Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10883 hozzászólás a témában

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
ja, de ez asszem 302es oem változata. csak pontatlanul fogalmazott mert gyárilag 180as csak össze lehe húzni.és nincs útállitás,csak visszaut vagy rugócsere

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
az apróban úgy hirdeti a srác, hogy 160at mozog, de kihúzható 180ra.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

na itt van egy fix 180at mozgó, de az már a 318as, szal nem értem...

és itt a link is hozzá :)

http://www.bikepedla...omain_2007.html

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

tudna nekem valaki valamit mondnai a 302es domain-ról? az a piros 180mm-es ami apróba van.

a domain 302 nem 160mm-t mozog max?

ja és ez nem útállitós. csak visszaut állitható.nekem elég az.

és tudomásom szerint útállítós...

na itt van egy fix 180at mozgó, de az már a 318as, szal nem értem...

hirdetésben azt írja, hogy gyárilag 160 de 180ra is állítható...na ezt nem értem hogyan de az biztos, hogy 160al jobban jársz. 180al elcsesznéd a vázgeometriát.

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

hát 150essel még simán jól áll.sõt még kicsit kicsi is.na meg már láttam 20as boxxer is jó volt.és igen az 55ezer fura ahoz képest hogy a biker.hu 120körül irja.

de lényeg hogy akkor megpróbálom összehozni

jaj módositás helyett idézés nyomtam sorry

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

Én nagyon kicsivel több voltam 60kg nál mikor próbáltam gyári rugóval és tényleg érzékeny volt. Sztem ettõl ne félj. Nem manitou:D De a 180mm elõre a Scamp vázba nem lesz egy picit sok?

hát 150essel még simán jól áll.sõt még kicsit kicsi is.na meg már láttam 20as boxxer is jó volt.és igen az 55ezer fura ahoz képest hogy a biker.hu 120körül irja.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Az RS jelen árképzése mellett már megtehetné azt, amit a Fox; három klf. rugót ad a vashoz.

Norb

Norb

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Én nagyon kicsivel több voltam 60kg nál mikor próbáltam gyári rugóval és tényleg érzékeny volt. Sztem ettõl ne félj. Nem manitou:D De a 180mm elõre a Scamp vázba nem lesz egy picit sok?

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
mivel aztat írja, hogy nagykerár alatt adja (ebikeon is 85ehuf) ezért szerintem ez a villa nem látott boltot soha.
vagy külföldrõl van, vagy leesett a teherautóról, vagy hasonló sztori..

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
nem blokk kell, hanem garancia levél, azt kérd! de ha ragaszkodtok a blokkhoz akkor vissza kell menni a boltba és megmondani a vásárlás idõpontját õk meg kötelesek adni róla egy másolatot és innentõl van blokk. szerintem ne hagyd annyiban a 2 év garit!

szerintem a freeride telónak nem az a dolga, hogy csak nagyobb ütésre reagáljon, inkább lineárisan mozogjon és az út végén l1en progresszív és nem koppanjon fel. de a dropoff-nál tutira szebben fog mozogni.

60kg, hoz lehet, hogy túl kemény lesz a gyári rugó, de általában közepeset adnak gyárilag, szal rakhatsz bele puhát, de majd meglátod

amúgy az én 75 kg-hoz a pike gyári rugóját puhának érzem.

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
mer nincs blokk, bõvebb infóm nincs. ja és ez nem útállitós. csak visszaut állitható.nekem elég az.Ja és a 60kilómhoz nem kemény?mert most drop offom van(idei 150es) és nagyon finoman mozog és attól félek hogy mivel a domain freeride teló ezér csak akkor mozogna ha több métereket ugrok vele.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

kicsi elsõ féktõl is bemegy.

ja kérlek.. ez nem manitou ;)
(érzékeny)

Norb

Norb

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Ha új akkor miért nincs gari hozzá? Ja már próbáltam Domaint, nagyon szépen mozog bár az nem tetszet , h kicsi elsõ féktõl is bemegy. De a végére eléggé fekeményedik. És útállítós is:) Szerintem megéri.

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
tudna nekem valaki valamit mondnai a 302es domain-ról? az a piros 180mm-es ami apróba van. gondolkozom hogy megvegyem-e csak gari hiányában félek egy kicsit, bár vadi uj

Lacika

Lacika

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
Röfike, kár olyanba beleszólni amit nem tudsz...
Ez 2001es--> http://www.mtbr.com/...uct_68700.shtml
ez 2000es--> http://www.amigosdel...p?Id=192&cat=18

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Tudnátok nekem segíteni?
Amikor összeraktam a villát hány ml. olajat kell önteni a külsõ szárba? Jó lenne egy link, vagy valami rajz.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

én úgyemlékszem hogy a 2003-as sidnek lett elõször újratervezve a fékhídja, de lehet tévedek. amúgy szerintem 2000-es.

Szerintem is neked van igazad, nekem 2001 évvégi volt és a régi fékhíddal...

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Pop lock-os REBA floodgate alloto tekerentyujeben van egy 1.5os imbusszal nyithato csavar, ami rogziti, ennek elnyalodott a feje es nem tudom leszedni. meg kene furnom a csavart, ha a luk is elbszodik, akkor meg esetleg furok az ellenkezo aldalra egy masik menetet, de a legjobb egy uj floodgate kupak lenne (csak a kis aranyszinu biszbasz), szerintetek lehet ilyet venni kulon?

szerintem lehet kapni, de nem hiszem, hogy külön, inkább kompletten az egész jobb szár kupakjával sok pénzért. de inkább kérdezd meg egy boltban az a biztos.

de egy jó esztergájos könnyen segít a problémádon ;)

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
a videóba szépen nyomja a gyerek:)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás
Pop lock-os REBA floodgate alloto tekerentyujeben van egy 1.5os imbusszal nyithato csavar, ami rogziti, ennek elnyalodott a feje es nem tudom leszedni. meg kene furnom a csavart, ha a luk is elbszodik, akkor meg esetleg furok az ellenkezo aldalra egy masik menetet, de a legjobb egy uj floodgate kupak lenne (csak a kis aranyszinu biszbasz), szerintetek lehet ilyet venni kulon?