de miért ne rugózhatna többet!?
Hát nem biztos hogy jót tenne egy olyan homlokcsõnek egy 130-ra kihuzott teló amibe gyárilag 80-ast tettek ...én max 100-ra tetetném... persze sala-val
de miért ne rugózhatna többet!?
"just chillin killin"
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Amugy milyen bringában van ?...mert nem valószinü hogy érdemes lényegesen hosszabb rugóuttal próbálkozni
max 100 mm... ennél nagyobb már lehet a vázat szétkapná
Oh, bazz! Szóval ezt jelenti az U-Turn. Sajna az enyém nem ilyen asszem, nem utal rá semmilyen felirat.
"just chillin killin"
Sziasztok bikermagok!
Zöldfülû kérdésem lenne, bocs. Vettem egy cangát Rock Shox Tora 318-as villával, aminek 80 mm a rugóútja. Kérdésem, hogy benne van-e a lehetõség átállítani nagyobb 110-130 mm-es rugózásra, vagy ez típusfüggõ? Úgy értem van 80 mm-es Tora és van a 120-as? Vagy egyféle van, több beállítási lehetõséggel? Köszi.
Sziasztok!
2009-es Reba Team-hez lenne szükségem a bekarikázott alkatrészekre.
Honnan tudnám beszerezni?
Köszönettel: Kömi
"just chillin killin"
kell rajta csavarni.
loctite-ot ne eröltesd
fuck me, i'm famous!
nincs mit, sajna elég sok rebánál elõfordul, hogy szürcsög ott fent avagy ereszt
szétszedése megy?
lehet egy pucolás segitene.
fuck me, i'm famous!
sajna csak MCD egység cseréjével orvosolható a probléma...
15ezer, ha van....
Sziasztok!
Csatlakozva az MCD egység és a GATE kupak körüli olajfolyás témához, az lenne a kérdés, hogy az MCD egységen belül a felsõ, szimmeringre hasonlító gumit (amelyen belül-középen átmegy a tengely és kívülrõl a piros, lyukas mûanyaghoz illeszkedik) sikerült-e már valakinek valami tartósabbal kiváltani vagy egyáltalán lecserélni?
fuck me, i'm famous!