Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Please log in to reply
10883 replies to this topic

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,271 posts

120e a probike árlistáján.

arra gondoltam, de egyébként ott momentán elfogyott...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
120e a probike árlistáján.

A sebesség mindent megold.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,271 posts

A reba-n már sokat gondolkodtam de egy dolog foglalkoztat még. Mivel az új sid (bár nem tudom mikor lesz kapható) 32-es lett gondolom így a merevsége javult és nagyon könnyû és nem beszélve arról hogy gyönyörû így lehet hogy jobb lenne megvárni még hozzájuthatok egy ilyenhez.

http://potkerek.extr...ID_AM_Sheet.pdf

már lehet kapni, messze nem olyan merev mint a reba 32-es becsúszók ellenére sem

130K a legolcsóbb változata (race)

de annyiért meg inkább foxot
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Jó lesz az is.

Dr.Root

Dr.Root

vendég

• fórumtag
  • 26 posts
A reba-n már sokat gondolkodtam de egy dolog foglalkoztat még. Mivel az új sid (bár nem tudom mikor lesz kapható) 32-es lett gondolom így a merevsége javult és nagyon könnyû és nem beszélve arról hogy gyönyörû így lehet hogy jobb lenne megvárni még hozzájuthatok egy ilyenhez.

http://potkerek.extr...ID_AM_Sheet.pdf

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Reba. Ha könnyû vagy Sid. Ha más gyártó is érdekel manitou r7 vagy fox f100 rl (ha találsz olcsón).

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
mondjuk:

http://ebike.hu/term...plavallas/2645/

http://ebike.hu/term...lavallas/10731/

vagy fox szerintem is.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
tegyél cseppet hozzá és X szelepes Fox c. Rlc.. esetleg Reba Team.

Dr.Root

Dr.Root

vendég

• fórumtag
  • 26 posts

mennyit szánsz rá?

100e környékére gondoltam.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
mennyit szánsz rá?

Dr.Root

Dr.Root

vendég

• fórumtag
  • 26 posts
Sziasztok!

Valaki tudna nekem segíteni abban hogy, van egy elég király xc keróm és már csak egy nagyon jó teló kéne hozzá csak az a bajom hogy v-fékem van és nem is akarok váltani disc-re. A gyártók meg nagyon rááltak arra hogy tüske nélkül gyártják a telókat és egyszerüen nem lehet normális v-fékes xc telót venni. Most egy j2-es mozog benne ami a többi alkatrészhez nézve elég gagyi. Ja és a vázba 100mm -es teló kell.

Ha valaki tud segítsen. Elõre is köszönöm.

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 posts
En is szolok akkor 302-eshez
Nekem is az a velemenyem, irtozatosan progressziv a telo (vagy sok az olaj, de akkor nem lehetett volna osszenyomni egyaltalan), extrem esetekben lehet csak megkozeliteni a 14-15 cm utat (16bol) Satufek + teljes testsuly. Sztem egy telonak nem kene ennyire felkemenyednie, de tobben is mondjak ez bizony ilyen. A csillapitassal azota hogy megcsinaltak (lasd korabban) nem volt gond, es az is egyedi eset volt.
A megindulasa egyebkent nagyon szep es az also-harmadot, felet nagyon szepen mozogja, barmelyik marzoval felveszi a versenyt meg a bevonat hianyaban is. Az igenytelensege szinten nagyon elonyos, sulyban talan kicsivel rosszabb a kategoria/evjarat atlagnal de eleg eros is.
A tarcsafekkonzol 160PM ok es az atutovel sincs gond. A csillapitasallitast kar volt rarakni sokat nem szamit (vagy az enyem shit) az U-turn viszont tenyleg kafa, hegynek felefele minimumra allitva szinte huz :)
Aki nem durvul annyira, es szamit a suly az ne vegye meg mert 2.5-2.7kg modelltol fuggoen
A vaz beepitesi szogetol es magassagatol fuggoen egy regebbi kisebb villa utan kisse megvaltoztathatja a kormanyzas erzeset:
Kis "rasegites" erzekelheto eroteljesebb kanyaroknal, nagyobb stabilitas a lefeleken.
Ha megszokod akkor mar nem akarsz mast....

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 posts
vasárnap CM-en kicsit megrémültem a j3tól
CM-es tempónál enyhe fékezésnél olyan táncot járt alattam a teló, mintha a hangvilla mozgását kinagyítnánk miután megütöttük...:(

madve

madve

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 posts

Vissza út értelmesen állithato rajta, nekem elég szépen indul meg, bár sajna az olajal benne kéne picit variálni mert az utját nem mozogja teljesen végig, U-turnel nem volt idáig gond, 115mm picit felkeményedik de ez aszem normális, merevsére nem lehet panaszkodni, és remélem elég igénytelen ahoz hogy birja a strapát...nekem bejött na

Milyen vázba lenne amugy?

nagyon szépen köszi a választ, ez hasznos volt!
egyébként merev vázba kéne.vacilálok rajta vagy egy ns bikes surge (valószínûleg ez lesz) vagy egy duncon pitbull.a gyár mindkét vázat ajánlja merev FR váznak 150 mm-t mozgó telóhoz...remélem jó lesz
most egy kona hoss vázam van torával, 130 mm úttal ez is jó de keményebb bicót szeretnék.a többi alkatrész is többet szeretne:).

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 posts

Enduro szimmering és 5W-s Motorex:)

Másfél honapja néztem talán, akkor még nem volt EFS-nél 35mm RS szimmering :( bár elöbb utobb csak lesz...

Edit: google barátom azt mondta hogy van :D nah akkor majd juniusban...
By Sala:

"foxot ürlények tervezték és csak ánuszkulcsal javitható..."

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Vissza út értelmesen állithato rajta, nekem elég szépen indul meg, bár sajna az olajal benne kéne picit variálni mert az utját nem mozogja teljesen végig, U-turnel nem volt idáig gond, 115mm picit felkeményedik de ez aszem normális, merevsére nem lehet panaszkodni, és remélem elég igénytelen ahoz hogy birja a strapát...nekem bejött na

Enduro szimmering és 5W-s Motorex:)

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 posts

By Sala:

"foxot ürlények tervezték és csak ánuszkulcsal javitható..."

madve

madve

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 posts
jo, az nem olyan gáz akkor, köszi szépen az infót!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
lényegében egy nagy Tora

madve

madve

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 posts
valaki használ domain 302-t?
mit kell róla tudni, nem technikai adatok érdekelnek, azt én is találok, hanem tapasztalatok!
vajon olyan lehet a mozgása mint a tora 302-é, olyan kicsit nehezen indul meg de azért nem olyan rossz?