Ez elég messzire vezet. Biztos, hogy vmi kötelezõ közös + magán kombináció az, ami mûködõképes(ebb?).
tuti, hogy ez lesz a megoldás.
Ez elég messzire vezet. Biztos, hogy vmi kötelezõ közös + magán kombináció az, ami mûködõképes(ebb?).
most meg ennél biztosan több megy el évente 'oszt mégsem kapsz annyit.nem veszes
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
És az gáz lenne, ha mindenki maga köthetne biztosítást és ott személyre szabottan kapna ajánlatot?
NE ÍGY! NE ÍGY!
nemtom, szerintem egy részben nem létezõ problémáról sírdogálunk itten.
mi ha kimegyünk külföldre, kötünk biztosítást egy utazási irodában, fejenként valami 500 ft / nap. és nyugodtan bicózunk. ezt lehetne itthonra is.
és a bender, a fa, a bessenyei, meg az összes többi is, meggyõzõdésem, hogy hasonlóan csinálja. (bár bender más tészta, mer a usában nagyrészt eleve öngondoskodó eb. van)
NE ÍGY! NE ÍGY!
NE ÍGY! NE ÍGY!
Szerintem most tapintottál rá a lényegre. Az én véleményem szerint ezt a rendeletet nem azért hozzák, hogy tényleg kisseb legyen az állam kiadása, hanem azért, mert egy igen erös lobbival biró csoport kiküzdötte magának. Érsd: A biztositoknak érdekében áll, hogy a Tb ne biztositson bizonyos eseményeket, mert te akkor náluk fogsz biztositást kötni.
Szerintem erröl szól a történet semmi másról. Csak ugye ezt sose tudjuk meg.
Csak arról, hogy a plusz kockázatot külön biztosítással fedezzék le, aminek révén ugyanúgy meggyógyítják õket, csak nem közpénzbõl.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]