Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Please log in to reply
10883 replies to this topic

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Nini, mit írnak a Reconról az új bikkmakkban :D
Nem fox oszt mégis tud mozogni ha kell :). (Pláne egyénire hangolva; nálam ez 15-20%al több és 2,5ös olajat jelent pl)
(Látom idén már XC és AM kategóriában is árulja az RS, tavaly még csak XCnek adták és 130on tényleg nem az a kimondott cételó :) )

Igaz, a Talas kicsit jobban mozog, de kb 3 rekont kapok érte... annyival enm facább azért...

Más: Miért nem vázvédõvel pórbálkoztok? (Akinek nem inge...) Az egész évben fenn lehet és 90%át megfogja annak amit az elsõk... Plusz madár és egyéb ürülékekekt, köveket is nem saras idõben...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

SanDiablo

SanDiablo

törzsvendég

• fórumtag
  • 443 posts

Sziasztok!

RS Dart3 esetén milyen kíméletes módot ismertek az elõfeszítés-állító mûanyag bizbasz megmozdítására/tekerésére? Nekem, pusztán kézi erõvel meg sem akar mozdulni...

Üdv és elõre is köszi a tippeket,
hercsi

No. Asszem 32-es krovafej. Egész tekerentyû kitekered és megjáratod az elõfeszítõ bizbazt. Az se árt, ha megkínálod egy kis zsírral.
"Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan." Tamási Áron
Durung forever!

hercsi

hercsi

vendég

• fórumtag
  • 38 posts

hát passz, dartot még nem tekergettem, az elképzelhetõ, hogy az elsõ tekerés elõtt egy picit még szorul. próbáld óvatosan...ha nem megy akkor vidd vissza inkább õk törjék le mit te

Értem, úgylészen.
Köszi.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
hát passz, dartot még nem tekergettem, az elképzelhetõ, hogy az elsõ tekerés elõtt egy picit még szorul. próbáld óvatosan...ha nem megy akkor vidd vissza inkább õk törjék le mit te

hercsi

hercsi

vendég

• fórumtag
  • 38 posts

mármint ki akarod tekerni a kupakot vagy állítani akarsz rajta? én wd40el próbálkoznék mind2 esetben, gondolom megszorult a dzsuvától

Csak állítani akarnék ez elõfeszítésen...dzsuvás nem lehet, mert egy zsírúj telóról van szó. Elvileg simán kellene tudnom tekerni, vagy még az is normális, hogy szorul egy kicsit? Lehet nekem kellene még gyúrnom:))))?

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
mármint ki akarod tekerni a kupakot vagy állítani akarsz rajta? én wd40el próbálkoznék mind2 esetben, gondolom megszorult a dzsuvától

hercsi

hercsi

vendég

• fórumtag
  • 38 posts
Sziasztok!

RS Dart3 esetén milyen kíméletes módot ismertek az elõfeszítés-állító mûanyag bizbasz megmozdítására/tekerésére? Nekem, pusztán kézi erõvel meg sem akar mozdulni...

Üdv és elõre is köszi a tippeket,
hercsi

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
nálam ugyan ez volt a baj a pop lock-os u-turn-ösnél. egy o-gyûrût kell cserélni a flootgate tekerentyû alatt. én 5Ft/db-ért vettem csapágyboltba. azóta jó.

Smash

Smash

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Üdv!

Pike 454 U-turn Air folyik a csillapított oldalon közvetlenül a floodgate tekerentyûjénél, http://cycleryusa.com/merchant/702/images/site/DETAIL1.jpg. Szétszedni ezt a részt én nem tudtam (le lehet venni a tekerntyût, a kompresszióállító kék dolgot és ennyi). User manualokban errõl a részrõl semmit nem írnak. Valakinek valami ötlet?
Elõlre is kösz.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
vannak most jó kis Speci akciók;)

Artika

Artika

vendég

• fórumtag
  • 103 posts

itt az ideje egy jó fullinak :)

Nézegetem is az akciókat keményen, hidd el. Most lett átépítve a bringa 2008 XT alkatrészekkel ( tárcsafék, váltó, hajtómû ), mavic 717 disc felni, meg az új teló, szóval most kiköltekeztem rendesen, de a következõ már az új váz lesz. Egyébként igazatok volt, a 717-es az 1,5 mm-es köllõvel meg a 2,1" Explorer-el pörög rendesen, az xt tárcsa patentûl fog, pedig elõl 160-as a tárcsa, az xt hajtómû is merev, mint a fagyott kutya lába, csak a hátsó váltóval szórakozok még, mert nem az igazi, de remélem ez csak beállítási gond lesz.
Szóval, fullyból melyik is legyen ?

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 posts
Doh, lett Totemhoez is enduro fork seal...azaz már csak a 35mm RS villákhoz nincs...kész szerencse hogy Domain-em van...

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
és újra, meg újra, meg ... :)

http://www.endurofor...s.com/id48.html

vagy sala :D

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
válaszok
1. aláirásom
2. 6900 (van készleten)
3. szivacsgyürü nincs hozzá, gyár szerint felesleges annyival jobban tömit. Én speciel kimosva , ujraolajozva visszateszem.

komplett megmozdulás nálam személyre szabott beállítással, szimeringel együtt 12ezer.

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
úgy érzem megérett a szimering csere a pikeomon, mert mind2 becsúszón megjelentek az olajgyûrûk és hiába törlöm le újra jönnek.

enduro fork szimeringre gondoltam, mert sok mindenkitõl hallottam, hogy jobb mint a gyári. ezzel kapcs. kérdés:

honnan lehet szerezni? mert Pécsen sehol nincs
mennyibe fáj?
van e hozzá szivacsgyûrû?

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts

eccerü...van rajta szelep ?

meg testúly/nyomás táblázat

Tudja a bánat tigger:)
de asszem nincs. Egyébként az a Tora amit linkeltem s az FSR-ben van

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,271 posts

az RS 302 SL ugye levegõs teló nyugtassatok meg:chin:

eccerü...van rajta szelep ?

meg testúly/nyomás táblázat
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts
az RS 302 SL ugye levegõs teló nyugtassatok meg:chin:

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

Nálam a villanyak elôtt fut a poplock bowdene, így nem a villanyakig tolom a sárvédôt, és még így is mûködik. Sajna Torám nem volt, így nem tudom, mi lehet a megoldás.

én belevágtam a sárvédõbe 1 kis 3szöget a pop lock miatt :)

SanDiablo: köszi!

SanDiablo

SanDiablo

törzsvendég

• fórumtag
  • 443 posts

tudnál dobni egy linket? érdekelne, hogy pontosan hogy van megoldva.

A Rock Shox oldaláról lehet letölteni. A szimmering/persely csere címû file. Asszem'.
Talán: http://www.sram.com/...rvice Guide.pdf
"Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan." Tamási Áron
Durung forever!