Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Please log in to reply
10883 replies to this topic

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Probike, speedway.

A sebesség mindent megold.

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts
Rock-Shox Pilot SL telómhoz keresnék testhezálló szervizt, éves karbantartás + a telóút 80-ról 100 mm-re növelése céljából.
Kit tudnátok ajánlani Budapesten? (nem beteg, nem zörög, csak karbantartás a cél).

X.

Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Végre kedvenc kiskeresem kapott a forgalmazónál Duke-omba szimering szettet.

Ezúton szeretnék mindenkinek azért köszönetet mondani,hogy tippeket adtatok a cucc beszerzése érdekében.

A titán rugók azért még érdekelnének,hogy lehet-e eme telóba kapni?

GT-Atee

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts

annyiért vehettetek volna rebát is , azzal nincs gond ....most jobb ? :)

reba felépítésében erõsebb mint a sid, a belseje ha jól gondolom ugyan az (dual air rugózás, motion control csilli)
az 50kg-hoz meg a sid felépítése teljesen elég...

csak nem egy 06-os szétesett telót kellett volna küldeniük egy 07-es rendelésre...
ma már beszéltem velük, vagy csere újra, vagy pénz vissza, remélem így is lesz.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Egyik boltos ismerõsöm sidjével ugyanez volt, megrendelte, megkapta, rá néhány napra elengedte az olajat, visszaküldte javításra, "megcsinálták", este kapta vissza, lerakta a boltban az asztalra, reggel akarta berakni, reggelre az asztalon olajban ázott a teló, megint visszaküldte, megcsinálták, visszakapta, eladta és az új tulajnál tökéletesen müködik.

A sebesség mindent megold.

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 posts
GGX: Sokszor elbazseválnak dolgokat, meg sokszor van kavarás a tõlük valóó rendelésnél(n_vitya tapasztalat), szal nem bizti, hogy gyári a probléma, hanem lehet, hogy õk nem megfelelõ szakszerûséggel csináltak valamit, vagy ilyesmi...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

Szégyeljétek magatokat, hogy ggx postjára nem válaszoltatok, ráadásul a telót nekem rendeltük, úgyhogy meg vagyok sértõdve ;)

annyiért vehettetek volna rebát is , azzal nincs gond ....most jobb ? :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Keiko

Keiko

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 posts
Szégyeljétek magatokat, hogy ggx postjára nem válaszoltatok, ráadásul a telót nekem rendeltük, úgyhogy meg vagyok sértõdve ;)

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
A gyári oldalon is a KrosszKántri fül alatt van a tora... Azért mert valami 2 kiló, attól még nem dörtvilla... Én is örülök hogy Blackem lett CC felhasználásra, legalább nem kolbászol, de ettõl nem gondolom majd úgy hogy Na: ugrassunk mán le me tök jó móka aztán kireccsen az 1350 grammos vázból a 120-ra kihúzott teló...(amugy 90 en van mindig) De a konklúzió: Mindent oda ahova ajánlják... Freeride-ra ott van a Totem meg az Argyle meg az ilyesmik
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
psylo gyengébb lenne a toránál?

psylo az egyik legerõsebb kisvilla amit eddig láttam, és a mai napig sajnálom hogy el kellett adnom anno :(

a 2004-es széria volt a legjobb belõle, a mai napig karcmentesen fut szinte az összes.

Torára kiváncsi leszek 2-3 év múlva, fõleg extrém felhasználás mellett. de van tippem.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
nem csak az átmérõk számítanak, de az anyagmennyiség is, tervezés, stb

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
psylot is használnak néhányan freeride-ra pedig az elvileg gyengébb a toránál mert 30 centisek csak a becsúszók.. mégis úgy tûnik bírják.
vagy ez nem ettõl függ?

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

a torát milyen felhasználásra ajánlják?

Túra, hobby maraton...

rugós: használják enyhe freeride-ra is DE NEM arra való!

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts

Ilyenre
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
a következõ szituban kérnék segítséget tõletek:

hosszas nézelõdés és tervezgetés után megrendeltünk egy rock shox sid team (2007) teleszkópot, ami ma meg is érkezett, de a dobozból kivéve, az öröm elszállt, mert a jobb láb (amelyiken alul a csillapítás állító van) teljesen áll az olajban végig, még a hozzágumírozott használati utasítást is teljesen átitta az olaj.
Kérdés: mitõl lehet ez?
Persze holnap hívom fel akitõl vettük (ebike), és kérem a cserét, csak hát akkor is nagyon lehangoló így látni egy zsír új dobozos teleszkópot...

valakinek van ötlete, hogy mitõl érkezhet így egy gyári teló?

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Nno.Voltam a SuperSealnél újra, és most már kevésbé tûnik pozitívnak a helyzet; a kis átmérõ és kis átmérõkülönbség miatt nagyon problémás a gyártás, kéne a szimmeringbe vmi merevítés, mivel elég puha gumival dolgoznak, és önmagában kevés lenne a cucc, hogy jól a helyén maradjon. Született 1-2 terv is, és 2 db-ra olyan 6e ft-s árat mondtak, mondjuk, legaláb másnapra készen lennének vele...
Ráadásul már készült egy, egy Monsterbe, és a tulaj szerint nem bírta egész egy évig...

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Van ennek vmi magyarországi képviselete?

Nincs. Minek?

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts

vagy http://ebike.hu/term...szimmering/3716

bár endurotól szerintem hamarabb itt van :)

Köszi de épp nem tudnak.
GT-Atee

SanDiablo

SanDiablo

törzsvendég

• fórumtag
  • 443 posts

Például itt: http://www.endurofor...s.com/id22.html

Van ennek vmi magyarországi képviselete?
"Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan." Tamási Áron
Durung forever!