Ha a kosz átmenne befelé amit meg kéne fodni akkor az olaj is ki tudna szökni...szerintem nincs "koszfogó" szerepe bár én nem vagyok egy "advenced user".
Ezeket a gumi szarokat hip-hop megeszei egy csomó féle kemikália (mosószer, nem megfelelõ olaj stb..).
OFF
Emélkszem amikor lövészkedtem egy csomót szívtunk a tömítések cseréjével. A CO2 meg a fegyverolaj folyton megette a gumitömítéseket. Már próbáltunk mindenféle anyagot, més haver szerzett teflon lapot és abból is ütöttünk ki tömítést, de idõvel minden feladta.
Így meg
így? Kedvenc RS alaktrész beszerzõ boltunk 99,9% hogy belevaló olajat rakott bele, és minden ismerõsömnél (akik nem vigyáztak is rá) ennek többszörösét bírta ki. Annak fényében hogy mennyire óvtam eléggé nehezen emésztem meg.
Igaz, mindig is jött kis egy kevés(!) olaj, azt mondták ez úgy jó. (Többször ballagtam a bringához oda a szilikonsprével, hogy mint a Reconnak, ennek is adjak egy kicsit; de szinte mindig visszafordultam a nedves becsúszót látva.)
De most tavasszal elkezdte ezt a kicsit sem kevés olajat f*sni magából... Mindegy, káromkodik, új szimering jön, otthon berak, reménykedik. Gondolom ha nem kotyog persely jó; de hát ez a teló a nekem logikuson már túllõtt. (Hogy a gate csavar körül kívûl mindig van egy kis olaj'permet' azt már természetesenk veszem, ott is cseréltek tömítést.)