pimp

az meg sima nem is arany.
Nem tudok róla, de ha visszaolvasol itt vagy a telós topicban, néhány hete volt némi eszmecsere a klf. évjáratú SID telókról képekkel fûszerezve.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Nem tudok róla, de ha visszaolvasol itt vagy a telós topicban, néhány hete volt némi eszmecsere a klf. évjáratú SID telókról képekkel fûszerezve.Köszi, megpróbálom. Esetleg arról nem tudsz, hogy volna-e egy ilyen RS gyûjtemény képekben? Egész pontosan arra vagyok kíváncsi, hogy melyik évjáratú SID-ek voltak arany anodized becsúszókkal szerelve? Volna egy SID olcsón és az eladó nem tudta megmondani mikori...
kék láb, arany becsuszók?
abból van vagy 2db kis hazánkban, egyik sem 100% os álalpotba
de minek neked Sid? EZER kiló vagy
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Ezzel a válasszal aztán sokra ment. Az RS által megadott értékek tájékoztató jellegûek, a valós tényekhez nem sok közük van. Próbálgasd! Indítsd kb. 100PSI-rõl, utána pedig ahogy neked jó, növeld vagy csökkentsd!
Minden telohoz megvan adva , hogy mennyit lehet v. kell belefújni.
Más
pilot sl telom van és használtaqn vásároltam.
Kezdetben szépen szörcsögött , viszont mostmár élénken sziszeg.
szerintem ez nem normális?
Minden telohoz megvan adva , hogy mennyit lehet v. kell belefújni.Sztok,
Van valami táblázat vagy szabály, hogy melyik villát mennyire kell fújni? Jelen esetben a '04 Judy XC Air érdekelne. Esetleg nem tudtok egy evolúciós táblázatot képekkel Roksokszéktól, ahol x évre visszamenõleg meg lehet tekinteni a villák evolúcióját képekben?
Bögre: levegõs vagy rugós? mert a levegõseket egy picit nehezebb megindítani, mint a rugósat, fõleg ha új.
gondolom, kicsit kopnia kell...