Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10883 hozzászólás a témában

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

épp wc papír tartónak használjuk a 2002-es wc-t, és pont ilyen váll van rajta, de sajna fekete

jó az is

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
üdv

ma vettem egy dart 2 csodát
az a gondom hogy elvileg 80-at mozog, de a becsúszó 95mm-re lóg ki a szimmering ajkaiból. a villa koppanásos felütéssel (kicsit megmozgattam aszfalton ride közben, és hát finoman de érezhetõen koppant, konklúzió: keményebb rugó kell a 75 kilómhoz) 75mm-t mozog a villa. a kérdés: hogy tudok elõcsalni még kb 1 centit (vagy a maradék 2-t).
a, csökkentem az olajszintet a villában
b, elég nekem a 75mm is

nem mintha megalomániás lennék rugóút terén, de zavar hogy még 2 centi fölöslegesen ott van.
elõre is köszi a válaszokat.

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

Keresek ejtett Boxxer vállat, segítsen aki tud, köszi:
http://piacter.bikem...?product=149657

épp wc papír tartónak használjuk a 2002-es wc-t, és pont ilyen váll van rajta, de sajna fekete

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
Keresek ejtett Boxxer vállat, segítsen aki tud, köszi:
http://piacter.bikem...?product=149657

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás

esztergáltass bele vmi jó alu kupakot. ha viszel anyagot nem lesz drága.

A kupakkal kapcsolatos kérdés engem is érdekelne ha az a Judy TT-re is igaz.
A kérdésem az lenne hogy,azt a kupakot hogyan lehet kiszedni?
Én gondolom hogy a magát a kupakot magába foglaló 6 lapu anyával együtt,de nem fog valami szétesni benne ha ezt kitekerem vagy kiszedem?
Továbbá hogy a szabályzó kupak alján van valamilyen perem vagy vál ami megakadályozza a véletlen szerü teljes kitekerését?
A végére már csak annyit hogy elég ha csak a szabályzó kupakot készítettem el fémbõl?

Mondjuk én nagyon ritkán tekergetem ezt a bizgentyût,de mintha már hallotam volna még régebben hogy valakinél egy erõteljesebb rugózásnál kitõrt a kupak.
Persze én nem használom ilyen extrém terepen ilyen intenzitással,de szerintem jobb félni.....
A válaszokat elõre is köszönöm.
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2:

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
esztergáltass bele vmi jó alu kupakot. ha viszel anyagot nem lesz drága.

Scotty19

Scotty19

törzsvendég

• fórumtag
  • 377 hozzászólás
Hy

Nem tudja valaki hogy menyibe kerülne nekem egy új záró csavar a csillapítás oldalon egy Judy-ba. én valami fémre gondoltam mert a régit eléggé lekerekítettem.
Kösz

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.673 hozzászólás
Köszönöm a gyors választ. Én is kb. így gondoltam.
Marci

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

Szakértõ úrak ! (és hölgyek) Egy lock-outos Tora telót meg lehet csinálni úgy, hogy lehessen pop-lock karral is lezárni ? Vagy ez lehetetlen utólag ?!
Válaszaitok köszönöm !

meg lehet csinálni, csak elég drága móka, nekem szervízben azt mondták, az egész jobb oldali belsõséget ki kell hozzá cserélni. és még a kart is megvenni. inkább cserélj gyárilag poplockos rebára. az még jobban is mozog

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.673 hozzászólás
Szakértõ úrak ! (és hölgyek) Egy lock-outos Tora telót meg lehet csinálni úgy, hogy lehessen pop-lock karral is lezárni ? Vagy ez lehetetlen utólag ?!
Válaszaitok köszönöm !
Marci

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

mihez? KTT? vagy ültessem le bátran?

bátran

enyémben 85ös reba volt meg 80as fox
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

bõven elég

mihez? KTT? vagy ültessem le bátran?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Konában 10 cmes Recon is emelgeti az elejét, most már azért technikázással elfogadható---> nem merem leültetni 8,5 cm-re mert tartok attól, hogy kevés lenne..

bõven elég
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Konában 10 cmes Recon is emelgeti az elejét, most már azért technikázással elfogadható---> nem merem leültetni 8,5 cm-re mert tartok attól, hogy kevés lenne..

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
enyém elvileg 100as villához van tervezve és így van benne a rev 130-on. sehol nem emelgette az elejét, pedig ráadásul még rövid stucnit is használok, igaz magasan ülök. szal passzolom. yetinek se kellene tornáznia. lehet benned van a hiba:D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ja persze a vaz geometriaja sokban segit a dolgon. de az mar csak akkor derul ki hogy jo e, amikor kesz a gep, es hasznalod...

nomind1
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
A trance be 115mm reba volt és egy bizonyos szakaszon mindig feljött az orra (szöget nemtudom). A 130-as Coilos Revevel pedig ugyanott lenn maradt. Lehet a nagy suly miatt nem tudott felemekedni :)

A Lapierrenek pedig felesleges az állitás. Még sosem kellet le "turnozni". Igas az originál egy 140-es Talas és nem 130-as Reve.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás
franc tudja. én a múltkor a teszt dawg-gal egész jól tudtam mászni orremelgetés nélkül a 140-es fox-szal. sokkal jobban zavart a széles kormány meg a szarv hiánya mint a magas eleje.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nem arrol van szo hogy megerolteto, hanem arrol hogy ha tul meredek, akkor nem marad az elso kerek a foldon. emelgeti a gep az orrat, igy le kell szallni. de ha lejjebb lehetne csavarni, akkor nyeregben tudnek maradni. en se vagyok versenyzo, de inkabb maszok 22-32ben mint tolom.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

szerintem a pike se marad valtozatlan

es en tovabbra is hianyolom a 2-Step Air utallitast

én is, de megvagyok nélküle. ugyanolyan villám van, mint neked, és ezzel is lehet mászni teljesen jól, nem fárasztó. legalábbis 30 km mászás nem volt megerõltetõ. leszállni meg nem derogál, ha elfáradok. nem vagyok versenyzõ.

szerintem sala ha akarna, tudna nekünk varázsolni bele 2stepet...