Ez nem újdonság. Valami újdonságra vágyok.
15-18ezer Ft körül nem szándékozok költeni 1 ilyen Poplock karra (új ára). Régen 7ezer Ft körül volt, már bánom, hogy akkor nem vettem.
én tudok neked ingyen adni, csak vedd meg hozzá a telómat.
Ez nem újdonság. Valami újdonságra vágyok.
15-18ezer Ft körül nem szándékozok költeni 1 ilyen Poplock karra (új ára). Régen 7ezer Ft körül volt, már bánom, hogy akkor nem vettem.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
a szimeringben nincsenek szivacsgyûrûk, csak felette .p
nem tartja semmi, csipesszel ki tudod venni.
A szilikonzsír nem zabálja meg a gumit, sõt jó is neki, a normál zsír (pl lítiumos) pedig árt neki. A "titánzsír" nemtom mi lehet, gondolom valami marketinges brainstorming eredménye
Akkor le vagyok maradva lehet. Az én RS-emben van egy olajjal átitatott szivacsgyûrû és nem emléxem hogy ajánlottak volna zsírt bárhova is (Duke).
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Én most csináltam egy Rebát, és "Oxett A2" nevü szilikonzsírt raktam a szimeringhez.
Úgy gondolkodtam, hogy itt nincs nagy nyomás, magas hõmérséklet, nagy sebesség, a lényeg, hogy az anyag jól kenjen és barátságos legyen a gumihoz, mûanyaghoz, aluhoz, meg hogy ne csináljon ronda habos emulziót a teleszkópalajjal, ha egymásba keverednek. A szilikonzsir pont ilyen.
Tapasztalatom csak annyi, hogy finoman mozog, de igazábol a következõ szétszedésnél derül majd ki hogy jó ötlet volt-e...
Titánzsír mehet bele a szimeringekbe, vagy vegyek kimondott teleszkóp zsírt? Reconba raknám, a szimering felsõrészébe, ahová való a zsír:).
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Reconnál nem tudom követni a számozást/betüzést, plussz az OEM-ekben vannak még egész fura konfigurációk is...
Ha nem az akkor bocs, olyant még nem szedtem szét ami sima "turnkey lock"-os.
Az "alap" Recon SL tudtommal nem MCU-s de lehet én vagyok a hülye.
Az "alap" Recon SL tudtommal nem MCU-s de lehet én vagyok a hülye.