Ha finoman be van lõve a Vfék, sáros a felni és kiállva odanyomom, akkor azért lehet hallani ahogy súrolja.Duke nem csinálta, bár csak 70kg vagyok, ellenben a SID...
(Duke XC 80mm, én 77kg)
Ha finoman be van lõve a Vfék, sáros a felni és kiállva odanyomom, akkor azért lehet hallani ahogy súrolja.Duke nem csinálta, bár csak 70kg vagyok, ellenben a SID...
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Mostanában nézegettem hogy érdemes-e esetleg egy Tora-ra upgradelni (302esbõl a rugós szimpi, 318 a MC miatt), mozogna annyival jobban/lenne annyival érzékenyebb hogy érdemes fogllakoznom a csere gondolatával?
Thx!
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Szerintem nincs olyan vfékes teló, ami ezt nem produkálná, az mz compom is ezt csinálta.
A sebesség mindent megold.
volt olyan kollega, aki a véfékes judy-n (ami ezeknek az egyenesági elõdje) általános felhasználás mellett azt vette észre, hogy a véfék beleér a felnibe jobbról-balról, ha kiáll a nyeregbõl tekerni....
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Eddig nem volt vele bajom, bár alig használtam még.
azon kivûl hogy nem nagyon mozog és kissé hajlékony más gond nincs vele...Sziasztok,
a RS Pilot C megállja a helyét cc-re, (esetleg maratonra?)
thx