Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10883 hozzászólás a témában

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

üdv
SID sl-hez (2002)
Ha van valami dokumentumotok vagy információtok az olajmennyiségrõl és szervizelésrõl akkor légyszíves osszátok meg. Közsi
Ide Tudtok dokumentumot küldeni ha úgy van: biketimy@freemail.hu

Üdv
elküldtem 2 doksit
1, 2002-es SID lúzermanuál
2, 1998-2004-ig olastábla

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

biketimy

biketimy

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
üdv
SID sl-hez (2002)
Ha van valami dokumentumotok vagy információtok az olajmennyiségrõl és szervizelésrõl akkor légyszíves osszátok meg. Közsi
Ide Tudtok dokumentumot küldeni ha úgy van: biketimy@freemail.hu

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Köszi!

Ezeket az oldalakat én is megnéztem ám, de a beépmag sehol nem szerepelt... viszont kis sebességû kompresszióként már ismerõs a dolog. És nem tudtam, hogy a motion control jobban hangolható. Köszi a választ!

pedig ha turkálsz kicsit a sram oldalon, (én is elég hamar +találtam ) van egy tábéázat (pdf) az összes aktuális teló összes verziójaának a beépitési magasságát + fork offset -et tartlmazza
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Awesome Zoll

Awesome Zoll

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás
Köszi!

Ezeket az oldalakat én is megnéztem ám, de a beépmag sehol nem szerepelt... viszont kis sebességû kompresszióként már ismerõs a dolog. És nem tudtam, hogy a motion control jobban hangolható. Köszi a választ!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
A 302-s egyszerû csillapítással bír, míg a 318-ban már Motion Control van, ami jóval fejlettebb, és jobban "hangolható," plusz a 318-ban állítható a kis sebességû kompresszió. Mindkettõben kívülrõl állítható a visszaút csillapítás, és távtartóval, belülrõl növelhetõ a rugó elõfeszítés.
A beépítési magasság 100mm út mellett 491 +/- 5mm.
És mindez bizony fent van a gyártó, valamint a hazai forgalmazó honlapján.;)
- Argyle | SRAM
- http://www.sram.com/...d Standards.pdf
- http://www.biker.hu/...-318-rugosvilla
- http://www.biker.hu/...-302-rugosvilla

Awesome Zoll

Awesome Zoll

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy tulajdonképpen mi a különbség az Argyle 302 és 318 között? Azon kívül, hogy a 318-ban kívülrõl lehet állítani a visszaút csillapítást, és mit takar a bikemarketen írt tudománya: állítható összenyomódás csillapítás? Ez a progresszivitását állítaná? Illetve meg tudná valaki mondani a beépítési magasságát ennek a villának?
Köszi:)

Kona01

Kona01

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy van e valakinek gyakorlati tapasztalata a rock shox totem villájával kapcsolatban? Nekem nagyon tetszik a 2010-es totem dh coil és ilyet szeretnék venni. Most egy Marzocchi 66 rcv van. Gondolkoztam a 66 rc3-ason is. Melyiket érdemesebb venni? Választ elõre is köszi.

Scotty19

Scotty19

törzsvendég

• fórumtag
  • 377 hozzászólás
Még nem csináltam meg és még nem tudom hol veszek hullámos alátétet de valahogy megoldom vagy melyik lenne akkor a jobb megoldás az alátét vagy az O gyûrû (mert gondolom ez szorul benne és azért nem engedné úgy kotyogni az alátét pedig kitartana vagyis nem szorulna sehol.
Köszönöm a segítséget!
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett, igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
hullámos hajszálvékony alátét kell.
vagy a külsõ O gyürüt nagyobbra cserélni

hali

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Scotty19

Scotty19

törzsvendég

• fórumtag
  • 377 hozzászólás
K
A seger gyûrû alatt a kis fehér mûanyag dolog mozog és szerintem annak nem kellene. Én alátétekre gondoltam a seger gyûrû alá.
Vajon jó megoldás lenne?
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett, igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ilyen nekem is volt annor a Recon SL-lel, visszakuldtem a forgalmazonak a villat. megcsinaltak utanna tokeletes volt.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
Látatlanba elég nehéz, talán ezért nem válaszolt senki.
Szét kell szedni. Meg kell nézni mi romlott el, ha kell akkor cserélni a megfelelõ alkatrészt.

Scotty19

Scotty19

törzsvendég

• fórumtag
  • 377 hozzászólás
Sziasztok
Egyszer már feltettem ezt a kérdést de akkor nem kaptam rá választ, talán majd most.
Egy Recon 327-rõl lenne szó és az a baja hogy az elsõ olyan fél centit csak úgy kotyog, vagyis álló helyzetben tudom mozgatni a villát (be és ki) és ez sima kotyogás. Ezt hogy lehetne orvosolni? Mert elég zavaró.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Mindenhol csak régi Rock Shox telókat látok.Szinte sehol egy 2010-es.Miért?

Mert a biker a forgalmazó. :) Ha akarsz valamit, min. 3hónapot várnod kell.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

Üdv!
Meg tudná nekem valaki mondani hogy a 2001-es RS Judy SL aljába milyen O-gyûrû kell? Ma reggel egy kis olajfolyást tapasztaltam a csillapítást végzõ láb alján a csillapításállító tekernye tövében.
valakinek volt már hasonló gondja? hogyan lehet orvosolni?

Kiveszed, elmész tömítésboltba....adnak ujat x forintért, berakod, aztán vagy jo vagy nem az volt a baj....most így távgyógyítani nem sokan tudnak szerintem :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
tobb oka lehet, bar a boltost se artana megkerdezni, valoszinuleg o tudna pontosan megmondani

1] meg nem jott szallitmany a forgalmazohoz
2] van a forgalmazonal, de ha van a boltban 5db Reba tavalyrol, akkor a boltos nem fog 3 ujat venni, elobb megprobalja eladni a regieket
3] egyeb
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

silboy

silboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 428 hozzászólás
Mindenhol csak régi Rock Shox telókat látok.Szinte sehol egy 2010-es.Miért?

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás
Üdv!
Meg tudná nekem valaki mondani hogy a 2001-es RS Judy SL aljába milyen O-gyûrû kell? Ma reggel egy kis olajfolyást tapasztaltam a csillapítást végzõ láb alján a csillapításállító tekernye tövében.
valakinek volt már hasonló gondja? hogyan lehet orvosolni?

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

bulesz

bulesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 hozzászólás

Sala Racing Technology

Köszi szépen!

B.
Don't try this at home!

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 hozzászólás

Szia!

Köszi szépen, pont erre gondoltam.... :) Sala honlapjának mi a címe?

Köszi,
B.

Sala Racing Technology