hazai forgalmazohóz tuti nem jött nemhogy javitott de semmilyen más cucc sem.
...amin nem is lepõdünk meg:D
hazai forgalmazohóz tuti nem jött nemhogy javitott de semmilyen más cucc sem.
na én meg most azt hallottam, hogy megérkezett már a kijavított széria és már nincsenek forgalomban a hibás darabok. :confused:
(ez most értelemszerûen nem a garis javításra reakció)
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Nem vagyok túlinformált ezen a téren, hogy kijavították-e a hibát, vagy még nem vagy akármi, épp azon dolgozok, hogy képben legyek
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Pedig nem lehetetlen.Homola: ragasztani nem hiszem
A sebesség mindent megold.
Máté, Budapest is elég nagy meg nem is pesti vagyok. Csak azért dobtam vissza úgy hogy de mert elég pontatlanul fogalmaztál. .
RAUH-Welt
B E G R I F F
...Érdekes hogy 100on máshogy mozog a róka mint 140en (nekem legalábbis az volt), puhább, érzékenyebb.
...
A jobb fékbowden vezetõ és a 3 állású kar tetszik benne inkább; igaz, menetbe emelgetni kell párszor az elejét hogy feljöjjön vissza 140re. ...
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
CUBE... your life!!!
De.Hali
Valaki akinek van telópumpája nem érne rá egyik nap fújni egy kis levegõt a villámba?
Köszi elõre is!
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám