Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Please log in to reply
10883 replies to this topic

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
basszus 86ert Rebat lehet kapni. es azert az egy jobb villa.

80ert egy OEM recon szerintem atveres kategoria.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts

Nem vettem olcsón, poplock kar nélkül 79900Ft volt. Ha hozzáadjuk a kar árát, ott van az ára a Biker listaárnál. Nem spórolás miatt rendeltem a Probiketól, nem találtam RS Recon villát ezüst színben V fék opcióban sehol. A Probike is csak 1 hete kapta meg ezt a villát, mert még január elsõ heteiben csak egy '07-es RS Recon 351-es, és egy '07-es RS Sid villájuk volt az elõbbi feltételekkel. Még máig se értem ezt az OEM dolgot... Nem a Bikertõl kapják a villákat?

80-ért vettél Recont kar meg pumpa nélkül?? :X
nem,a Bikertõl kb mindenki 1db villát vesz a számla miatt,a többit kintrõl

kombitomi

kombitomi

vendég

• fórumtag
  • 86 posts

akkor OEM villa, igy nem jar hozza pumpa. persze felhivhatod oket, de valoszinuleg azt fogjak mondani, hogy azert kaptad olcson mert OEM.

Nem vettem olcsón, poplock kar nélkül 79900Ft volt. Ha hozzáadjuk a kar árát, ott van az ára a Biker listaárnál. Nem spórolás miatt rendeltem a Probiketól, nem találtam RS Recon villát ezüst színben V fék opcióban sehol. A Probike is csak 1 hete kapta meg ezt a villát, mert még január elsõ heteiben csak egy '07-es RS Recon 351-es, és egy '07-es RS Sid villájuk volt az elõbbi feltételekkel. Még máig se értem ezt az OEM dolgot... Nem a Bikertõl kapják a villákat?

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
szimmering (EFS)
o-gyuruk
lock nem jol volt benne osszerakva mikor vettem

annyi meg h a szeleptut alul beljebb kell hajtani, mert mikor letekerem a pumpat nem zar vissza eleg gyorsan, es sok levego elmegy, nehez beloni....de ezt majd megcsinalom magam

meg lett volna elsore is ha a sracok nem szopatjak megukat es egyszerre megcsinaljak, de vegre kesz, es minden mukodik

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

vegre jo a reba, sok hercehurca utan...:)

poplockot sosem szerettem, meg egy plusz dolog amit le lehet a kormanyrol terdelni, amugy is a lock out-ot eddig csak addig hasznaltam amig kiprobaltam

És mi mindent kellett rajta megcsinálni, hogy problémamentes legyen?

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
vegre jo a reba, sok hercehurca utan...:)

poplockot sosem szerettem, meg egy plusz dolog amit le lehet a kormanyrol terdelni, amugy is a lock out-ot eddig csak addig hasznaltam amig kiprobaltam

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts
Probike a pumpát is meg a kart is külön adja,így az akciós villa+13ezer már nem is annyira akciós :X
meg tényleg sok oem villája van

varikari

varikari

újonc

• fórumtag
  • 1 posts

Sziasztok! Sok keresgélés után sikerült az XTC vázamba vennem egy '09-es ezüst V fékes RS Recon Race SoloAir Poplock teleszkópot a Probiketól. Nem tudom, hogy a teleszkóphoz kellett-e volna kapnom pumpát? Ki mit tud errõl a dologról? Válaszaitokat elõre is köszönöm!

Gondolom új ként vetted. Akkor a saját dobozában és pumpával kellet volna kapnod.
Egy reklamációt mindenféleképpen megér.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
akkor OEM villa, igy nem jar hozza pumpa. persze felhivhatod oket, de valoszinuleg azt fogjak mondani, hogy azert kaptad olcson mert OEM.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kombitomi

kombitomi

vendég

• fórumtag
  • 86 posts
Postán rendeltem, mivel 200km-re lakom Bp.-tõl, és egy RS Dart3-as dobozba volt belerakva.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

Hogy tudom meg, hogy dobozos volt-e vagy nem? (vágatlan a nyaka, nem volt kerékpárban)

Dobozban kaptad vagy csak úgy natúr?

kombitomi

kombitomi

vendég

• fórumtag
  • 86 posts

ha nem dobozos, akkor nem. de ha visszamész sírni, akkor talán adnak. ha nincs, akkor ígyis úgyis kell hozzá venned, szóval egy próbát megér

Hogy tudom meg, hogy dobozos volt-e vagy nem? (vágatlan a nyaka, nem volt kerékpárban)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

Sziasztok! Sok keresgélés után sikerült az XTC vázamba vennem egy '09-es ezüst V fékes RS Recon Race SoloAir Poplock teleszkópot a Probiketól. Nem tudom, hogy a teleszkóphoz kellett-e volna kapnom pumpát? Ki mit tud errõl a dologról? Válaszaitokat elõre is köszönöm!

vagy egyszer beállítod jól, és nemigen kell hozzányúlni..

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts

ha nem dobozos, akkor nem. de ha visszamész sírni, akkor talán adnak. ha nincs, akkor ígyis úgyis kell hozzá venned, szóval egy próbát megér

kombitomi

kombitomi

vendég

• fórumtag
  • 86 posts

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Köcce!

Utolsó kérdésként a negatív kamrábam a pozitív hányszorosáig érdemes növelni a nyomást, amiután inkább a pozitívból csökkentsek? +20-30%?

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
lehet menet kozben allitani

RAUH-Welt
B E G R I F F

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Manualban nem látok idevágó (tiltó) részt, hogy egészséges-e úgy álíltani Air U-turnos villán úgy állítani az utat hogy rajta csücsülök, vagy tartósabb lesz ha leszállok róla e mûvelet közben? 426 Revelation... :prosze:

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
szerintem ne törõdj vele, elvileg a rugón lévõ zsugorcsõ feladata lenne, hogy a zörgést megakadályozza, csak idõnként elmászkál, baja nem lesz tõle a villának. zsírozástól meg nem fog megszûnni.

speedline

speedline

vendég

• fórumtag
  • 43 posts
Köszönöm!
A villa tetején a záró kupakot ha le tudom venni akkor a rugó felfelé kijön vajon, vagy ez egy bonyolultabb dolog? Eddig csak RST-t szedtem szét.