Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10883 hozzászólás a témában

norton

norton

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás
Sziasztok! Kis segítségre lenne szükségem. Van egy régi KTM RACE keróm, amiben RS Judy SL '01 van. Na ehhez kellene 2 db SÁRGA színû rugó. Mivel 64 kg vagyok a gyári piros "kicsit" kemény:)

cikkszám: 11.4311.121.000

Elvileg ezekben az újabb telókban ugyanazok a rugók vannak:
Judy 2006 J1, J2, J, illetve
Judy 2003-2005 TT, C, XC, illetve
Pilot C 2003-2005

Melyik bolt foglalkozik RS-szal? Esetleg valakinek nincs elfekvõbe ilyen?

Elõre is kösz!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Elötte nem ártott volna lemérni (hiszen a különbözõ gyártóknál az azonos elméleti szélesség a gyakorlatban gyakran eltér), mert ha nem fér be, akkor nézhetsz ki értelmetlenül a fejedbõl.:chin:

Dr.SPECIALIZED

Dr.SPECIALIZED

vendég

• fórumtag
  • 99 hozzászólás

amúgy elméletben belefér.

Akkor joo , :bananadan mert ekkora (2.8) Michelin gumikat rendeltem !!!
A {kicsike} : Magellan DENEB 2005, Manitou SUPER Splice 100-130 mm, AVID BB7_203, Mavic 325 DISC, XTR valtok+v.karok, SYNCROS, HOLZFELLER, stb...
A {buldozer} : Magellan VEGA DH '06, RockShox BOXXER TEAM '07, Magura GUSTAV_M 203/203

Dr.SPECIALIZED

Dr.SPECIALIZED

vendég

• fórumtag
  • 99 hozzászólás

Rojtosra dumáljuk a szánkat, hogy tessék megnézni, mit ír a "Manual", csak éppen azt nem tudom minek.

2,7x26 or 710mm diameter

Jol van NA, csak azert kerdeztem hatha van valakinek pont ilyen elo-ben ?!! :afro:
A {kicsike} : Magellan DENEB 2005, Manitou SUPER Splice 100-130 mm, AVID BB7_203, Mavic 325 DISC, XTR valtok+v.karok, SYNCROS, HOLZFELLER, stb...
A {buldozer} : Magellan VEGA DH '06, RockShox BOXXER TEAM '07, Magura GUSTAV_M 203/203

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
és talán tekerhetõ is.
amúgy elméletben belefér.

(ált az emberek még mielött össztelósuk lesz, elfelejtik a 26x2.5nél nagyobb gumihasználat mániáját)

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás
Minek 2.8as? Magyarországra bõvel elég 2.5ig. (sõt sztem bárhová)
Célszerûbb is, mert több sár elfér. ;)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Rojtosra dumáljuk a szánkat, hogy tessék megnézni, mit ír a "Manual", csak éppen azt nem tudom minek.

2,7x26 or 710mm diameter

Dr.SPECIALIZED

Dr.SPECIALIZED

vendég

• fórumtag
  • 99 hozzászólás
A BOXXER villak-ban elfer a 2.8-as gumi ??? :wtf:

xy888

xy888

vendég

• fórumtag
  • 66 hozzászólás
Sziasztok!Arra lennék kíváncsi hogy a 2004es Psylo SL-t(nem tullios) azt gyárilag milyen rugóval szerelték,esetleg a színét ha meg tudná nekem valaki mondani!Elõre is köszönöm.

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás

n_vitya: nem haragszom meg! Annyival kiegészítem, hogy nekem nem csak pár milit remeg, hanem 1-1,5 cmet is simán beremeg, ha nem 2cmet:(

Meg lenne egy kérdésem: Mi a különbség a reba és a recon között az árán kívül?Melyik a jobb/melyik éri meg jobban?

reba - recon
dual air - solo air/u-turn
mcd - 351 mcd-s/327 nem mcd-s
súly

egyébként meg www.sram.com

u.i. meg az ára;)

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás

Oks! Ha jó, akkor jó! Használd egészséggel sokezer kilóméteren át!

kössz

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 hozzászólás
n_vitya: nem haragszom meg! Annyival kiegészítem, hogy nekem nem csak pár milit remeg, hanem 1-1,5 cmet is simán beremeg, ha nem 2cmet:(

Meg lenne egy kérdésem: Mi a különbség a reba és a recon között az árán kívül?Melyik a jobb/melyik éri meg jobban?

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 hozzászólás

Imee, milyen J3as az? Nekem Judy TTn és most J2õn is van BB7 (160), állatul fog a fég, még sincs a telónak semi baja... (80as).
Egyedül annyi, hogyha száradó saras a tárcsa akkor kis ideig mikor szaggatotan fog akkor bicikli hossz irányában pár milit remegettei a telót pár 1-2 fékezésig.

Ha nem haragszik meg Imee, akkor válaszolok helyette: igen, remeg a teló. Viszont sárnak nem sok köze van hozzá, max amennyi nedves aszfaltról rákerül.

A különbözõ rugókat hogyan/hol lehet megrendelni (gondolom nincs készlet a pult alól rögtön :))? És hozzávetõlegesen mennyibe fájnak?
Valamint az ebikeról rendelt telómat nem nagyon akarom visszaküldeni, õk meg azt írták, hogy Miskolcon is találok RS szervízt. Hol tudok utánanézni, hogy melyik bolt is lehet ez (ebike nem akar állást foglalni)?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Lehet csak az u-turn tekerõ lazult le, az u-turn golyós-rugós elven müködik, aminek a feszeségét a tekerõt tartó imbusz csavarral lehet állítani, ha nem ez a baj akkor szervíz.

A sebesség mindent megold.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
mi az oka annak h dirtöléskor a 120mmre beállított pike visszamegy 95-100 mm-e?
ugye nem vmi baja van a villámnak?

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás

Üdv!Szerintetek kaphatok normál bringaboltban U-turn állítócsavart?mert az enyémen eltört belülrûl és igy csak túlforog de nem állít semmit :( és ez a kényelem szempontjából elég rossz.

és ha nem , akkor hol lehet kapni?

Pontosan melyik része tört el és milyen fajta telóban?
GT-Atee

SanDiablo

SanDiablo

törzsvendég

• fórumtag
  • 443 hozzászólás

SanDiablo: nem méregetem mennyit szokott mozogni...:D, de nekem így megfelelõ, ja és normálisan terepezek szóval nem ugrálgatok. de nagyon szépen mozog a teló és tényleg mindet kimozog, mondhatni "még a levelet is"

Oks! Ha jó, akkor jó! Használd egészséggel sokezer kilóméteren át!
"Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan." Tamási Áron
Durung forever!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
én bármely bolttól kérnék, mely sramot forgalmaz.
egy hét max, és beszerzik hozzá a forgalmazótól.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
SanDiablo: nem méregetem mennyit szokott mozogni...:D, de nekem így megfelelõ, ja és normálisan terepezek szóval nem ugrálgatok. de nagyon szépen mozog a teló és tényleg mindet kimozog, mondhatni "még a levelet is"

Lacika

Lacika

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
HArdy91! Sztem nem fogsz kapni... Max ha megrendelik, azt meg mindenhol lehet. Én megpróbálnám a nellában, régen õk voltak a rock shox szervíz.