Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10883 hozzászólás a témában

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
elsõ telónak jó, de szerintem fel is rakom apróba egybõl :)
ha meg ki lehet húzni, miért ne? more travel is better vagy mi volt a mondás :D

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás
dart a shred-be lenne? ugye nem akarod kihuzni 120-ra?

----

FÁJVÓ

----

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
RS honlapján azt látom Dart3nál, hogy 80/100/120mm. Kérdés: csak alátétekben különböznek és mindegyiket át lehet variálni mindegyik útra, vagy belül is különbözik az összes?
Köszi!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

ha még nem kaptál választ: felül az olajáteresztõ szelepet jobban kifúrják, hogy gyorsabb legyen a mozgása a telónak
de ugyanezt a hatást el lehet érni hígabb olajjal is

ezt most komolyan mondod? :wtf:
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

VADDISZNÓ

VADDISZNÓ

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás

helló!
Meg tudná vki mondani nekem h mi az a black box tuning?

ha még nem kaptál választ: felül az olajáteresztõ szelepet jobban kifúrják, hogy gyorsabb legyen a mozgása a telónak
de ugyanezt a hatást el lehet érni hígabb olajjal is
hydro-elektro-mechanikus, hõérzékelõs félhomályszabályzó :lol1:

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
juj de izgulok most hazáig!! :)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Csupi ne zsibbasszzz

Szerintem azért van odairva, hogy melyik gyártási számtól meddig lettek visszahivva, gondolom nem egy egész éves darabszámot jelent, hanem mondjuk kb egy hónapos intervallum. Ergo felejtsd el, hogy mikori villa, nagy valószinûséggel 1 évvel korábban gyártották.

megnéz, ha beleesik visszaküld, ha nem akkor örül.

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 hozzászólás

http://www.bike-eu.c...shox-forks.html

Sajnos földrajzilag épp elég messze vagyok a bringámtól (a gyártási számot ezáltal nem tudom megnéznn), tehát valaki tudd erröl bövebb infot, mintha máshol azt olvastam volna hogy ez csak a 2008as szériára vonatkozik? Nekem 2007es Domain-em van, vajon ezt is cserélni kell? Ha igen kit kell felkeresnem MO-n? Biker?
By Sala:

"foxot ürlények tervezték és csak ánuszkulcsal javitható..."

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

hahó

tudja valaki hogy melyik sorozatból való domain villák lettek vissza hívva?

http://www.bike-eu.c...shox-forks.html

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hahó

tudja valaki hogy melyik sorozatból való domain villák lettek vissza hívva?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Boros_Mókus

Boros_Mókus

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás

honlap szerint a dart is birja.... kerdes, hogy meddig. en mar a pike-ra sem raknek 203as tarcsat. minek? mondjuk 68-70 kilo vagyok.

hát mert van egy jó vétel és az elsõ 203-assal van szerelve. én se akarnék feltétlenül ekkorát, de ha elbírja elfér rajta.
meg azért a revelation csak jobb már, mint egy dart...szerintem
én meg egyébként 85kg vagyok
Az az igazi legény, aki a tizenkilencre lapot kér!

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a revelation 409 kibírja a juicy 5öst 203-as tárcsával ugye? A honlap szerint ki, de azért kérném a véleményeteket.
köszi elõre is.

honlap szerint a dart is birja.... kerdes, hogy meddig. en mar a pike-ra sem raknek 203as tarcsat. minek? mondjuk 68-70 kilo vagyok.

----

FÁJVÓ

----

Boros_Mókus

Boros_Mókus

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a revelation 409 kibírja a juicy 5öst 203-as tárcsával ugye? A honlap szerint ki, de azért kérném a véleményeteket.
köszi elõre is.
Az az igazi legény, aki a tizenkilencre lapot kér!

Csaszi

Csaszi

vendég

• fórumtag
  • 117 hozzászólás
Hello!

Van valakinek tapasztalata,arrol,hogy ha rs Torába kicserélem a rugót puhábbra,akkor mekkora lesz a külömbség?Érdemes belevágni?

elõre is köszi.

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Köszi, akkor elõszedem a manual-t, meg az emlékeimet arról, hogy Sala hogyan csinálta :)
...és legalább az olajat is kicserélem a lábakban.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
nem hatástalan, csak jelentõsen csökken a hatása az állításnak, mert ugye a levegõ összenyomható, az olaj meg nem. légtelenítsd, és ha nem volt túlzottan eredményes akkor majd kitalálunk valamit, de ha mechanikailag jó a villa akkor segítenie kell a dolgon.

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Van egy RS Psylo SL telóm (Pure csillapítás).
Lock-olt állapotban (és 125-re kihúzva) kb. egy centi mozgása van. Sajnos már nem emlékszem, hogy ez eredetileg is megvolt-e.
Nem zavar, mert nagyon ritkán zárom le.
Bubimentesítsem, vagy sem? Jól tudom, hogy ha levegõs, akkor a csillapításállítás is hatástalan?

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
inkább újabb mcd-s boxxert végy!

szedrikbence

szedrikbence

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás
sziasztok! tanácsokat szeretnék kérni tõletek, villa vásárlással kapcsolatban. amit kiszemeltem , ez egy 2006os évjáratú, de 2003as szériás, TiNi becsúszós boxxer world cup, 178mm úttal. és hallottam róla olyat, hogy bekeményedik melegben. kérdésem az lenne, mi igaz ebbõl? van e valakinek valamilyen tapasztalata ilyen villával kapcsolatban? elõreis köszönöm!
SEDERJEN A FARA !!! :lol1:

NYOMJAD RÓZSI !!! :matrix::matrix:

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

Köszönöm mindenkinek!

van sima lockos, poplockos, mcd-s nem mcd-s, idei, tavalyi, ezüst fekete. szóval van választék:D