Jelentkezz be Regisztrálj
Rock Shox
Írta 2008. március 04. - 17:26
Írta 2008. március 04. - 16:21
Írta 2008. március 04. - 16:00
Viszont van ez a verzió, szélesített véggel, mely elvileg kevésbé csapja fel az ember lábára a vizet.
http://ebike.hu/imag...8e53fe244a5.jpg
Írta 2008. március 04. - 15:06
Utána néztem. Nem mindegyik villánál. Némelyiknél egybe van az olajlehúzó és a porlehúzó és alatta van a szivacsgyûrû. A többinél pedig valóban a két szimmering között van.
tudnál dobni egy linket? érdekelne, hogy pontosan hogy van megoldva.
használ vki közületek torához sárvédõt? és ha igen akkor milyet? mert ezt e fajtát csak gyorskötözõvel lehet feltenni:
http://ebike.hu/imag...3f3e0505878.jpg
Írta 2008. március 03. - 23:22
Durung forever!
Írta 2008. március 03. - 23:00
Az új revelt 130 mm-el vettem és amikor elvittem a szereleõhöz, visszaállítani 115 mm-re, nekem is ugyan ezt mondta, hogy a szivacs száraz volt. Azt a tanácsot kaptam tõle, hogy néha állítsam fejre, hogy a szivacs kapjon olajat, mert kevés olaj van a telóban, így az nem tud felfreccsenni, hogy kenje a felsõ szivacsot. Egyébként nekem nagyon szuperúl mükszik, csak most meg az a baj, hogy az elsõ kerék finoman kimozogja a huplikat, a merev hátsó, meg odab@sz a derekamnak. Az elõzõ telóval nem volt ilyen gond, mert avval elõl-hátúl ütött, így minden huplinál lassítani kellett.
asszem errõl már volt szó, de a szivacs az olajzáró gyûrû fölött van és oda nem mehet olaj, még ha fejreállítod sem.
inkább óvatosan húzd föl a szimeringet vmi vékony de erõs mûanyaggal és cseppents neki olajat
Írta 2008. március 03. - 22:39
a szervíz gájd alapján, raktam bele.
1 litert nem tehetek, me' vhova menne a becsúszó? :-)
nem voltam pejoratív a fentiben, sõt!
Írta 2008. március 03. - 22:33
Durung forever!
Írta 2008. március 03. - 22:20
ahogy öregszem, egyre inkább vágyom egy össztelósra...megyek, mozog elõl, én meg felemelt seggel lavírozok lefelé...
on
mondjuk, most van kb. ~600km a gyász dart 3ban
nemtom..megy
mondjuk, egy 9 éves RST Mozo pro-val nehéz összevetni, de müxik.
Elképzelhetõ, hogy azé mozog, me' élettartamának 90%-át fejreállítva tölti :-))
most elég durván hazavágtam benne egy kereket, s eleddig nem láttam, hogy megzizzent volna.
Írta 2008. március 03. - 22:07
itt az ideje egy jó fullinakAz új revelt 130 mm-el vettem és amikor elvittem a szereleõhöz, visszaállítani 115 mm-re, nekem is ugyan ezt mondta, hogy a szivacs száraz volt. Azt a tanácsot kaptam tõle, hogy néha állítsam fejre, hogy a szivacs kapjon olajat, mert kevés olaj van a telóban, így az nem tud felfreccsenni, hogy kenje a felsõ szivacsot. Egyébként nekem nagyon szuperúl mükszik, csak most meg az a baj, hogy az elsõ kerék finoman kimozogja a huplikat, a merev hátsó, meg odab@sz a derekamnak. Az elõzõ telóval nem volt ilyen gond, mert avval elõl-hátúl ütött, így minden huplinál lassítani kellett.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. március 03. - 21:21
Az új revelt 130 mm-el vettem és amikor elvittem a szereleõhöz, visszaállítani 115 mm-re, nekem is ugyan ezt mondta, hogy a szivacs száraz volt. Azt a tanácsot kaptam tõle, hogy néha állítsam fejre, hogy a szivacs kapjon olajat, mert kevés olaj van a telóban, így az nem tud felfreccsenni, hogy kenje a felsõ szivacsot. Egyébként nekem nagyon szuperúl mükszik, csak most meg az a baj, hogy az elsõ kerék finoman kimozogja a huplikat, a merev hátsó, meg odab@sz a derekamnak. Az elõzõ telóval nem volt ilyen gond, mert avval elõl-hátúl ütött, így minden huplinál lassítani kellett.Sziasztok,
Vadonat új Tora 318. Mikor megvettem, szétbontottam,/olaj csak mutatóban volt benne/ kipucoltam, feltöltöttem olajjal sala tanácsai alapján (ezúton is köszönöm neki),a szimmering alatti szivacsgyûrût pedig megáztattam amennyire csak tudtam. Tegnap beszereltem a bicajba, ma pedig gurultam vele próbakarikát itthon. Nem vagyok teljesen elégedett. Alig akar megindulni, nemtudom leírni pontosan az érzést, de mintha letapadna. Ha egy nagyobb úthibától,gödörtõl beindul akkor egy darabig szépen teszi a dolgát, aztán ha sima a terep újra betapad. És menet közben ezt érzem is a kormányon darabos mozgás formájában. (ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor megfogsz vizes kézzel egy csövet, nehéz megmozdítani, de ha már megmozdítod akkor könnyen húzod-vonod.) qrva körülményesen írtam le, de talán a lényeget ki lehet hámozni. A kérdésem az, hogy ez mitõl lehet? Reménykedhetek e, hogy mondjuk bejáratódik és elmúlik?
Írta 2008. február 29. - 11:00
Írta 2008. február 29. - 10:35
csak nedves (és ennek is elég büdös gázolajszaga van), nem csöpög.ha az ujjadat odarakod és egy kicsit nedves akkor ne törõdj vele. ha többrõl van szó, akkor tekerd ki a csavart az alján és nézd meg milyen állapotban van az o gyûrû, meg hogy pontosan a csavar szélébõl vagy a közepébõl jön ki az olaj. lehet elfáradt az o gyûrû...
de hol van ott csavar? csak a mûanyag tekerõke van. csavar a másik szárban van, ott nem ereszt.
és köszönöm a választ.
Írta 2008. február 28. - 20:23
Írta 2008. február 28. - 19:21
a májusban vásárolt (~1800km-es) Tora 302 U-turn telóm jobb szárának alján a teknõs-nyúl tekerõkénél kicsit szivárog az olaj. (nemrég véletlenül nekiszorítottam kicsit a gyorszár szárát, de nem tört el.)
ez normális? mit csináljak vele?
ettõl függetlenül szépen mûködik, visszaúton szuszog is.
Írta 2008. február 27. - 22:42
Írta 2008. február 27. - 22:40
Írta 2008. február 27. - 22:26
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. február 27. - 22:08
utoljára cimbi bringáján próbáltam egy sidet, kb 5éve, nem kicsit féltem néha, néha ódalbani pl.
kiváncsi vok, merevebb lett é
Írta 2008. február 27. - 14:01
pont most hoztak be egy kéket, hogy nem lokkol, máshol nem tudták megcsinálni
(megjegyzem 10 másodperc volt légtelenitenem)
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->