 u-turn), az legyen szives mondja mg a véleményét, h mien teló ez és érdemes-e venni? esetleg tör-e már valakinek el?
köszi mindenkinek
Erdekes van vezetve az elsö feked....elöb jobra majd visza balra + kabelszorito...
RAUH-Welt
B E G R I F F
nekem max alatta egy-masfel centi, folotte meg fel, es kesz. a nagyon sok hezagolo ront az osszkepen :matrix: