Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Please log in to reply
10883 replies to this topic

szaBike

szaBike

törzsvendég

• fórumtag
  • 302 posts

Duke nem csinálta, bár csak 70kg vagyok, ellenben a SID...

Ha finoman be van lõve a Vfék, sáros a felni és kiállva odanyomom, akkor azért lehet hallani ahogy súrolja.
(Duke XC 80mm, én 77kg)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Jótol kérded :). Miért, enyémben a HC2 az milyen? :)
Engem az érdekel hogy minél érzényebb/finomabb legyen... de a levegõs 302-es 40K, MC-os 318as 70K... biciklim meg ér kb 120at most... :(

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Mostanában nézegettem hogy érdemes-e esetleg egy Tora-ra upgradelni (302esbõl a rugós szimpi, 318 a MC miatt), mozogna annyival jobban/lenne annyival érzékenyebb hogy érdemes fogllakoznom a csere gondolatával?

Thx!

a Tora az már olajfürcsis, ugye?

mindenképp megéri.
teljesen más világ szvsz.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Mátra elött vettem J2est, azóta tettem bele... kb 500Km-t, és mintha kezdene keményedni kicsit. Zsírozni kellene már? (szilikonnal idõnként kenegetem a szimeringet) (Nekem idáig fagyban is rendesen mozgott a teló... bár -6 nem tudom volt-e...)

Látom a J3asok kapják az ívet, gondolom J2tõl sem vagytok elragadtatva. Elsõsorban alsókategóriás telókat tudtam idáig kipróbálni, azokhoz képest elégedett vagyok a J2vel (egyedül az RST Omega mozgott jobban). Természetesen a kis költségvetés áldozata lett, 30ig nem láttam igazából jobbakat, így 20ból vettem ezt. Az OEM Pilot 'átverés' ebikeon, J3ban a lock nem kell és rob és egy másik emberke is inkább ezt preferálta... (megbízhatóság)

Mostanában nézegettem hogy érdemes-e esetleg egy Tora-ra upgradelni (302esbõl a rugós szimpi, 318 a MC miatt), mozogna annyival jobban/lenne annyival érzékenyebb hogy érdemes fogllakoznom a csere gondolatával?

Thx!

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 posts
Hát én még csak 300kmet tekertem az új bikeal, de eddig a -6fokos hideget kivéve mindig mozgott, legalább is a többi j3ashoz képest,ami 2 haveromnak is van....nem tudom, hogy a tárcsát hogy fogja bírni, mert tavasszal beújjítom a tárcsát rá.....
Ha nem bírja, akkor veszek egy normálisabb telót, bár nem tervezem, hogy kellessz venni, de majd kiderül!
Igaz eddig még nem kapott naon, még "kímélve" volt:D
Jah én meg 68kg vagyok....:)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

Szerintem nincs olyan vfékes teló, ami ezt nem produkálná, az mz compom is ezt csinálta.

Duke nem csinálta, bár csak 70kg vagyok, ellenben a SID...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Szerintem nincs olyan vfékes teló, ami ezt nem produkálná, az mz compom is ezt csinálta.

A sebesség mindent megold.

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

volt olyan kollega, aki a véfékes judy-n (ami ezeknek az egyenesági elõdje) általános felhasználás mellett azt vette észre, hogy a véfék beleér a felnibe jobbról-balról, ha kiáll a nyeregbõl tekerni....

Nekem a rebanal is beleer picit, bar nem hiszem, hogy nagy jelentosege lenne

.vackor.

.vackor.

vendég

• fórumtag
  • 139 posts
köszi
2 hónap múlva úgyis megyek dolgozni, és akkor meg jöhet a SID ;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
nópara, megállja a helyét, ezzel semmi gond sincs.
csak alternatívákat mondtunk rá, ha esetleg még csak gondolkodási szakaszban vagy!

.vackor.

.vackor.

vendég

• fórumtag
  • 139 posts
igazából már megvan..
akkor próbáljam eladni és 20e ft-tal megtoldani?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
én azt szerettem mikor kidomborodott elöl a villa külsõszára...:)

Kérdés: mennyi pénz beleölésére gondoltál ez ügyben?

érdemesebb abból az összegbõl egy jó használtat venni, mint egy új kevésbbé okos villát.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
volt olyan kollega, aki a véfékes judy-n (ami ezeknek az egyenesági elõdje) általános felhasználás mellett azt vette észre, hogy a véfék beleér a felnibe jobbról-balról, ha kiáll a nyeregbõl tekerni....

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Eddig nem volt vele bajom, bár alig használtam még.

:lol1:
Akkor tényleg jók a tapasztalataid vele. ;)
(azon kívül, hogy nehéz, nem mozog, érzéketlen, nem mozog, hajlik, nem mozog...ja és nem mozog - más gond nincs vele)

Egyébként semmi baj nincs vele, ha megelégszel ezzel a teljesítménnyel. Ha nem, akkor nincs mese, marad a csere-bere.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 posts
Miért húzzátok le annyira a j3at? Csak azért kérdem, h tudjam, mi vár rám. :)
Eddig nem volt vele bajom, bár alig használtam még.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
lehet igazad van, aki normális telót akar, s nincs sok lé, marad a használt piac...

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
én ezek közül mindegyiket erõsen hanyagolnám, akkor már inkább az apróból valami használt cucc

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
Most 20 ezer körül láttam a J2-õt az íbájkon. Azé az má jobb, de J3al picikét többért még jobban jársz.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Sziasztok,
a RS Pilot C megállja a helyét cc-re, (esetleg maratonra?)
thx

azon kivûl hogy nem nagyon mozog és kissé hajlékony más gond nincs vele...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

.vackor.

.vackor.

vendég

• fórumtag
  • 139 posts
Sziasztok,
a RS Pilot C megállja a helyét cc-re, (esetleg maratonra?)
thx