Jelentkezz be Regisztrálj

EXTRÉM sportok feketelistán
Posted 2007. January 16. - 11:13

mi lenne ha ezt a bringas flem dolgot nem hoznank fel tobbet?
/mondjuk addig amig semmi koze a dologhoz/
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2007. January 16. - 11:10

Posted 2007. January 16. - 10:29

És ha bevisznek a kórházba, akkor mibõl mondják meg, hogy tört el a lábad?Nem. Csak hegyisport sérülésekre. Edzés vagy sportolás során.

Posted 2007. January 16. - 10:25

csatornadijas buntetes van.
ha belevezeted a szenvizcsatornaba az esovizet akkor buntetes
on
hopp akkor lehet megrandelem az oaev-et a heten
ugyis megyunk meg tatry meg ide oda
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2007. January 16. - 10:17

0aev fizet mondjuk nem sportbol eredo serulesekre?
/leesek a lepcson, labtores .../
Nem. Csak hegyisport sérülésekre. Edzés vagy sportolás során. És ráadásul trükkös a tagság, mert asszem csak az év elsõ x hónapjában köthetõ, s mindig a kvetkezõ év január elejéig érvényes. Tehát most van itt az idõ, ha 2007-re szeretnél.
OFF De ócsóbb (30-40%) a szállás miatta egy nagyo csomó országban (nekem Ausztriában, Svájcban, Franciaországban elfogadták, sõt, még Szlovéniában is elfogadták volna, ha akkor lett volna...)
thommey;
Mountex lassú, kitöltöd az online formulát, utalod online a pénzt, s 2-3 nap alatt a kezedben tartod...sõt, még a bónusz térképet is megkapod hozzá.

GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

Posted 2007. January 16. - 10:13

Az esõ adót nemrég szüntették meg asszem, igaz az földterületekre vonatkozott.
ON
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2007. January 16. - 09:18

Hát az...de ha egy évben 10 napnál többet vagy külföldön (és ennél többet van szinte mindenki), akkor már az OEAV teljesen jó. Mountexben is intéznek ilyet, csak elõre kell gondolkodni, mert 1 hónap mire megvan.akkor ez szopás
Posted 2007. January 16. - 02:45

Sorry az elöbbi kirohanásért!
Mellesleg egy kolléganõm most emlitette, hogy állitólag Miskolc környékén valahol bevezették az úgynevezett Esõdíjat is! Ennek lényege, hogy megnézik hogy mekkora a tetõd négyzetmétere, vesznek egy havi átlag csapadékmennyiséget és fizetsz. Mert a csapadék a háztetödrõl lefolyik és becsorog az utcán a csatornába és a csatorna az már szolgáltatás, szolgáltatásért pedig fizetni kell.
Tök jó!
Leslie, a piros sisakod nem 661 DirtLid?
off
de speciel az egy Dirt Lid.
de hogy gyütt ez ide?

on
ezt az esõ dolgot valahogy nemtudom elhinni.
minden maflaságot ne hidjetek mán el vazze

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2007. January 15. - 18:08

Na itt van az error...ugyanis az általános utasbiztosítások nem fedezik a hegyi mentést, sem az extrémebb hegyikerékpározást, klettersteig...stb...
Én már végigjártam szinte az összes nevesebb biztosítót, és még a Plusz néven megsarcolt csomagokban sem érvényes ilyenkor a bizti....Csak a pultos hölgyike mindenre bólogat...míg nem kérem írásban....
Az eddigi egyetlen az éves OEAV biztosítás, és még az is csak egy féktárcsa ára egy évre... www.oeav.at
Üdv:Thy
akkor ez szopás
Posted 2007. January 15. - 17:06

De ezt úgyis csak az tudja, akinek van a környezetében ilyen ember, addig meg milyen egyszerû is kijelenteni, hogy hááát, a kövérek!!!
Ez az én véleményem... :-/
vendég_galuska_*
Posted 2007. January 15. - 16:41

Öngyilkosjelöltek szerintem nem fizetnek az ellátásért a kísérlet után.
Persze, egy hídrõl ugró kifizeti a tûzoltóság kiszállását, de egészségügyi költségei nincsenek a dolognak.
Fizessen a túlsúlyos - ez még mindig szúrja a szemem, mi van mondjuk a cukorbetegekkel, vagy más hasonló betegségben szenvedõkkel, akiknek esélyük sincs lefogyni? És ezek nem olyan ritka dolgok.Itt a legtöbben szerencsések, mert fizikai adottságaik rendben vannak a sportoláshoz, és idejük/pénzük is van ûzni valamit, de azért bele kéne gondolni mások helyzetébe is...
A cukorbetegnek nemhogy van esélye lefogyni, hanem egyenesen kívánatos. Más kérdés persze, hogy azon a speciális diétán esetleg nem könnyû. Megjegyzem, az igazi, komoly pajzsmirigy-betegséggel küzdõk száma igen csekély és esetükben nyilván más a helyzet. (Az elhízás egyébként cukorbetegséghez vezethet, ebbõl is az következik, hogy az alapok ami megszüntetendõ.)
A legtöbb dagadt egyszerûen fegyelmezetlen, akárhogy gondolok is bele helyzetébe. Sírnak: "Én alig eszem valamit" ám meglepõ módon van rajtuk 25 kg szalonna. Tehát nem az esztétikai kategóriákról van szó. Mi magyarázza egy 24 éves lány 98 kg-os testsúlyát? Persze, beteg szegény. Szánalmas ez az ország, ahol tömegsport az, hogy mindenki megmagyarázza, miért szerencsétlen, hülye, lúzer, stb. de tanulni, dolgozni, felelõsséget vállalni büdös ugyanezeknek...
Azután ha baleset éri a gyerekemet, esetleg nincs pénz megfelelõ sebészeti ellátásra, rehabilitációra, stb. de a dagadt, udorító, zsíros disznókat milliókért kezeljük - feleslegesen - mert képtelen változtatni. Dohányosokról, piásokról,narkósokról már nem is beszélek.
Csak van itt egy-két gond. A népesség elöregszik, egyre kevesebb a járulékfizetõ. Egyre nagyobb a távolság az orvosilag megvalósítható és az anyagilag finanszírozható kategóriák közt. Ez nem magyar, ez világjelenség. Elõbb-utóbb a társadalombiztosításban meg kell jelenjen a kockázati tényezõ -helyesen. Nem erkölcsi, szolidaritási alapon - kényszerítõ szükségként.
Posted 2007. January 15. - 16:38

Nekem isÉs, mi nem vagyunk azok? Nekem van, s lesz is - jövõre is.

www.szaguldoviragok.hu
Posted 2007. January 15. - 16:34

Na itt van az error...ugyanis az általános utasbiztosítások nem fedezik a hegyi mentést, sem az extrémebb hegyikerékpározást, klettersteig...stb...nemtom, szerintem egy részben nem létezõ problémáról sírdogálunk itten.
mi ha kimegyünk külföldre, kötünk biztosítást egy utazási irodában, fejenként valami 500 ft / nap. és nyugodtan bicózunk.
Én már végigjártam szinte az összes nevesebb biztosítót, és még a Plusz néven megsarcolt csomagokban sem érvényes ilyenkor a bizti....Csak a pultos hölgyike mindenre bólogat...míg nem kérem írásban....
Az eddigi egyetlen az éves OEAV biztosítás, és még az is csak egy féktárcsa ára egy évre... www.oeav.at
Üdv:Thy
Posted 2007. January 15. - 16:20

Persze, egy hídrõl ugró kifizeti a tûzoltóság kiszállását, de egészségügyi költségei nincsenek a dolognak.
Fizessen a túlsúlyos - ez még mindig szúrja a szemem, mi van mondjuk a cukorbetegekkel, vagy más hasonló betegségben szenvedõkkel, akiknek esélyük sincs lefogyni? És ezek nem olyan ritka dolgok.Itt a legtöbben szerencsések, mert fizikai adottságaik rendben vannak a sportoláshoz, és idejük/pénzük is van ûzni valamit, de azért bele kéne gondolni mások helyzetébe is...
Posted 2007. January 15. - 15:50

Mellesleg egy kolléganõm most emlitette, hogy állitólag Miskolc környékén valahol bevezették az úgynevezett Esõdíjat is! Ennek lényege, hogy megnézik hogy mekkora a tetõd négyzetmétere, vesznek egy havi átlag csapadékmennyiséget és fizetsz. Mert a csapadék a háztetödrõl lefolyik és becsorog az utcán a csatornába és a csatorna az már szolgáltatás, szolgáltatásért pedig fizetni kell.
Tök jó!
Leslie, a piros sisakod nem 661 DirtLid?
vendég_Charon_*
Posted 2007. January 15. - 15:43

Posted 2007. January 15. - 15:40

kell ez nekünk?
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2007. January 15. - 15:36

Fizetõs autóutak? Nagy hangon meg hirdetik, " az adófizetõk pénzéböl épült, önök pénzébõl önökért". És mi épült a pénzünkbõl? Egy halom kátyus végbélsár.Gázártámogatás? Mindenki rohan hogy fû de jól fog járni, csak közben meg 70% kal nö a gáz ára. Szegény szerencsétlenek kompbalesetnél is mit mondtak?: "Siettek az okmányirodába".
És itt van ez, dolgozok mint egy állat, több Tb-t fizetek mint 20 romacsalád és nehogymár ne lássanak el amikor összezúzom magam mert elmegyek, hogy levezessem a napi idegadagot és hogy jól érezzem magam ebben a putri országban.
Énkérek elnézést!
Posted 2007. January 15. - 14:53

nem nagy dolog.
ha nagyon komolyan veszem kerekparos klub 5000
+ oaev 16000
21-bol megvagyok es kb mindenki bekaphassa.
0aev fizet mondjuk nem sportbol eredo serulesekre?
/leesek a lepcson, labtores .../
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2007. January 15. - 14:50

/mondjuk oaev kicsit más ott sportolónak kell lenned klubtagságival vagy hogy/
És, mi nem vagyunk azok? Nekem van, s lesz is - jövõre is.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás