Minden csavart menetszakadástól vissza egy fél fordulattal kell meghúzni!
ámen
Minden csavart menetszakadástól vissza egy fél fordulattal kell meghúzni!
+húzni igen,,,csak a mérték...Nem tudtok 3 csavart meghúzni?!
jjaja, kb, én is így vagyok vele, szal Dave v. Szabi barátom segítségét fogom kérni...tedd át nyugodtan az összes alátétet, van ott vagy 3 ahogy látom, alája meg nem kell
vagy próbálgasd ahogy kényelmes, csak a z összerakásnál figyelj hogy ne koytogjon a kormánycsapágy...én ahányszor hozzányulok annyiszor basz.m el, valahogy marhára nincs érzékem hozzá.
tedd át nyugodtan az összes alátétet, van ott vagy 3 ahogy látom, alája meg nem kellok thx, akkor stucni marad... egy alátét áthelyez, esetleg nyakvágás..
ok thx, akkor stucni marad... egy alátét áthelyez, esetleg nyakvágás..ha meg jó úgy akkor vágd le a telónyakat méretre, elég hosszú a 19-es kona fejcsöve hogy esetleges eladásnál maradjon kellõ méretû nyaka a telónak.
ha meg jó úgy akkor vágd le a telónyakat méretre, elég hosszú a 19-es kona fejcsöve hogy esetleges eladásnál maradjon kellõ méretû nyaka a telónak.meglesz, köszi..
( te nem is szóltál be:))
nem jellemzõ rájuk...én se a rebát(85) se a foxot (80) nem tudom, pedig nagy sag-gal használom, és súlyom is van hozzá.....igaz nem lépcsõsorokon közlekedek jellemzõenTalán kicsit könnyebb lesz összecsukni 80on.
ja de akkr meg orraesõs lesz...köszi esetleg annyi,hogy a stucni negatívba fordításával szted lehet csökkenteni a hátraesõs érzést?
igen 80-ra, gond nélkül
nincs
igen 80-ra, gond nélkülkérdés: 100 mm-es SOlo AIr Recont le lehet butítani 80/85 mm-re?
ha igen, nincs káros hatással a villára?
akkor 351. én meg amúgy is felfújom... ergo feleslegesen nem bólogat, de felfelé is segít.. én szeretem..Nekem kell lock.
A recon elvileg 130-at is tud.