Jelentkezz be Regisztrálj
Rock Shox
Posted 2010. November 09. - 04:37
Mit lehet használni az általuk ajánlott "super-slick" zsir helyett, a szimeringhez?
Olvasgatva a "manuál"-jukat megdöbbentem, hogy az RS által javasolt 15W-s teleszkópolaj helyett õk 5w-40-es szintetikus motorolajat javasolnak a kenéshez (alulra)...
Posted 2010. November 07. - 21:12
hivd fel elõtte!
üdv
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2010. November 07. - 21:07
Posted 2010. November 07. - 20:37
Sziasztok!
Kérlek segítsen valaki!!
Sehol nem kapok rs Duke xc-hez szimeringet. Darabokba van a bicóm ezért sürgõs lenne, de aztmondják csak jövõre lesz:( .
Hátha maradt valahol elfekvõben.
Én innen rendeltem, egy bõ hét alatt itt volt (mondjuk postaköltséggel elég drágára jön ki, célszerû többet, vagy mást is rendelni).
eBay-en is van eredeti, az olcsóbb.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Posted 2010. November 07. - 18:49
2010-es Boxxerhez keresek fehér (legpuhább) rugót. Valakinek van tippje, hogy esetleg hol keressem itthon, melyik bolt stb? Vagy ha valaki rendel külföldrõl olyan oldalról, ahol kapható, akkor beszállnék.....
Köszönöm.
[highlight] The bike way of life [/highlight]
Posted 2010. November 07. - 15:25
Posted 2010. November 07. - 13:53
Kérlek segítsen valaki!!
Sehol nem kapok rs Duke xc-hez szimeringet. Darabokba van a bicóm ezért sürgõs lenne, de aztmondják csak jövõre lesz:( .
Hátha maradt valahol elfekvõben.
Posted 2010. November 04. - 14:15
Sziasztok, Psylo után keresek telót, csak Rock shox, U-turn-os, könnyût,
Van aki használ extrémebben Recont, mert ritkán de a letöréseket is bírnia kellene, meg hegyi ösvényeket, 76 kg vagyok, mennyire bírná?
Pike drága, használttól kicsit tartok,
esetleg Tora-t?
ötletek?
Ha nincs átütõs agyad, akkor Recon-t vegyél, hidd el nagyon erõs teleszkóp, Én is inkább a levegõset preferálom. Ha rászánsz plusz pénzt, mert Neked kell az air-uturn, akkor Revelation (kb. 100.000), ha jól emlékszem az alap reconba sem tesznek mûanyag perselyt, ezért is mozog jobban egy recon, mint egy tora. Recon xc;sl 55.000, Recon Race;351 80.000-90.000, Reba sl 90.000 körül mozog. A többi már rajtad múlik:). Régebben volt Recon 327 40e körül külföldi honlapon, érdemes azokat is megnézni.
Posted 2010. November 04. - 13:59
A U-turn helyett én biztos levegõset vennék, már ha nem akarod állandóan tekergetni, és nem bánod ha 200g-al könnyebb a bringa. Árban majdnem ugyanott van.
Posted 2010. November 03. - 19:09
Posted 2010. November 03. - 18:45
Van aki használ extrémebben Recont, mert ritkán de a letöréseket is bírnia kellene, meg hegyi ösvényeket, 76 kg vagyok, mennyire bírná?
Pike drága, használttól kicsit tartok,
esetleg Tora-t?
ötletek?
Posted 2010. November 01. - 21:37
"The titanium spring tube and carbon-fiber compression knob are just dead sexy."... mostmár érthetõ a felár. (???)
Hogyne lenne érthetõ! Gondolj bele, sokan mi pénzeket fizetnek plasztikára, kozmetikumokra és egyéb nyavajákra... én meg csak felülök a bringára, amiben a Reba WC virít és mindjárt "dead sexy"-nek érzem magam.
Posted 2010. November 01. - 21:34
drótós , én meg max akkor cserélném ha a másik új
de gondolom az is használt. szal úgy már nem biztos hogy belevágnék.
Elvileg 2010-es és új... persze azért nem egy az egyben menne a csere, egy szép bringától is meg kellene válnom, de úgyis csak a szobában õrizgetem. Ezért a dilemma.
Posted 2010. November 01. - 19:10
és ha lehet, akkor nem perselycsere kell az útállításhoz, hanem belül a távtartók átvariálása. de mindjárt jönnek a szakértõbbek.
Posted 2010. November 01. - 19:02
Vásároltam egy kerékpárt amiben egy 2008-as Rockshox Recon Race (air) teló van. Egy álom nekem ,mind a kivitele ,mind a mozgása stb.
Viszont szinte semmit nem tudok róla. Pl nem látom rajta sehol, hogy mekkora a maximális mozgása. Aztán nem tudom jól olvastam e ,hogy egy persely cserével megoldható lenne, hogy 80-100-130 mm-ert mozogjon ? félreértés ne essék nem szeretném szétszedni, szétszedetni, mindössze érdekel mit is tud, milyen lehetõségek rejlenek benne. (Az alján a visszaút csillapítást megtaláltam, nagyon tetszik, csak félek , hogy a piros állító gomb el fog veszni , nem tud az lerázkódni?) (A levegõvel állítható rugóerõ zseniális , nagyon precízen beállítható. Nagyon köszönöm a válaszokat, még egyszer elnézést.
Posted 2010. November 01. - 18:46
Olvasd csak szépen át a marketinganyagot, majd akkor rájössz hogy mennyivel jobb a reba
A blekboksz mósünkontrol pedig még ennél is többet tud RS-ék szerint, pl: "The titanium spring tube and carbon-fiber compression knob are just dead sexy."... mostmár érthetõ a felár. (???)
azért nem csak ennyi a különbség
de tartom az egyel följebb írtakat
drótós , én meg max akkor cserélném ha a másik új
de gondolom az is használt. szal úgy már nem biztos hogy belevágnék.
meg a 2008-asok kött volt pár db amiknek a karbonnyakával volt vmi gáz, már nem emléxem mi. bár azt gomdolom azóta javították.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2010. November 01. - 17:56
Olvasd csak szépen át a marketinganyagot, majd akkor rájössz hogy mennyivel jobb a rebaezt nem vitattam eddig sem, csak én nem érzem a különbséget
sõt õszintén szólva mozgásban, semmi különbséget nem érzek a 3 eddigi rebám meg a puruttya (nem mc-s) recon közt ami a dawg-ban van.
A blekboksz mósünkontrol pedig még ennél is többet tud RS-ék szerint, pl: "The titanium spring tube and carbon-fiber compression knob are just dead sexy."... mostmár érthetõ a felár. (???)
Posted 2010. November 01. - 17:39
A Motion Control Black Box változata az egyik legjobb ma futó csillapítási rendszer elsõ villába
ezt nem vitattam eddig sem, csak én nem érzem a különbséget
sõt õszintén szólva mozgásban, semmi különbséget nem érzek a 3 eddigi rebám meg a puruttya (nem mc-s) recon közt ami a dawg-ban van.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2010. November 01. - 17:25
Posted 2010. November 01. - 12:41
mindenesetre én ha ennyit akarnék telócserére költeni akkor már olyat vennék amin kékfehér farok van
A projekt lényege a csere-bere, nem szándékozom a kenyérre félretett filléreket telóra költeni...