Jelentkezz be Regisztrálj
Rock Shox
Írta 2009. augusztus 27. - 22:27
Írta 2009. augusztus 27. - 22:13
Fogjam fel úgy hogy évente olajcsere és addig a becsúszók is remekül lesznek kenve?
Nem igazán vagyok feldobva hogy azért cseréltettem szimeringet mert nyomta az olajat...
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2009. augusztus 27. - 22:09
ja mert neked is v-fékes szárral kellene?
mert ú volt nekik h 1 v-s 1 tárcsás.
Már mentem vele 1 30kmt volt benne minden jól teljesített bár még kell rajta
finomítani de jó lesz szerintem.
A csillapítás szabályzója aggaszt kicsit mert most vettem észre, hogyha
jobban kitekerem olyan mintha enyhény szívárogna az olaj:wtf:
Ez normális:confused:
A megadott nyomások nagyon kemények. Én levegõs Recon-t használok 86 kg-hoz kb. 90 psi-vel. Így sem ütöm fel, kicsit sok a sag, de érzékenyen megindul, és végigmozogja az útja kb. 90%-át.
Írta 2009. augusztus 27. - 17:23
Írta 2009. augusztus 27. - 14:35
nahát akkor várom a következõ szállítmányt:) majd írhatsz tapasztalatokat ha kiismerted:)
ja mert neked is v-fékes szárral kellene?
mert ú volt nekik h 1 v-s 1 tárcsás.
Már mentem vele 1 30kmt volt benne minden jól teljesített bár még kell rajta
finomítani de jó lesz szerintem.
A csillapítás szabályzója aggaszt kicsit mert most vettem észre, hogyha
jobban kitekerem olyan mintha enyhény szívárogna az olaj:wtf:
Ez normális:confused:
Írta 2009. augusztus 27. - 13:57
Írta 2009. augusztus 27. - 13:23
Teló pumpa zsebbe, elmész bicajozni és engedsz, vagy fújsz érzésed szerint, lehetõleg változatos terepen.golya:
Itt.
Én mikor vettem 2db volt. Még 1 tárcsás maradt nekik. Fekete.
A tora solo airbe mekkora nyomást érdemes használni?
67 kg hoz(80mmen) olyan 145psi a javasolt. Szerintem ez sok.
Illetve a visszaút állítót meddig tekerhetem kifele?
Mert gyakorlatilag tekerem-tekerem nem áll meg
1 idõ után viszont ki is lehet húzni a villából a gombot.
Írta 2009. augusztus 27. - 10:54
Itt.
Én mikor vettem 2db volt. Még 1 tárcsás maradt nekik. Fekete.
A tora solo airbe mekkora nyomást érdemes használni?
67 kg hoz(80mmen) olyan 145psi a javasolt. Szerintem ez sok.
Illetve a visszaút állítót meddig tekerhetem kifele?
Mert gyakorlatilag tekerem-tekerem nem áll meg
1 idõ után viszont ki is lehet húzni a villából a gombot.
Írta 2009. augusztus 26. - 18:38
Hali!
Érdeklõdnék Rock Shox Argyle 302es teleszkópról. Mert most 35ezerért tudnék venni.Tapasztalatok,jók,rosszak minden jöhet.
Köszi elõre is.
A keresõ neked is a barátod!
http://forum.bikemag...searchid=473774
Írta 2009. augusztus 26. - 14:10
Érdeklõdnék Rock Shox Argyle 302es teleszkópról. Mert most 35ezerért tudnék venni.Tapasztalatok,jók,rosszak minden jöhet.
Köszi elõre is.
Nem estem el, csak így szoktam
leszállni:rocketman
Írta 2009. augusztus 26. - 13:27
rojci: vagy van még 1 megoldás vegyél levegõs 09' tora racet.
Persze nyílván nem recon meg reba de nem kell barmolnod
60-65k-ból megúszod és a súlya is elfogadható.
Én így tettem mivel az anyagi keretek csak idáig tartottak.
Így torad marad meg levegõs is lesz:).
hol kaptál torát?
Írta 2009. augusztus 26. - 12:05
rojci: vagy van még 1 megoldás vegyél levegõs 09' tora racet.
Ezért a pénzért már használtan vehet rebát, recont, de még alkalom adtán foxot is!
persze ki kell fogni a megkímélt darabot!
Írta 2009. augusztus 26. - 11:02
Írta 2009. augusztus 26. - 09:01
Most tényleg érdekel, hogy mi a motivációd benne, hogy egy torát levegõssé tegyél annyit költve rá, amennyibõl kijön a kategória egyik legjobb telója, míg a barkácsolás meg vagy sikerül, vagy nem. Ha a kihívás kell, hogy el tudj költeni feleslegesen egy csomó pénzt, akkor szervezz a maniból egy össznépi fórumos ivászatot, ugyan ott leszel és még szeretni is fognak.
Eladásnál meg kb 5ezer pénzzel kapsz érte többet, mert hiába levegõs, sufnituning. Szerintem ez olyan, mintha opelbõl szeretnél bmw-t fejleszteni. Jó mindkettõ, ha helyén kezeljük a dolgokat.
Megfontolandó a felvetés, már mint az ivászat, de oda még spórolnom kell mert nem ismerem a kapacitásotokat és jobb félni mint megijedni a kasszánál:)
Azóta beszéltem egy haverommal és azt mondta, lehet hogy elégedett lennék az eredménnyel, de azt a szar..kodást senkinek nem kívánja amíg a szükséges alkatrészeket beszerzi az ember, az adott évjáratú modellhez. Így egy ideig marad a Tora. A fentiekre meg visszatérünk!:cheers:
Hogy mi a motivációm: talán az hogy szeretek babrálni a bringámmal, és miért vannak ilyen ötleteim? Nem tudom. Talán azért, mert sok bringaszeretõ ember fejében megfordul az a gondolat, hogy jobbá tegye a bicóját a saját kezével. Pont azért jöttem ide a fórumra, hogy nálam rutinosabb emberek véleményét meghallgassam. Így nektek is köszi.
Ha esetleg úgy döntesz, hogy veszel enyiért egy levegõset, ez meg eladóvá válna Létszi szólj!!!
Biztos hogy szólok. Csak türelem még kell vagy 3-4 hónap, hogy a lét összeszedjem:).
Írta 2009. augusztus 26. - 08:38
Aki nem tud elugrani a bringám elöl, az nem érdemli meg az Evoluciót!!! BY NIHILHERO
Írta 2009. augusztus 26. - 00:34
Írta 2009. augusztus 25. - 21:58
Köszi a bíztatást Sala:) Szerintem elindulok ezen a rögös úton, bár még nem tudom, mi az elsõ lépés de utánna nézek. Ha tudtok valamit, tanácsot, ötletet szívesen veszek! Piszkálja a fantáziámat a dolog lehet hogy rossz döntés, de megcsinálom. Úgy a szívemhez nõtt és így egy kis fogyókúrára is foghatom a jó öreg Torát.
Most tényleg érdekel, hogy mi a motivációd benne, hogy egy torát levegõssé tegyél annyit költve rá, amennyibõl kijön a kategória egyik legjobb telója, míg a barkácsolás meg vagy sikerül, vagy nem. Ha a kihívás kell, hogy el tudj költeni feleslegesen egy csomó pénzt, akkor szervezz a maniból egy össznépi fórumos ivászatot, ugyan ott leszel és még szeretni is fognak.
Eladásnál meg kb 5ezer pénzzel kapsz érte többet, mert hiába levegõs, sufnituning. Szerintem ez olyan, mintha opelbõl szeretnél bmw-t fejleszteni. Jó mindkettõ, ha helyén kezeljük a dolgokat.
Írta 2009. augusztus 25. - 21:26
nekem a Travis-t közel 100ezrembe került levegõssé tenni.. de hajrá
Köszi a bíztatást Sala:) Szerintem elindulok ezen a rögös úton, bár még nem tudom, mi az elsõ lépés de utánna nézek. Ha tudtok valamit, tanácsot, ötletet szívesen veszek! Piszkálja a fantáziámat a dolog lehet hogy rossz döntés, de megcsinálom. Úgy a szívemhez nõtt és így egy kis fogyókúrára is foghatom a jó öreg Torát.
Írta 2009. augusztus 25. - 14:06
Írta 2009. augusztus 25. - 13:48
RAUH-Welt
B E G R I F F