ahogy elnézem egyre kevesebb maraton kerül megrendezésre.
És egyre drágábban...
ahogy elnézem egyre kevesebb maraton kerül megrendezésre.
Már tavaly is panaszkodtak a szervezõk, hogy full veszteségesre jött ki nekik, gondolom anyagi okokból....sajnosBakker, kedvenc tájam a Zemplén, szomorúan olvasom a honlapon, hogy: "2008-ban nem kerül megrendezésre a Zemplén Maraton!" :-( Ha már kisírtátok magatokat akkor bocs az emlékeztetésért, még csak most szembesültem :-(
Miért?!!!!!
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Szia Pite!Kicsit paradoxonosan hangzik
Képanyag van vhol?
Yola, állítólag nem lesz Egom marci
Ha lesz idén, akkor a Tisza tó körülit érdemes meglátogatnod, igaz, hogy sík, igaz, hogy végig beton, de a Tisza-tó gyönyörû.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
valószínûleg nem változtatják tavalyhoz képest
Ha lesz idén, akkor a Tisza tó körülit érdemes meglátogatnod, igaz, hogy sík, igaz, hogy végig beton, de a Tisza-tó gyönyörû.Abszolút hobbi tekerõnek (puhány:)) a Bükk rövid mellé melyik pályát ajánlanátok még? Lehetõleg technikailag sem nehezet.
ezzel azt akarod mondani, hogy nem voltál tavaly, jól értem?
ezzel azt akarod mondani, hogy nem voltál tavaly, jól értem?Hát ezzel okosabb lettem
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Hát ezzel okosabb lettemvalószínûleg nem változtatják tavalyhoz képest
A tavalyi Gyõrújbarátiról nem hallottam túl jókat. Állítólag voltak gondok a pályakijelöléssel.
Ettõl függetlenül idén rápróbálok:)