Jelentkezz be Regisztrálj

EXTRÉM sportok feketelistán
Írta 2007. január 14. - 13:57

Iróniának szántam csak nem raktam:)
Ha autoval parkolsz hagyd bekapcsolva az ablaktörlõd,ugy nem tudják a szélvédõre rárakni a büntetõcédulát:afro:
Írta 2007. január 14. - 13:47

Írta 2007. január 14. - 13:22

Ha autoval parkolsz hagyd bekapcsolva az ablaktörlõd,ugy nem tudják a szélvédõre rárakni a büntetõcédulát:afro:
Írta 2007. január 14. - 13:12

J:-és amikor én fizetem a tüdõrákkezelésedet az jogos meg,mondjuk egy évben 10000embernek kel a gyogykezelését a cigi miatt,és 50 ember szenved E.Sport balesetet.
hát ez az.. azon spórolnak amin nem kéne...de lényegébe annyi pénzt csikarnak ki az emberekbõl amennyit akarnak, mert ez egy következmények nélküli ország.

Írta 2007. január 14. - 12:46

Írta 2007. január 14. - 12:39

Leirnék egy párbeszédet amit a barátom feleségével folytattam(aki mellesleg terhessen ugy bagozik minha kötelezõ lenne):mad:
Néztük az extrém sportot amiben Amcsi motocrososokat mutogattak akik arrol beszéltek hány törött csontjuk amit milyen sok csavar tart össze stb..
Bagozó feleség:-én meg fizethetem a tébét utánnuk!
Jomagam:-te hülye vagy ezek Amerikaiak ott egész más a tb rendszer.
B.F:-akkor is nehogy már én fizzessek a hülyék után.
J:-és amikor én fizetem a tüdõrákkezelésedet az jogos meg,mondjuk egy évben 10000embernek kel a gyogykezelését a cigi miatt,és 50 ember szenved E.Sport balesetet.
B.F:-akkor is,ha van pénze E.sportolni legyen pénze az orvosra is,és különben is nekem sincs semmi bajom a cigitõl meg valamiben ugyis meg kell halni.
J:-anyád(értelmetlen a vita,azaz folytatodott de politikaivá avanzsálodott az meg itt off)
A történethez hozzátenném hogy fél millát keres a csaj és egy ujságot szerkeszt,az elözõ gyerekének egy napossan meg kellet mûteni a szivét, azalatt a terhesség alatt is végig bagozott,de az orvos azt mondta ez biztos nem a cigitõl van!!!!
Tökéletessen tudják hogy ezek a felháborító törvények,a magyar mentalitás mezején milyen szépen burjánzó gyommá fejlõdhetnek.
Kell neki gyerek???? Õ az igazi extrém sportoló!!! Két életet veszélyeztet grat.
Írta 2007. január 14. - 11:36

Én pl a társadalom perifériáján sodrodó munkanélküli segéjen élõ,az országot maximálissan kiszipolyozó polgár vagyok,aki feketén dolgozik és nem fizet semmit,se adot se tb-t semmit.dohogó?
mit mondjak .. neked ezek szerint csak az számít, hogy neked hány forintot kell fizetned .. az, hogy társaidat kizárják a TB-bõl - számodra dohogás . értsd: felesleges ellenállás az esszerû, törvényszerû dolgokkal szemben . akii dohogy, mindennel kapocsaltban dohog - tehát a téma csak azért merül föl, mert valaki dohogni akar anyways ...
cool arc vagy - mit mondjak ..
Én igazi cool arc vagyok.
Aki fizet tb-t és nem látják el ha eltörik a lába annak igenis jogos a felháborodása.
Dante-nek van igaza magán biztosítás magán korház a pénznyelöbe meg semmit,ugyse vagy szarul embertelen körülmények között látnak el.
Írta 2007. január 14. - 04:22

A kerékpár elsõsorban közlekedési eszköz.
ez itt a lényeg.
jepe: használd az

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2007. január 14. - 04:12

Írta 2007. január 14. - 04:11

Írta 2007. január 14. - 04:09

mit mondjak .. neked ezek szerint csak az számít, hogy neked hány forintot kell fizetned .. az, hogy társaidat kizárják a TB-bõl - számodra dohogás . értsd: felesleges ellenállás az esszerû, törvényszerû dolgokkal szemben . akii dohogy, mindennel kapocsaltban dohog - tehát a téma csak azért merül föl, mert valaki dohogni akar anyways ...
cool arc vagy - mit mondjak ..
Írta 2007. január 13. - 22:04

Írta 2007. január 13. - 21:53

Írta 2007. január 13. - 21:52

Amíg lesz teszkós "monti" és ekkora tömegek veszik, addig értelmetlen lesz bevezetni. A kerékpár elsõsorban közlekedési eszköz. Nem adhat okot hátrányos megkülönböztetésre az, hogy milyen ruhában, milyen útvonalon és milyen sebességgel közlekedsz. Ha meg az lesz akkor bringa helyett székkel kell triálozni.1: nem tudják meghúzni a határt hogy honnan extrém a bicaj és honnan nem az. (DH gépeel elbasz a villamos és Kempinggel Ugratás esetei
)
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2007. január 13. - 20:14

Heheheheeee

Írta 2007. január 13. - 19:55

Viszont így igazi nosztalgia a Win98as géppel jáccani. Egy éve nem kapcsoltam be.
ON
bicaj nem vszínû hogy rajta lesz a listán, ha változik ha nem. Hiteles forrásból. Indoklás hosszú, lényege az hogy
1: nem tudják meghúzni a határt hogy honnan extrém a bicaj és honnan nem az. (DH gépeel elbasz a villamos és Kempinggel Ugratás esetei

2: Critical Mass elért vmit. Jetskivel és falmászással nehéz tüntetni.
Írta 2007. január 13. - 15:29

off: velkám!

Írta 2007. január 13. - 15:23

Én személy szerint falat is mászok, meg snowboarozok is, ugyhogy több ponton is elég kellemetlenül érint.
Mondjuk snowboardhoz ugyis mindig kötünk biztositást, ugyhogy ott annyira nem gáz.
Írta 2007. január 13. - 15:16

És éppen ezért nem lenne sok lelkiismeret furdalásom mondjuk azért, mert minimálbér után fizetek TB-t - ami azért egyfajta TB csalás...(más kérdés, hogy alkalmazott vagyok, így "sajnos" teljesen legális keretek között fizetek, ráadásul jó sokat...)
OFF _kz_; Köszönöm a játékokat, nem is tudod, hogy feldobtad a napomat!

GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

Írta 2007. január 13. - 15:13

kz