izomhod said
merevet meg nem szabad aluvázba tenni,
Miért ne lehetne?
izomhod said
merevet meg nem szabad aluvázba tenni,
A sebesség mindent megold.
izomhod said
jó lenne, ha 80as lenne, amit kinéztem, elvileg bontott keróból van, de új. na kiderítem. nem szeretném, ha elemelkedne az eleje mászáskor, a lejtõzés meg nemihazán édrekel, hogy veri szét a kezem, egy fos telóm van most is:) merevet meg nem szabad aluvázba tenni, ezért szeretnék valami egyszerûbb telót.
rsnak 80as dart2 van ilyen magasságban?
ezek az adatok honnan vannak neked?
hasznos hsz, köszi!
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Valeria Victrix said
Én nem cserélném ki az R7-t egy Dart-ra, pedig nem vagyok "indián" párti.
izomhod said
Igen, az a kulcsszó magyarul, angolul axle to crown height/measurement.hali!
kapok egy vázat, amiben manitou r7 super teló volt, 80mm-es.
kinéztem egy rs dart3-at a helyébe, de abból 100as van készleten. szeretném, ha a geometria maradna az eredeti (r7es). van 80as dart3ból, vagy a 100as is jó?
beépítési magasság, ez a kulcsszó, jól tudom?
Valeria Victrix said
Én nem cserélném ki az R7-t egy Dart-ra, pedig nem vagyok "indián" párti.
frontway said
Közben megtaláltam a kézikönyvet, de jótanácsokat szívesen fogadok.
SID '99 service manual
rbalint88 said
akkor pikede õ merevvázba rakja
madve said
ha a váz elbírja én símán beleraknámhát azért szoktam nyomni 50-100 kilcsis túrákat is, bár ha leengedem 115milire a domain-t lehet azzal tekerni, nem?:chin:
frontway said
Kis segítség kellene! Szeretném szétszedni '99-es SID LT villámat fényezés céljából. Hol találok valami service manualt hozzá? Vagy mit csavarjak ki, mi után és mire figyeljek. Elõre is köszönöm!
Lockout-ot lehetséges utólag beleépíteni?
Valeria Victrix said
Amennyiben ezt rendszeresen nyomod, akkor viszont egyértelmû, hogy Pike.
madve said
Amennyiben ezt rendszeresen nyomod, akkor viszont egyértelmû, hogy Pike.hát azért szoktam nyomni 50-100 kilcsis túrákat is, bár ha leengedem 115milire a domain-t lehet azzal tekerni, nem?:chin:
_Brezo_ said
Szevasztok!!!
Tudnátok abban segíteni, hoyg a Pike Race miben más, erõsebb vagy gyengébb, mint a pike számozott sorozatai? Gondolok a 406, 426, 454...
Vagy merre találhatók róluk valami összehasonlító tesztet? Elõre is köszi!
madve said
Amennyiben csak valamennyit tekernél felfelé, az nem AM. Zúzásra, ugri-bugri célra, NS-re Domain.szép reggelt mindenkinek!
egy kérdés azokhoz akik esetleg már használtak vagy próbáltak mindkettõt:
light freeride és all mountain felhasználás közé melyik villát ajánlanátok inkább-->pike (409 v. 426) vagy domain 302???
szóval tekernék is vele, még valamennyit felfelé is, túrák, de zúzás lefelé és ugri-bugri, north shore, ilyesmit is kapna...túl könnyû sem vagyok(90 körül) :help: :confused:
outcast said
94+
A sebesség mindent megold.