Vsz az olaj lefolyik a csillapító szárban a lábba, ami nem jó (ez akadályozza mozgást).Egy új o gyûrû és máris jó.
hozd el, megoldom
Vsz az olaj lefolyik a csillapító szárban a lábba, ami nem jó (ez akadályozza mozgást).Egy új o gyûrû és máris jó.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Sziasztok!
Rock Shox Recon 351 Solo Air teleszkópomban úgy néz ki már másodszor megy gallyra a visszaút csillapító egység, pedig alig használom. Mitõl lehet ?
(A rugóút felénél koppan, motion control állítóra nem reagál, egyszer már javítva volt 2011 nyár elején, laza 18e Ft, alkatrész csere+olajcsere)
Válaszokat elõre is köszi !
Hát ha 2 gumibakot kaptál hozzá, akkor annak elméletileg 120nak kéne lennie alapból, mert azokkal tudod összehúzni 100-ra, illetve 80-ra. Feltéve ha 20 mm-ek a gumibakok.
Nekem is Reconom van igaz eggyel korábbi és nem TK. Egy gumibak van betéve s így 100 mm.
Sziasztok!
Vásároltam egy Recon Gold TK 2011-es tolót, a dobozból kivéve a becsúszót lemérve 100 mm mértem.
A boltban azt mondták,hogy a teló 100-as és kaptam hozzá két + gumibakot is.
A kérdésem az lenne ha 100-asnak adják a telót a becsúszónak nem kellene legalább 110-nek lennie terhelés nélkül.
Üdv. Gábor
Sziasztok!
Vásároltam egy Recon Gold TK 2011-es tolót, a dobozból kivéve a becsúszót lemérve 100 mm mértem.
A boltban azt mondták,hogy a teló 100-as és kaptam hozzá két + gumibakot is.
A kérdésem az lenne ha 100-asnak adják a telót a becsúszónak nem kellene legalább 110-nek lennie terhelés nélkül.
Üdv. Gábor
Arran gondtolam hogy kihuzom 120ra, aztán a nyomást úgy lövöm be, hogy legyen kb. 1cm alapsag, meg még 1-2 ha ráülök.Vázad nem biztos hogy díjazná!
Hát asszem ennek az lesz a módja ha egyszer kipróbálom.
Hát asszem ennek az lesz a módja ha egyszer kipróbálom.Recon-nál egy gyûrûnek 120 mm-nél is benn kell maradni.
Sziasztok!
Honnan tudom meg hogy Reba Race-em melyik évjáratú?
Mert ha jól értelmeztem a SRAM oldalûról letöltött tech manualokat, akkor a 2009-es 80 és 100 mm közt állítható, a 2010-es meg 80-100-120.
Bár nem értem az egészet, mert évjárattól függetlenül, ha kiveszem a 20mm-es távtartót, akkor ugye 120mm lesz az útja?
Vagy valamit rosszul gondolok?
Ez mm-ben kifejezve mit jelent?ha a csillapitás nyomórudja rövid, akkor hiába veszel ki a levegõ oldalból spacer-t....
Sziasztok!
Honnan tudom meg hogy Reba Race-em melyik évjáratú?
Mert ha jól értelmeztem a SRAM oldalûról letöltött tech manualokat, akkor a 2009-es 80 és 100 mm közt állítható, a 2010-es meg 80-100-120.
Bár nem értem az egészet, mert évjárattól függetlenül, ha kiveszem a 20mm-es távtartót, akkor ugye 120mm lesz az útja?
Vagy valamit rosszul gondolok?
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->