Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

EXTRÉM sportok feketelistán

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
218 hozzászólás a témában

scottraider

scottraider

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 hozzászólás
Következményként azt értettem hogy börtönbe zárnak,és eljárást inditanak ellened,ha felszolalsz a rendszer ellen.
Iróniának szántam csak nem raktam:)
Az alkohol nem válasz,de legalább elfelejted a kérdést:cheers:
Ha autoval parkolsz hagyd bekapcsolva az ablaktörlõd,ugy nem tudják a szélvédõre rárakni a büntetõcédulát:afro:

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
na és mi? bemondja a tv. ennyi. lett azóta valami megszorítás csökkentés? nem. csak jöttek az új megszorítások..

scottraider

scottraider

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 hozzászólás
Most mér mondod ha tüntetésen veszel részt annak van következménye!!!
Ha autoval parkolsz hagyd bekapcsolva az ablaktörlõd,ugy nem tudják a szélvédõre rárakni a büntetõcédulát:afro:

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás

J:-és amikor én fizetem a tüdõrákkezelésedet az jogos meg,mondjuk egy évben 10000embernek kel a gyogykezelését a cigi miatt,és 50 ember szenved E.Sport balesetet.

hát ez az.. azon spórolnak amin nem kéne...de lényegébe annyi pénzt csikarnak ki az emberekbõl amennyit akarnak, mert ez egy következmények nélküli ország. :(

scottraider

scottraider

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 hozzászólás
Ha valaki látott már terhes nõt bagozni tudja milyen sokkoló látvány,és amikor a képébe vágod hogy milyen önzõ b.zi még meg van sértõdve.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Leirnék egy párbeszédet amit a barátom feleségével folytattam(aki mellesleg terhessen ugy bagozik minha kötelezõ lenne):mad:
Néztük az extrém sportot amiben Amcsi motocrososokat mutogattak akik arrol beszéltek hány törött csontjuk amit milyen sok csavar tart össze stb..
Bagozó feleség:-én meg fizethetem a tébét utánnuk!
Jomagam:-te hülye vagy ezek Amerikaiak ott egész más a tb rendszer.
B.F:-akkor is nehogy már én fizzessek a hülyék után.
J:-és amikor én fizetem a tüdõrákkezelésedet az jogos meg,mondjuk egy évben 10000embernek kel a gyogykezelését a cigi miatt,és 50 ember szenved E.Sport balesetet.
B.F:-akkor is,ha van pénze E.sportolni legyen pénze az orvosra is,és különben is nekem sincs semmi bajom a cigitõl meg valamiben ugyis meg kell halni.
J:-anyád(értelmetlen a vita,azaz folytatodott de politikaivá avanzsálodott az meg itt off)

A történethez hozzátenném hogy fél millát keres a csaj és egy ujságot szerkeszt,az elözõ gyerekének egy napossan meg kellet mûteni a szivét, azalatt a terhesség alatt is végig bagozott,de az orvos azt mondta ez biztos nem a cigitõl van!!!!
Tökéletessen tudják hogy ezek a felháborító törvények,a magyar mentalitás mezején milyen szépen burjánzó gyommá fejlõdhetnek.

Kell neki gyerek???? Õ az igazi extrém sportoló!!! Két életet veszélyeztet grat.

scottraider

scottraider

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 hozzászólás

dohogó?

mit mondjak .. neked ezek szerint csak az számít, hogy neked hány forintot kell fizetned .. az, hogy társaidat kizárják a TB-bõl - számodra dohogás . értsd: felesleges ellenállás az esszerû, törvényszerû dolgokkal szemben . akii dohogy, mindennel kapocsaltban dohog - tehát a téma csak azért merül föl, mert valaki dohogni akar anyways ...

cool arc vagy - mit mondjak ..

Én pl a társadalom perifériáján sodrodó munkanélküli segéjen élõ,az országot maximálissan kiszipolyozó polgár vagyok,aki feketén dolgozik és nem fizet semmit,se adot se tb-t semmit.
Én igazi cool arc vagyok.
Aki fizet tb-t és nem látják el ha eltörik a lába annak igenis jogos a felháborodása.
Dante-nek van igaza magán biztosítás magán korház a pénznyelöbe meg semmit,ugyse vagy szarul embertelen körülmények között látnak el.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

A kerékpár elsõsorban közlekedési eszköz.

ez itt a lényeg.

jepe: használd az Feltöltött kép gombot. 15percen belül ingyenes.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

jepe

jepe

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás

lehet, hogy mégis jó volt valamire a cm...

pont most lenne jó ..:)

jepe

jepe

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
nem az van, hogy nem fizetjük, hanem az, hogy õk is fizetnek - de ha nekik bajuk esik - szevasz - máris tárdsadalmon kívül vannak ..

jepe

jepe

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
dohogó?

mit mondjak .. neked ezek szerint csak az számít, hogy neked hány forintot kell fizetned .. az, hogy társaidat kizárják a TB-bõl - számodra dohogás . értsd: felesleges ellenállás az esszerû, törvényszerû dolgokkal szemben . akii dohogy, mindennel kapocsaltban dohog - tehát a téma csak azért merül föl, mert valaki dohogni akar anyways ...

cool arc vagy - mit mondjak ..

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
lehet, hogy mégis jó volt valamire a cm...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
és ez a szerencsénk.
nem kicsit, nagyon.
:)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

1: nem tudják meghúzni a határt hogy honnan extrém a bicaj és honnan nem az. (DH gépeel elbasz a villamos és Kempinggel Ugratás esetei :D )

Amíg lesz teszkós "monti" és ekkora tömegek veszik, addig értelmetlen lesz bevezetni. A kerékpár elsõsorban közlekedési eszköz. Nem adhat okot hátrányos megkülönböztetésre az, hogy milyen ruhában, milyen útvonalon és milyen sebességgel közlekedsz. Ha meg az lesz akkor bringa helyett székkel kell triálozni.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Willmaker

Willmaker

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás
"2: Critical Mass elért vmit. Jetskivel és falmászással nehéz tüntetni.[/QUOTE]"
Heheheheeee :D Áááá az igen naaagy! Ez tetszett!

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.416 hozzászólás
OFF: én is köszi a jáccódásokat, bár egyik sem megy (túl jól) WinXP alatt :D:D

Viszont így igazi nosztalgia a Win98as géppel jáccani. Egy éve nem kapcsoltam be.

ON

bicaj nem vszínû hogy rajta lesz a listán, ha változik ha nem. Hiteles forrásból. Indoklás hosszú, lényege az hogy
1: nem tudják meghúzni a határt hogy honnan extrém a bicaj és honnan nem az. (DH gépeel elbasz a villamos és Kempinggel Ugratás esetei :D )
2: Critical Mass elért vmit. Jetskivel és falmászással nehéz tüntetni.
Meguntam az aláírásom....

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás
Leesett. Az a baj, hogy a TB kérdés majd mindenhol szopás (nem is tudom, hogy van-e olyan ország, ahol rendesen mûködik), mert épít az emberek becsületére.

off: velkám! :)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Szivás ez az Extrémsportoloknak nem fizetjük az ellátását.
Én személy szerint falat is mászok, meg snowboarozok is, ugyhogy több ponton is elég kellemetlenül érint.
Mondjuk snowboardhoz ugyis mindig kötünk biztositást, ugyhogy ott annyira nem gáz.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Azt mondom, hogy ezzel az erõvel magasról letojom, hogy vagyok-e a rendszer által biztosítva, mert nekem, mûködik - igaz, csak azért, mert külön utakon járok.

És éppen ezért nem lenne sok lelkiismeret furdalásom mondjuk azért, mert minimálbér után fizetek TB-t - ami azért egyfajta TB csalás...(más kérdés, hogy alkalmazott vagyok, így "sajnos" teljesen legális keretek között fizetek, ráadásul jó sokat...)

OFF _kz_; Köszönöm a játékokat, nem is tudod, hogy feldobtad a napomat! ;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás
Attól még nem leszel rendszeren kívüli, hogy olyan eseményekre kötsz külön biztosítást, amire az alap nem vonatkozik... vagy nem értem, amit írtál.

kz