Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Please log in to reply
10883 replies to this topic

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts
Én is:)

Tom_i

Tom_i

vendég

• fórumtag
  • 40 posts

Szívem szerint egy nem túl szivélyes postot raktam volna ide, de meggondoltam magam.

Kiváncsi lettem.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Szívem szerint egy nem túl szivélyes postot raktam volna ide, de meggondoltam magam.

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts
Akkor használd egészséggel :) Remélem szépen mûködik ezek után is!

Tom_i

Tom_i

vendég

• fórumtag
  • 40 posts
Persze mind2be fújtam. A minusszal volt a gondom, amiatt vittem szervízbe, és most hogy elhoztam majdnem 0-n volt a minusz nyomása és ahogy itthon fújkáltam úgy tünt az ellenõrzésnél hogy ereszt, ezért mérgemben jól felfújtam, jobban mint a pozitiv kamrát, nem tudtam hogy ez berántja kicsit, de ez történt ezexerint.

Köszönöm a gyors segítséget.

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts
Minden Reba (Team, Race SL, World Cup) Dual Air-os :)

Gondolom Tom mindkét kamrába fújt levegõt...

Húú.. Én most akartam a Rebám szervízeltetni. Egy éves és nincs vele bajom, ezek után kicsit nyugtalan lettem...

Tom_i

Tom_i

vendég

• fórumtag
  • 40 posts

Nem akarok hülyeséget mondani, de ha a negatív kamrában több van, mint a pozitívban, akkor összehúzza a telót, nem?
Legalábbis valaki ilyesmit magyarázott nekem anno.

Edit: Hülyeség, a pozitívval kevertem :)

Törölhetõ!

Ott a pont, túlfújtam a minuszt mert úgy tünt hogy megint ereszt.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Nem akarok hülyeséget mondani, de ha a negatív kamrában több van, mint a pozitívban, akkor összehúzza a telót, nem?
Legalábbis valaki ilyesmit magyarázott nekem anno.

Hmm. Vagy mégsem? :chin:
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
ha nincs nyomás a negatív kamrában, akkor beeshet. vagy nem dual airos?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Az nem jó.:( Mehet vissza a szervízbe.

Tom_i

Tom_i

vendég

• fórumtag
  • 40 posts
Felfújva esik be.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Észrevettem hogy nagyon lassan, de ereszt a telóm. 2 hónapos Reba, csak cc-re használva. Visszavittem hogy csináljanak vele vmit. Ott volt 4 napig, kicserélték az o gyûrüt (hab a tortán hogy nem garanciálisan). Itthon megnéztem a nyomást, majdnem 0 volt a - kamrában... És még be is esik kicsit a teló. Itthon normális ez a szervizelés, vagy sikerült belenyúlnom a jóba? Olyan pipa vagyok szétrobbanok. Jövõ7en mehetek vissza ilyen faszság miatt.

Ha nincs nyomás a kamrában, természetes, hogy beesik. Fogd meg a telópumpát, és fújd fel, majd folyamatosan ellenõrizd, hogy mennyi idõ alatt ereszti el a nyomást.

Tom_i

Tom_i

vendég

• fórumtag
  • 40 posts
Észrevettem hogy nagyon lassan, de ereszt a telóm. 2 hónapos Reba, csak cc-re használva. Visszavittem hogy csináljanak vele vmit. Ott volt 4 napig, kicserélték az o gyûrüt (hab a tortán hogy nem garanciálisan). Itthon megnéztem a nyomást, majdnem 0 volt a - kamrában... És még be is esik kicsit a teló. Itthon normális ez a szervizelés, vagy sikerült belenyúlnom a jóba? Olyan pipa vagyok szétrobbanok. Jövõ7en mehetek vissza ilyen faszság miatt.

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 posts

Te jó ég!
És itt miért nincs visszhangja? :chin:
(edit: tényleg egy hsz nem volt eddig errõl a fórumon, keresõ nem dob ki ilyet)

Ez esetben elnézést!

Hmm, esetleg Bikertigger irónizált? :chin: ;)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Mert itt mindenki csak azt mondja fel, amit külföldi fórumon olvasott :)

Az enyém még tartja magát, nem értek körbe a hajszálrepedések, amiket a légköri nyomás okoz neki, igaz, ez ki van szerelve a bringából :D

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts

nem ? pedig igaz

most láttam az 1ik bolt mûhelyrészében...

legalább 50 darab garis, tora miszlikre törve...épp akkor is hoztak egyet, a gyerek vasággyal volt 42 kiló, és egy szlickumis edzõmontibaqn volt a teló

szal torát semmikép ne vegyél ha több mint 50 kiló vagy, törékeny szar....

sõt olyat is hallottam hogy kiállított bringában a saját súlya alatt összerogyott

Te jó ég!
És itt miért nincs visszhangja? :chin:
(edit: tényleg egy hsz nem volt eddig errõl a fórumon, keresõ nem dob ki ilyet)

Ez esetben elnézést!
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

Ezt melyik haverod mondta, aki mellesleg nem cc-zni használja?

Még nem esett szó itt törött Toráról :)

nem ? pedig igaz

most láttam az 1ik bolt mûhelyrészében...

legalább 50 darab garis, tora miszlikre törve...épp akkor is hoztak egyet, a gyerek vasággyal volt 42 kiló, és egy szlickumis edzõmontibaqn volt a teló

szal torát semmikép ne vegyél ha több mint 50 kiló vagy, törékeny szar....

sõt olyat is hallottam hogy kiállított bringában a saját súlya alatt összerogyott
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts

Másik kérdés hogy a mostani Torák tényleg könnyen törnek-e mert akkor esetleg más hasonló teló is szóba jöhet.

Ezt melyik haverod mondta, aki mellesleg nem cc-zni használja?

Még nem esett szó itt törött Toráról :)
White Horse

dabiszt

dabiszt

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Hi mindenki, telóvásárlás elõtt állok de a választás megkönnyítése érdkében kiváncsi lennék a ti véleményetekre is. Szóval kb. xc -re kellene nekem teló 50-60 körül ezért gondoltam Torára. Az elsõ kérdés hogy levegõs vagy rugós lenne-e jobb ha a súlya nem számít, viszont szeretném ha a 70 kilóm alatt szépen kimozogná az útját. Másik kérdés hogy a mostani Torák tényleg könnyen törnek-e mert akkor esetleg más hasonló teló is szóba jöhet. Elõre is tenx.

attila07070

attila07070

vendég

• fórumtag
  • 85 posts
NA még egy kérdés:D most jön a döntõ már csak 2teló van ami szóba jöhet meiket válasszam?
http://apro.bikemag....ct=77287&cat=14
http://ebike.hu/term...mplavallas/4448
:D