Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Maratonok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3542 hozzászólás a témában

Arky

Arky

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
MOstmár beneveztem, megyek ha esik ha fúj. :pada:

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
esõben viszont a BM-et érdemes kerülni..

LustaTömzsi

LustaTömzsi

vendég

• fórumtag
  • 153 hozzászólás
üdv
a buda azért jó mert ez elsõ a licenceteleneknek akik már várják az ismerõsöket a tömeget mégis csak verseny némi izgalommal
mindenképp majális de becsülni kell azokat is akik évente kétszer ülnek bringára
szerintem az elsõ 20 is beszélget ha már 1ütt teker, legfejebb nem tartják egymásnak a bringát ha megának pisilni
ha süt a nap akkor baromi jó ha esik akkor szar
üdv

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

(mondom úgy hogy még egy versenyen sem tévedtem el (kivéve Kona Maraton, de ott szerintem egy ember sem volt, aki mindig jó útvonalon haladt :D)

Jah,mert vmi tájfutó alakulat elszalagozta a pályát...de mi simán leálltunk frissíteni az õ kajáspontjukon is :D aztán mikor az 55 km helyett 62-t mutatott az odo akkor benéztem magamnak a tihanyi félszigetet és visszatekertem bicikliúton :D

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
egy maratonon jobb hangulat is tud lenni, mint egy futóversenyen, de ez általában az elsõ ~20%-ra hajtók kivételével...
bár mondjuk ott is azért szokás beszélgetni.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Arky

Arky

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
Ja és profi soha nem lesz belõlem(nem is akarom, mert az ultramaratonokra akarom az erõmet tartalékolni (futás), de ahoz hogy bicajos barátokat szerezzek és eltöltsek egy kellemes napot hasonló érdeklõdésû emberekkel, ráadásul kicsit feelinges körülmények között ahoz tuti jó lesz a Buda is, meg a ...

Arky

Arky

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
Úgy legyen! Bringázni imádok, az nem lehet gond. Ha a montis versenyek is olyanok mint az utcai futóversenyek (hangulatban) akkor tuti hogy megfertõz. Amúgy ezen kívül a Bükkre még muszály mennem, mert az átmegy a gyermekkorom faluján. :mmraise:

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás

Mindenesetre én kipróbálom, már be is neveztem, remélem olyan véleményem lesz mint Erának.

Szerintem kezdésnek is pont jó, én is jól éreztem magam, de nem is akartam, hogy a hangulatom bármi is elrontsa. Aztán megjön a szájíz, és azon kapod magad, hogy a Salz-ra készülsz:)
" A Cube el van vetve! "

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Idén hanyagolom a maratonokat, csak a Top M. futamain indulok, nem akarom elfárasztani magam velük, amikor értelmét nem látom nagyon, pannonokat is hiába nyerem, adnak 1 üveglapot :-/ Annak nincs értelme...

Idén inkább a 4 top, 6 cc mellett a külföldi pontszerzõ versenyekre koncentrálok. Még Gyenesdiás talán beugrik, mivel eléggé év végén van, akkor már úgyis mind1 :) Na meg jó móka :P
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Idén nem indulok pannonokon sajna...

Sopron helyett lehet én is inkább maradok itthon - Kürtös Kupán xc-zni.
faszán egymásra szervezték itt a rangosabb xc és maraton versenyeket is.

Gyõrújbarátot nem üti semmi? arra jössz?

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Az iram miatt hasonlítom ahhoz. Ha a pályát akarnám fikázni, ilyen alapon a hazai XCO pályák is játszóterek jónéhány külföldihez képest.
Aki elõször indul BM-en, vagy kezdõ, az ezt is bõven technikásnak érzi. Nem vitatom, az öreg rókáknak nagytányér végig, de a mezõnyt nem õk adják, hanem akik miatt ez az egész május elsejei sportfesztivál létrejött- gondolom én.

ez ponzosan így van, sajnos elégsok esés szokott lenni.( természetesen a hobbisták között)

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
A pálya nem rossz, sosem mondtam olyat hogy az. Igazándiból tetszene, ha más szervezné, persze aki nem teljesítménycentrikus és nem baj neki hogy plusz 10 percet rossz irányba megy, annak teljesen megfelel (mondom úgy hogy még egy versenyen sem tévedtem el (kivéve Kona Maraton, de ott szerintem egy ember sem volt, aki mindig jó útvonalon haladt :D)). Budamarci az jó verseny, jó pálya, javítható rendezés.
Egy Gyõrújbaráthoz képest még így is nagyon technikás a pálya, a hossza engem specziel nem zavarna, mert középtávokon indulok mindenhol.
Aki elõször maratonozik annak ez is nagy élmény és kellemes tapasztalat, de ha volt már korábban egy-egy nagyobb rendezvényen itthon, neadj'Isten külföldön, akkor azért lehet érezni a különbséget.

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás
Az iram miatt hasonlítom ahhoz. Ha a pályát akarnám fikázni, ilyen alapon a hazai XCO pályák is játszóterek jónéhány külföldihez képest.
Aki elõször indul BM-en, vagy kezdõ, az ezt is bõven technikásnak érzi. Nem vitatom, az öreg rókáknak nagytányér végig, de a mezõnyt nem õk adják, hanem akik miatt ez az egész május elsejei sportfesztivál létrejött- gondolom én.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Krosszántri versenyen kevésbé punnyadt a pálya.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

Én szeretem a Buda Maratont. Minden évben elmegyek rá.
Kemény, technikás pálya, még jó, hogy rövid. :)

Szerintem egy hosszú kroszkántri verseny, de hogy maraton lenne, az költõi túlzás. Ilyen pályán 100km, az már mtb maraton lenne, de így maximálisan tömegrendezvény- amirõl a maratonozás, és egészében véve a sport szól.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

Arky

Arky

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
Mindenesetre én kipróbálom, már be is neveztem, remélem olyan véleményem lesz mint Erának.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Nyilván tapasztalatszerzésre jó, én az elsõ kettõn voltam, akkor megfogadtam, hogy többre nem megyek, szervezési gondok voltak, nem kicsik.
Talán egyik buda sem volt visszhangoktól mentes, így a döntésem nem bizonyult túl rossznak.

De programnak, kikapcsolódni, sokakkal tekerni nem egy rossz verseny.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Én szeretem a Buda Maratont. Minden évben elmegyek rá.
Kemény, technikás pálya, még jó, hogy rövid. :)

Arky

Arky

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
Rémhörcsög! Ezek szerint a Buda az nem jó? Kezdõnek, tapasztalatszerzésre sem?

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
hát mondjuk ja, 3000/4500 forintot nem ér meg. csak gondoltam ha jó idõ lesz, akkor kitekerek odáig, aztán fotózom egyet.