Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10883 hozzászólás a témában

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
gate-nél o-gyûrû.....lehet bent is cserések már

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Már belement párszáz km szimeringcsere óta a Reveletaionbe, de még mindig tolja az olajat, ahogy az MCD felett is - ott olyan mintha a gate csavarnál porlasztva jönne ki az olaj, csepp nincs ha napokig áll fejjel lefele akkor sem, de pár km után mindig olajos lesz finoman megint.

Fogjam fel úgy hogy évente olajcsere és addig a becsúszók is remekül lesznek kenve?
Nem igazán vagyok feldobva hogy azért cseréltettem szimeringet mert nyomta az olajat... :(

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás

ja mert neked is v-fékes szárral kellene?
mert ú volt nekik h 1 v-s 1 tárcsás.
Már mentem vele 1 30kmt volt benne minden jól teljesített bár még kell rajta
finomítani de jó lesz szerintem.
A csillapítás szabályzója aggaszt kicsit mert most vettem észre, hogyha
jobban kitekerem olyan mintha enyhény szívárogna az olaj:wtf:
Ez normális:confused:

A megadott nyomások nagyon kemények. Én levegõs Recon-t használok 86 kg-hoz kb. 90 psi-vel. Így sem ütöm fel, kicsit sok a sag, de érzékenyen megindul, és végigmozogja az útja kb. 90%-át.

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
aham nekem is V-s kéne pille súlyom(60-63kg változó:D) elég az SD5. meg most villa 70k BB7 darabja 6lukas tárcsával az ilyen 12-16 attól függ hol veszik. és akkor vagy veszek centerlock-6luk átalakítót, vagy 2db simanõ tárcsát. szal a csak tárcsás már nem ócsó. tárcsára meg nincs szükségem, inkább várok, karácsonyra hátha lesz.

zylin

zylin

törzsvendég

• fórumtag
  • 277 hozzászólás

nahát akkor várom a következõ szállítmányt:) majd írhatsz tapasztalatokat ha kiismerted:)

ja mert neked is v-fékes szárral kellene?
mert ú volt nekik h 1 v-s 1 tárcsás.
Már mentem vele 1 30kmt volt benne minden jól teljesített bár még kell rajta
finomítani de jó lesz szerintem.
A csillapítás szabályzója aggaszt kicsit mert most vettem észre, hogyha
jobban kitekerem olyan mintha enyhény szívárogna az olaj:wtf:
Ez normális:confused:

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
nahát akkor várom a következõ szállítmányt:) majd írhatsz tapasztalatokat ha kiismerted:)

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

golya:
Itt.
Én mikor vettem 2db volt. Még 1 tárcsás maradt nekik. Fekete.

A tora solo airbe mekkora nyomást érdemes használni?
67 kg hoz(80mmen) olyan 145psi a javasolt. Szerintem ez sok.
Illetve a visszaút állítót meddig tekerhetem kifele?
Mert gyakorlatilag tekerem-tekerem nem áll meg
1 idõ után viszont ki is lehet húzni a villából a gombot.

Teló pumpa zsebbe, elmész bicajozni és engedsz, vagy fújsz érzésed szerint, lehetõleg változatos terepen.

zylin

zylin

törzsvendég

• fórumtag
  • 277 hozzászólás
golya:
Itt.
Én mikor vettem 2db volt. Még 1 tárcsás maradt nekik. Fekete.

A tora solo airbe mekkora nyomást érdemes használni?
67 kg hoz(80mmen) olyan 145psi a javasolt. Szerintem ez sok.
Illetve a visszaút állítót meddig tekerhetem kifele?
Mert gyakorlatilag tekerem-tekerem nem áll meg
1 idõ után viszont ki is lehet húzni a villából a gombot.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Hali!
Érdeklõdnék Rock Shox Argyle 302es teleszkópról. Mert most 35ezerért tudnék venni.Tapasztalatok,jók,rosszak minden jöhet.
Köszi elõre is.

A keresõ neked is a barátod!;)
http://forum.bikemag...searchid=473774

attila07070

attila07070

vendég

• fórumtag
  • 85 hozzászólás
Hali!
Érdeklõdnék Rock Shox Argyle 302es teleszkópról. Mert most 35ezerért tudnék venni.Tapasztalatok,jók,rosszak minden jöhet.
Köszi elõre is.

Nem estem el, csak így szoktam leszállni

:rocketman

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás

rojci: vagy van még 1 megoldás vegyél levegõs 09' tora racet.
Persze nyílván nem recon meg reba de nem kell barmolnod
60-65k-ból megúszod és a súlya is elfogadható.
Én így tettem mivel az anyagi keretek csak idáig tartottak.
Így torad marad meg levegõs is lesz:).

hol kaptál torát?

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás

Ezért a pénzért már használtan vehet rebát, recont, de még alkalom adtán foxot is!

persze ki kell fogni a megkímélt darabot!

zylin

zylin

törzsvendég

• fórumtag
  • 277 hozzászólás

rojci

rojci

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás

Most tényleg érdekel, hogy mi a motivációd benne, hogy egy torát levegõssé tegyél annyit költve rá, amennyibõl kijön a kategória egyik legjobb telója, míg a barkácsolás meg vagy sikerül, vagy nem. Ha a kihívás kell, hogy el tudj költeni feleslegesen egy csomó pénzt, akkor szervezz a maniból egy össznépi fórumos ivászatot, ugyan ott leszel és még szeretni is fognak.:)
Eladásnál meg kb 5ezer pénzzel kapsz érte többet, mert hiába levegõs, sufnituning. Szerintem ez olyan, mintha opelbõl szeretnél bmw-t fejleszteni. Jó mindkettõ, ha helyén kezeljük a dolgokat.

Megfontolandó a felvetés, már mint az ivászat, de oda még spórolnom kell mert nem ismerem a kapacitásotokat és jobb félni mint megijedni a kasszánál:)
Azóta beszéltem egy haverommal és azt mondta, lehet hogy elégedett lennék az eredménnyel, de azt a szar..kodást senkinek nem kívánja amíg a szükséges alkatrészeket beszerzi az ember, az adott évjáratú modellhez. Így egy ideig marad a Tora. A fentiekre meg visszatérünk!:cheers:
Hogy mi a motivációm: talán az hogy szeretek babrálni a bringámmal, és miért vannak ilyen ötleteim? Nem tudom. Talán azért, mert sok bringaszeretõ ember fejében megfordul az a gondolat, hogy jobbá tegye a bicóját a saját kezével. Pont azért jöttem ide a fórumra, hogy nálam rutinosabb emberek véleményét meghallgassam. Így nektek is köszi.

Ha esetleg úgy döntesz, hogy veszel enyiért egy levegõset, ez meg eladóvá válna :) :P Létszi szólj!!! :)

Biztos hogy szólok. Csak türelem még kell vagy 3-4 hónap, hogy a lét összeszedjem:).

Puzsi01

Puzsi01

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás
Ha esetleg úgy döntesz, hogy veszel enyiért egy levegõset, ez meg eladóvá válna :) :P Létszi szólj!!! :)
Addig élsz míg tudod hol a fék!!!!
Aki nem tud elugrani a bringám elöl, az nem érdemli meg az Evoluciót!!! BY NIHILHERO

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
zoli: maximálisan igazad van. inkább venni kell egy gyári normális villát, ami alapból levegõs aztán menni biciklizni. egy torát meg ne akarj fogyókúráztatni (fõleg ha a régi lábas) mert soha nem lesz belõle sid, akármennyire is erõlködsz. (acél nyak még mindíg nagy ballaszt, buta csillapítás, nehész láb, stb...)

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Köszi a bíztatást Sala:) Szerintem elindulok ezen a rögös úton, bár még nem tudom, mi az elsõ lépés de utánna nézek. Ha tudtok valamit, tanácsot, ötletet szívesen veszek! Piszkálja a fantáziámat a dolog lehet hogy rossz döntés, de megcsinálom. Úgy a szívemhez nõtt és így egy kis fogyókúrára is foghatom a jó öreg Torát.

Most tényleg érdekel, hogy mi a motivációd benne, hogy egy torát levegõssé tegyél annyit költve rá, amennyibõl kijön a kategória egyik legjobb telója, míg a barkácsolás meg vagy sikerül, vagy nem. Ha a kihívás kell, hogy el tudj költeni feleslegesen egy csomó pénzt, akkor szervezz a maniból egy össznépi fórumos ivászatot, ugyan ott leszel és még szeretni is fognak.:)
Eladásnál meg kb 5ezer pénzzel kapsz érte többet, mert hiába levegõs, sufnituning. Szerintem ez olyan, mintha opelbõl szeretnél bmw-t fejleszteni. Jó mindkettõ, ha helyén kezeljük a dolgokat.

rojci

rojci

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás

nekem a Travis-t közel 100ezrembe került levegõssé tenni.. de hajrá ;)

Köszi a bíztatást Sala:) Szerintem elindulok ezen a rögös úton, bár még nem tudom, mi az elsõ lépés de utánna nézek. Ha tudtok valamit, tanácsot, ötletet szívesen veszek! Piszkálja a fantáziámat a dolog lehet hogy rossz döntés, de megcsinálom. Úgy a szívemhez nõtt és így egy kis fogyókúrára is foghatom a jó öreg Torát.

dvd9

dvd9

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
köszi és bocsi

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
rengetegszer ki lett targyalva a recon eleg sok verzioja itt is meg a teleszkopok topikban is. olvasgass, vagy hasznald a keresot, es talalni fogsz eleg infot
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F