Jelentkezz be Regisztrálj
Rock Shox
Írta 2007. november 08. - 18:02
én szeretem ha mindentõl megindul és kimozog mindent amit tud
igaz néha kicsit lassú de nem baj
de akkor az a jó mozgás ha csak nagyobb ütésre indul meg?
és az ugye plusz pozitívum sztem h a marzok igénytelenek karbantartásban
én nem szeretek órákat szarakodni azzal h takarítsam a bringámat.. meg mindent benne
és azok a marzók amiket próbáltam és rendesen bevoltak lõve nekem mind naon tetszettet (leszámítva az mz compomat a kisbicóban de az ugye rst kategória)
Írta 2007. november 08. - 17:47
a legszebben mozgó marzo pedig amivel találkoztam az ilyen volt na ez már kb rs szintû:
http://www.schlickju...53857166i-1.jpg
daci: minden villát bekell járatni, hogy szépen mozogjon,nem tudom te újat vettél e de egy új teló sosem mozog olyan szépen mint egy bejáratott, de egy pike-ot nem lehet egy drop off-hoz hasonlítani, mert nem egy kategória. egyébként pár órás állás után leül az olaj, ilyenkor kb 10 föl-le nyomkodás szükséges ahhoz,hogy igazán szépen mozogjon.
legszebben mozgó telók pedig a fox-ok és a rs-ok. de egy teló nem attól lesz jó teló, hogy minden kis kavicsra rámész és már bemozog (van aki ezért nem vesz rs-ot, mert ez zavarja). a marzo-k mozgása kicsit "tapadós", ami egyáltalán nem baj, sõt jobban bírja a dzsuvát és kevésbé karbantartás igényes mint a rs-n.
Írta 2007. november 08. - 13:27
Érted!!!
Egyébként a Marzók után nekem is kissebb csalódás volt az RS, de nem vészes. Ellenben valóban lehet kis költséggel tuningolni az RS telókat, ami nagy - és pozitív - változást hoz. Kérdezd VV-t!
Megéri!
Írta 2007. november 08. - 13:04
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2007. november 07. - 21:38
Lepke súlyoddal mit akarsz egy Pike-tól? Alapból rugócserével kéne indítanod, hogy megfelelõ legyen neked. És MJani mondta az igazságot - karbantartás, törõdés.mért van az h mindenki oda van a pike-ért?
én is vettem egyszer és nem tetszett a mozgása
de azt arra fogtam biztso szart vettem
de azóta próbáltam más pike-okat és egyiknek se tetszett a mozgása (legalábbis az én telómhoz képest nem pedig mindegyik tualaj áradozott h mien jól mozog)
bár alapvetõen nem csúnya a mozgása csak érezhetõen keményebb meg minden a dropoffomhoz képest..
jó mondjuk a súlya tényleg jó meg hogy bírja a strapát elég jól.
Írta 2007. november 07. - 17:25
na jó de az mégis más. Sztem dirt-street re a legidálisabb villa, mert mozog szépen sok állitási lehetõség és nem/ritkán reped/törikén láttatm törött pike-ot egy 2004eset. 3 évig használták és ebbõl 2 évet dh versenyzésre...
Írta 2007. november 07. - 17:19
A sebesség mindent megold.
Írta 2007. november 07. - 17:07
én is vettem egyszer és nem tetszett a mozgása
de azt arra fogtam biztso szart vettem
de azóta próbáltam más pike-okat és egyiknek se tetszett a mozgása (legalábbis az én telómhoz képest nem pedig mindegyik tualaj áradozott h mien jól mozog)
bár alapvetõen nem csúnya a mozgása csak érezhetõen keményebb meg minden a dropoffomhoz képest..
jó mondjuk a súlya tényleg jó meg hogy bírja a strapát elég jól.
Írta 2007. november 06. - 21:19
hát ja. szvsz tökéletes példa a pike.Én még nem láttam töröttet/repedtet, csak olyat ami eresztette az olajat vagy iesmi. vagy pl a marzó all mountain
én láttatm törött pike-ot egy 2004eset. 3 évig használták és ebbõl 2 évet dh versenyzésre. enyém 2006os annak erõsebb a váll az ominózus részen azokról még nem hallottam ilyet. nekem egyedül az olaj fojt egy 5Ft os o-gyûrû volt az oka.
amúgy szeretem, jó villa,
Írta 2007. november 06. - 20:17
így sajnos elég elcseszett széria lett hiába jó minden más a telón.
boxxerre meg ugyanezt értem de az nemcsak reped hanem törik is
Írta 2007. november 06. - 20:07
Minden villa törik Attol hogy megrepedt egy 2007es DO attol még nem rossz az egész széria, pinkbike-on meg mindenröl lehet találni törött képet, D-24 töl kezdve a FOX40ig..
Írta 2007. november 06. - 19:18
hát ja. szvsz tökéletes példa a pike.Én még nem láttam töröttet/repedtet, csak olyat ami eresztette az olajat vagy iesmi. vagy pl a marzó all mountain
pedig asszem a 2005ös pike szeretett a hídnál törni
meg pinkbikeon is van csomó kép
de sztem sokat jelent h mennyire tervezik meg jól az adott villát mert pl boxxerek törnek pedig nyilván nagyobb villa meg több anyag van bennük
vagy a dropoffok is repednek pedig abból se spórolták ki az anyagot
allmountain más vállal van mint a dropoff?
Írta 2007. november 06. - 19:13
szerintem ha egy villa, külföldön am villa az Magyarországon akár fr/dh villának is simán jó. egy 15-15cm bringával lazán lehet dh versenyt nyerni
Írta 2007. november 06. - 17:53
Írta 2007. november 06. - 14:18
csak azt nem értem hogy azt nem hiszem h akarják h az esetleges törés miatt lesérüljenek õk is fél évre..
egy versenyt ugyis kibir, utánna meg jön az uj.
metroride-on is ha jól láttam cc-s fox villákal mentek athertonék.
meg kyle strait is ment már slopestylon p3-al és kis 100as fox-al
Írta 2007. november 06. - 13:27
Nincs. Enduro/AM villa. A versenyzõk kapnak másikat, ha eltörik.
csak azt nem értem hogy azt nem hiszem h akarják h az esetleges törés miatt lesérüljenek õk is fél évre..
Írta 2007. november 06. - 12:32
Nincs. Enduro/AM villa. A versenyzõk kapnak másikat, ha eltörik.
hmmmmmm. van benne valami
Írta 2007. november 06. - 12:14
A sebesség mindent megold.
Írta 2007. november 06. - 12:01
Írta 2007. november 05. - 23:01
RAUH-Welt
B E G R I F F