Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Please log in to reply
10883 replies to this topic

mayor

mayor

vendég

• fórumtag
  • 212 posts
"2-3 csepp teflon bázisú olajat cseppentsünk a becsúszószár és a külsõ villaszár csatlakozásához" - forrás

ha ezzel egy kicsit megküldöm (konkrétan Reba-m van), nem ártok neki? vagy létezik idevaló speckó olaj?

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,140 posts

Sziasztok,

RS villákhoz nem árulnak véletlenül valahol külön matricát?

ebay?
pl. itt.
Failure is always an option.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Szerinted?:D

http://www.sram.com/...price list).pdf

Az 58. oldaltól indulnak a 2010-es Revelation modellek. Vesd össze az alkatrészeket, és kiderül a turpisság!

Rossz a link! Ha küldesz privátban email címet, megoldom, hogy megkapd (direkt emailben nem tudom elküldeni, mert 32MB a mérete, ezért file küldõ alkalmazást veszek hozzá igénybe).

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts
Szakik !

szal az van, van ez az idei revelation
aminek az all travis változatai 130/140/150-et tudnak ugye

viszont van a juturnös ami meg 120-150

s mivel a 2 cucc erõsen közös törõl fakad ugye , a kérdés hogy az all travelek vajh csak a marketing miatt nem tudnak 120-at is, vagy tényleg van fizikai akadálya is a gányolásnak hogy 120 as legyen ?

köszi
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

madve

madve

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 posts
Bucsi, nem tudom nálad mit jelent a könnyed lejtõzés, de az egy túra monti villa, természetesen lefelé is gurulhatsz vele az erdõben, de nem keményebb felhasználásra tervezték.

Bucsi

Bucsi

vendég

• fórumtag
  • 16 posts
Egy kérdés..
Szerintetek egy rock shox tora 289 u-turn alkalmas-e könnyedebb lejtõzésre?Merev vázba lenne,75-80 kg súlyú pilótával.Választ elõre is kösz!

ZsoZ

ZsoZ

vendég

• fórumtag
  • 35 posts
Köszi, eddig nem ismertem ezt az oldalt. Fent vannak, de csak a régi fajták. Azért kösz.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
brandsofttheworld?

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

ZsoZ

ZsoZ

vendég

• fórumtag
  • 35 posts
Sziasztok,

RS villákhoz nem árulnak véletlenül valahol külön matricát?

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc

2009 08. havi, új bicóval vásárolva. Kezdettõl ez a nyûgje, sima erdei környezetben használom, semmi ugribugri.
Szervíz látta már, szakvélemény : a furat eltér kicsit a szokásostól, ezért a furcsa nyikogás. Semmi sem befolyásolja, uúgy megmarad levegõnyomás, olajtip, olajszint változtatására..
Gondolkodom a csillapító cseréjén is, nem tudom esetleg egy komolyabb (reba) beépíthetõ-e ? Vagy gyarló gondolat ?

elvileg minden RS villának 10mm-es a csillapitó nyomorudja

fuck me, i'm famous!

endre69

endre69

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
2009 08. havi, új bicóval vásárolva. Kezdettõl ez a nyûgje, sima erdei környezetben használom, semmi ugribugri.
Szervíz látta már, szakvélemény : a furat eltér kicsit a szokásostól, ezért a furcsa nyikogás. Semmi sem befolyásolja, uúgy megmarad levegõnyomás, olajtip, olajszint változtatására..
Gondolkodom a csillapító cseréjén is, nem tudom esetleg egy komolyabb (reba) beépíthetõ-e ? Vagy gyarló gondolat ?

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
csillapitó fejrõl lejött a müanyag gyürû, ha nem sokat használtad igy akkor no para, gyorsan hejre lehet hozni

fuck me, i'm famous!

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts

Sziasztok ! 2009-es RS TORA solo air SL visszaútkor éles, fémes sípoló hangot ad. Zavaróan hangos. Ugyanakkor a visszaút csillapítás mértéke ill állíthatósága szinte nulla. A telo még garanciális. Tudok érvényesíteni cserét, vagy ez egy ilyen teló ? :((

Ha garanciális akkor vigyed a szervizbe oszt nézzék meg mi a kínja...Ott majd kiderül hogy mi a szitu, és az is kiderül hogy, rendeltetésnek megfelelõ vagy rendeltetésnek nem megfelelõ használat során keletkezett a hiba.
egyébként új a teló? Vagy régebben vásároltad és most jött ki a hiba?

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

endre69

endre69

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Sziasztok ! 2009-es RS TORA solo air SL visszaútkor éles, fémes sípoló hangot ad. Zavaróan hangos. Ugyanakkor a visszaút csillapítás mértéke ill állíthatósága szinte nulla. A telo még garanciális. Tudok érvényesíteni cserét, vagy ez egy ilyen teló ? :((

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)

De ha picike a váz akkor minek a negatív kormányszár...? Nekem most negatív mert az új váznál ugyan abban a méretben 120mm helyett 140mm a homlokcsõ azt a 20mm igyekszem visszacsalni vele.

Nem nagyon értem az összefüggést...

Azért próbáltam lefelé fordítani, hogy "közelebb legyek a földhöz".

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

-Rider's Soul Team- Sz.A.

-Rider's Soul Team- Sz.A.

vendég

• fórumtag
  • 216 posts
Sziasztok!

Csak egy gyors kérdés...!!!! Aki tud az pls válaszoljon

Egy szilágyi erzsébet fasoros bringaboltban ismét kapható a 2010es boxxer race, ami tudtommal szériahibás.... Keróból bontott....
Érdemes(meglehet) venni??!!

Elõre is köszi
Rider's Soul Team ; www.riderssoul.gportal.hu ; http://riderssoulteam.pinkbike.com

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Reba...bírja jol a gyûrõdést.....én sem toltam a letöréseken ha ugy volt...és vagyok mázsa :)

Irritum

Irritum

vendég

• fórumtag
  • 201 posts
Recon 351 U-turn ~63ezer HUF
Reba Team ~81ezer HUF

Mindkettõ '08-as modell, mindkettõt max. úton használnám (130/120) és mindkettõvel 'csapatnék'. Könnyû vagyok, nem is kicsit. Igazából minden, de tényleg minden a Reba mellett szól, de: mennyire fogja bírni a 'kisebb' ugrásokat? Összehasonlítási alap lehet Zacsi Dirt Jam Pro, Rock Shox Judy XC és Tora 302, meg nagyon sok low end fork, amikben sok anyag van (na jó, Judyban annyira nem), de fapadosak. Természetesen nem ugrálni szeretnék vele, de érdekelnek a villa határai.

Mindenképpen ezen a vonalon maradok, tehát Pike nem játszik, az átütõs modellekre (XC/Trail) pedig nincs keretem.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Gondolod hogy rosszindulatból írtam amit írtam..?

Próbáltam én is a negatív kormányszárt és max-on van nálam a csõ majdnem, mert elég pici a váz. Vízszintes körüli nyereg-állásnál a heréim a hasüregembe nyomódtak. Ha megbuktattam a nyerget akkor meg

1: csúsztam elõre
2: a súlyom nagy része a csuklómra nehezedett

De ha picike a váz akkor minek a negatív kormányszár...? Nekem most negatív mert az új váznál ugyan abban a méretben 120mm helyett 140mm a homlokcsõ azt a 20mm igyekszem visszacsalni vele.

fgabor

fgabor

vendég

• fórumtag
  • 153 posts

Gondolod hogy rosszindulatból írtam amit írtam..?

Próbáltam én is a negatív kormányszárt és max-on van nálam a csõ majdnem, mert elég pici a váz. Vízszintes körüli nyereg-állásnál a heréim a hasüregembe nyomódtak. Ha megbuktattam a nyerget akkor meg

1: csúsztam elõre
2: a súlyom nagy része a csuklómra nehezedett

Rosszindulatról szó sincs, csak higgyük el egymásnak hogy úgy jók az egyéni beállítások ahogy vannak - kivéve ha ilyen problémára vár választ valaki. Szerintem a linkelt Trek teljesen rendben van, a tulajt a szögek zavarják.

De mindjárt szidást kapunk...