Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10883 hozzászólás a témában

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
Duke 180-as tárcsafékkel mennyire életképes megoldás?
elvileg bírnia kellene, mert ami psylom volt, az csont egyenes volt, pedig 180-as hope m4-gyel használták.
Valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalat?
Mostanában nincsenek szép Rebák az apróban, egy pöpec Duke viszont most került fel, és ettõl függ a dolog.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Még egy kérdés. Hogyan melegítsem rá a zsugorcsövet? Jó lehet rá a régirõl származó darab, vagy inkább ne?

A zsugorcsönek elméletben a hajszáritó is elég csak akkor el leszel vele egy darabig ön gyujtó vagy a gáztüzhely lángja bármi ami sugározza a hõt csak egyszerre ne egy helyen melegisd hanem forgasd és akkor szépen rásimul . Egyébiránt bármelyik elektronikai vagy villanyszerelõ boltban kapsz.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Para!

Para!

törzsvendég

• fórumtag
  • 460 hozzászólás
ok. akkor hétvégén beszerelem.

kösz a segítségeket.
The quick brown fox jumps over the lazy dog.

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Öngyujtó jó sztem ha nincs hõlégfúvód=) hajszárító kevés.

Para!

Para!

törzsvendég

• fórumtag
  • 460 hozzászólás
Még egy kérdés. Hogyan melegítsem rá a zsugorcsövet? Jó lehet rá a régirõl származó darab, vagy inkább ne?

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

egyáltalán nem teszi tönkre, sõt, lehet még jó is, mert akkor mindkét lábban fékezi valami a becsúszót és nincs (akkora) feszültség a két láb között

azert itt komoly dolgok hangzanak el...

----

FÁJVÓ

----

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
akkor jó megnyugvás:)

kezem már megszokta=)

VADDISZNÓ

VADDISZNÓ

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás

Adott egy Argyle 318, ugye MCD-s. Namost, szeretem feltekert kompresszióval használni, nem teljesen persze..Ugye ettõl baja sose lehet ha így ugrálok vele? 4v 5 kattanásig tekerem, érezhetõen az még nem lock, de már eléggé belassul.

egyáltalán nem teszi tönkre, sõt, lehet még jó is, mert akkor mindkét lábban fékezi valami a becsúszót és nincs (akkora) feszültség a két láb között
Szal semmi baja nem lesz, max a kezed fog fájni :D

de én is kérdeznék:

A boxxer ride becsúszója és a többi becsúszó hossza közt van különbség hosszban?

megaztán hol lehet kapni becsúszót?
jahh és boxxer matrica is kéne.... azt lehet egyáltalán venni, vagy olyan, mint az eredeti szimmering, ritka, mint a fehér holló?
hydro-elektro-mechanikus, hõérzékelõs félhomályszabályzó :lol1:

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás

hello mindenki! Rendeltem egy puhább rugót a telómba és kaptam hozzá azt a gumit amit rá kell húzni a rugóra, hogy ne zörögjön. Azt elég ha ráhúzom, vagy picit fel ekll melegíteni?

Az egy zsugorcsõ, rá kell melegíteni.

Akkor nekem is kérdés:
Adott egy Argyle 318, ugye MCD-s. Namost, szeretem feltekert kompresszióval használni, nem teljesen persze..Ugye ettõl baja sose lehet ha így ugrálok vele? 4v 5 kattanásig tekerem, érezhetõen az még nem lock, de már eléggé belassul.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
igenIS .)

Boros_Mókus

Boros_Mókus

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás
a revelationnak milyen a tárcsafék helye? Is vagy pm? Is ugye?
köszi
Az az igazi legény, aki a tizenkilencre lapot kér!

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Érdekes amúgy, nekem Duke van 30-as becsúszókkal. Haladás közben nem jött át annyira, hogy hajlákony lenne, viszont ha fékezek egy erõset....félelmetes, ahogy szemel láthatóan vagy 5 cm-rel rövidül a tengelytáv. Ez a teló milyen hírben áll merevség szempontjából? Csak viszonyítás véget...

Parázás helyett inkább gondolj bele, hogy mi történik fékezésnél. Elõre kerül a súlypontod és beül a villa, és ha beül, akkor rövidül a tengelytáv is. Ha tudod lockolni a villát, akkor nézd meg totál lezárt állapotban is, úgy nem zavar be a beülés. 5cm azért durva lenne, még a SIDem sem hajlott ennyit lezárt állapotban, lejtõn satuzva elsõkeréken megállva. ;)

Para!

Para!

törzsvendég

• fórumtag
  • 460 hozzászólás
hello mindenki! Rendeltem egy puhább rugót a telómba és kaptam hozzá azt a gumit amit rá kell húzni a rugóra, hogy ne zörögjön. Azt elég ha ráhúzom, vagy picit fel ekll melegíteni? Valamint olajcsarénél a gyári adatok teljesen jók az olajszinthez, vagy van valami tippetek, eltérni valamelyik irányba?

u.i.: Egy Argyle 318-asról van szó.

matyi765

matyi765

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Sziasztok!
Nekem egy Kellys Viper SF tipusú biciklim van egy gyenge Rst Omni teleszkóppal. Azt szeretném kérdezni hogy ajánlátok-e a Rock Shox Dart 3 tipusú teleszkópot?
Köszi :Matyi

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Érdekes amúgy, nekem Duke van 30-as becsúszókkal. Haladás közben nem jött át annyira, hogy hajlákony lenne, viszont ha fékezek egy erõset....félelmetes, ahogy szemel láthatóan vagy 5 cm-rel rövidül a tengelytáv. Ez a teló milyen hírben áll merevség szempontjából? Csak viszonyítás véget...

nekem semmi bajom nem volt vele, pedig akkor sem voltam spagettihuszár.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
mondjuk ebben van valami :D de tán leányzó nem fordulna bele úgy kanyarokba eleinte .)
legjobb lenne találni valami torát. az tán stabilabb (bár már voltam olyannak szemtanúja hogy két darabban jött le hegyrõl amit csak a kcs tartott 1ben:D), meg uturn is jól jönne.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás
mx compnál merevebb lesz a dart de azért nem 120 on ideális
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Nézõpont kérdése...a random haladási irány is lehet funny :D

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás
kis csirkelabnyi becsuszoknal extra szar, ha hosszu a rugout. Mentem egy cimboram 2004-es Marzo Mx comp-javal, 30as becsuszok, 120mm rugout, na az volt olyan erzes, hogy technikasabb reszeknel nem arra megy amerre eltervezted, konkretan osszeszartam magamat annyira bizonytalan volt elol. ehhez kepest a dart-ot el sem merem kepzelni 120ra kihuzva, szoval ezesetben more travel more fun nem allja meg a helyet :D

----

FÁJVÓ

----