Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10883 hozzászólás a témában

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
Feltöltött kép
pimp :)

az meg sima nem is arany.

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás

akkor nem ez:

Feltöltött kép

Inkább ilyen lehet

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás

Nem tudok róla, de ha visszaolvasol itt vagy a telós topicban, néhány hete volt némi eszmecsere a klf. évjáratú SID telókról képekkel fûszerezve.

Köszi.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
akkor nem ez:

Feltöltött kép

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Köszi, megpróbálom. Esetleg arról nem tudsz, hogy volna-e egy ilyen RS gyûjtemény képekben? Egész pontosan arra vagyok kíváncsi, hogy melyik évjáratú SID-ek voltak arany anodized becsúszókkal szerelve? Volna egy SID olcsón és az eladó nem tudta megmondani mikori...

Nem tudok róla, de ha visszaolvasol itt vagy a telós topicban, néhány hete volt némi eszmecsere a klf. évjáratú SID telókról képekkel fûszerezve.

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás

kék láb, arany becsuszók?
abból van vagy 2db kis hazánkban, egyik sem 100% os álalpotba
de minek neked Sid? EZER kiló vagy

Szia Mester,

Nem. Azt mondja, hogy fekete láb és fehérrel van rajta a SID felírat.
EZER kiló?! :rocketman Jó lesz az 77-80 körülinek is :D

Ilyen lehet szerintem

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
kék láb, arany becsuszók?
abból van vagy 2db kis hazánkban, egyik sem 100% os álalpotba
de minek neked Sid? EZER kiló vagy

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás

Ezzel a válasszal aztán sokra ment. Az RS által megadott értékek tájékoztató jellegûek, a valós tényekhez nem sok közük van. Próbálgasd! Indítsd kb. 100PSI-rõl, utána pedig ahogy neked jó, növeld vagy csökkentsd!

Köszi, megpróbálom. Esetleg arról nem tudsz, hogy volna-e egy ilyen RS gyûjtemény képekben? Egész pontosan arra vagyok kíváncsi, hogy melyik évjáratú SID-ek voltak arany anodized becsúszókkal szerelve? Volna egy SID olcsón és az eladó nem tudta megmondani mikori...

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Ezzel a válasszal aztán sokra ment. Az RS által megadott értékek tájékoztató jellegûek, a valós tényekhez nem sok közük van. Próbálgasd! Indítsd kb. 100PSI-rõl, utána pedig ahogy neked jó, növeld vagy csökkentsd!

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás

Minden telohoz megvan adva , hogy mennyit lehet v. kell belefújni.

Más

pilot sl telom van és használtaqn vásároltam.
Kezdetben szépen szörcsögött , viszont mostmár élénken sziszeg.
szerintem ez nem normális?

Köszi, ezzel én is tisztában vagyok. Pont emiatt érdekel, hogy '04 Judy-ba mennyi kellene, mert ugye ez nem egy mai villa és ezt hiába keresem a Sram weboldalon..

ppeter

ppeter

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás

Sztok,
Van valami táblázat vagy szabály, hogy melyik villát mennyire kell fújni? Jelen esetben a '04 Judy XC Air érdekelne. Esetleg nem tudtok egy evolúciós táblázatot képekkel Roksokszéktól, ahol x évre visszamenõleg meg lehet tekinteni a villák evolúcióját képekben?

Minden telohoz megvan adva , hogy mennyit lehet v. kell belefújni.

Más

pilot sl telom van és használtaqn vásároltam.
Kezdetben szépen szörcsögött , viszont mostmár élénken sziszeg.
szerintem ez nem normális?

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás
Sztok,
Van valami táblázat vagy szabály, hogy melyik villát mennyire kell fújni? Jelen esetben a '04 Judy XC Air érdekelne. Esetleg nem tudtok egy evolúciós táblázatot képekkel Roksokszéktól, ahol x évre visszamenõleg meg lehet tekinteni a villák evolúcióját képekben?

Bögre

Bögre

vendég

• fórumtag
  • 208 hozzászólás

Bögre: levegõs vagy rugós? mert a levegõseket egy picit nehezebb megindítani, mint a rugósat, fõleg ha új.

Dupla post. :S

SanDiablo

SanDiablo

törzsvendég

• fórumtag
  • 443 hozzászólás
Nemtom milyen olajat tettél kenének, de lehet, hogy túl vékony. Egyébb technikai ezközöknél elõfordul, hogy bejáratás ideje alatt bõkezûbben bánnak a kenéssel, ami ugyan megnyújtja a bekopási idõt, de bekopás minõségében és egyébb dolgokban meghálálja magát.
"Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan." Tamási Áron
Durung forever!

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
Bögre: levegõs vagy rugós? mert a levegõseket egy picit nehezebb megindítani, mint a rugósat, fõleg ha új.

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás
Hi! Haver Manitou-ja kb 1000km után lett jó (fekete becsúszó, ritkán ment terepen...). Én torámnak is kellet egy kis idõ, kb 100 km. Tényleg eszembe jutott valami, 130 óra után cseréltettem olajat, addig ha hirtelen felemeltem a bringa elejét menetközben vagy ha majdnem a teljes keménységre állítottam akkor lenyomás után volt egy szisszenés mindig, de a karbantartás után már nincs ez, gondolom ez a több olaj miatt van (kb 50 km-ig volt olajgyûrû a becsúszón)... Ez csak egy meglátás, nincs semmi gondom vele (azóta csak 70 km-t mentem)...

Bögre

Bögre

vendég

• fórumtag
  • 208 hozzászólás

gondolom, kicsit kopnia kell...

köszönöm, akkor adok neki egy kis idõt, hogy összeszedje magát, nekem pedig marad a bizakodás

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
gondolom, kicsit kopnia kell...

Bögre

Bögre

vendég

• fórumtag
  • 208 hozzászólás
Sziasztok,
Vadonat új Tora 318. Mikor megvettem, szétbontottam,/olaj csak mutatóban volt benne/ kipucoltam, feltöltöttem olajjal sala tanácsai alapján (ezúton is köszönöm neki),a szimmering alatti szivacsgyûrût pedig megáztattam amennyire csak tudtam. Tegnap beszereltem a bicajba, ma pedig gurultam vele próbakarikát itthon. Nem vagyok teljesen elégedett. Alig akar megindulni, nemtudom leírni pontosan az érzést, de mintha letapadna. Ha egy nagyobb úthibától,gödörtõl beindul akkor egy darabig szépen teszi a dolgát, aztán ha sima a terep újra betapad. És menet közben ezt érzem is a kormányon darabos mozgás formájában. (ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor megfogsz vizes kézzel egy csövet, nehéz megmozdítani, de ha már megmozdítod akkor könnyen húzod-vonod.) qrva körülményesen írtam le, de talán a lényeget ki lehet hámozni. A kérdésem az, hogy ez mitõl lehet? Reménykedhetek e, hogy mondjuk bejáratódik és elmúlik?

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
hát lehet jobban jártam volna :)
nem indiszkrét a kérdésed,a probike-ból rendeltem,25e-ért,elvileg u-turnos,de sztem vmi cseréjével lehet állítani az utat.