ha meg ki lehet húzni, miért ne? more travel is better vagy mi volt a mondás

ha még nem kaptál választ: felül az olajáteresztõ szelepet jobban kifúrják, hogy gyorsabb legyen a mozgása a telónak
de ugyanezt a hatást el lehet érni hígabb olajjal is
RAUH-Welt
B E G R I F F
helló!
Meg tudná vki mondani nekem h mi az a black box tuning?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
http://www.bike-eu.c...shox-forks.htmlhahó
tudja valaki hogy melyik sorozatból való domain villák lettek vissza hívva?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
hát mert van egy jó vétel és az elsõ 203-assal van szerelve. én se akarnék feltétlenül ekkorát, de ha elbírja elfér rajta.honlap szerint a dart is birja.... kerdes, hogy meddig. en mar a pike-ra sem raknek 203as tarcsat. minek? mondjuk 68-70 kilo vagyok.
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a revelation 409 kibírja a juicy 5öst 203-as tárcsával ugye? A honlap szerint ki, de azért kérném a véleményeteket.
köszi elõre is.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
van sima lockos, poplockos, mcd-s nem mcd-s, idei, tavalyi, ezüst fekete. szóval van választék:DKöszönöm mindenkinek!