Más, Buda drágább lett? Nemrég nem ez az összeg szerepelt 2008ra a honlapon

Nem lesz Esztergom maraton???
Sopron maraton Kõszeg helyett lesz, vagy tök más?
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
A tavalyi Gyõrújbarátiról nem hallottam túl jókat. Állítólag voltak gondok a pályakijelöléssel.
Ettõl függetlenül idén rápróbálok:)
Bizony-bizony
Bükk mellett a legkönnyebb az talán a Gyõrújbarát vagy Gyenesdiás. De igazán a többi sem vészesBár még sosem tekertem rövidtávon
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Szammer, Au-ban Júliusban kb 50 fok van árnyékban, a karodat nem bírod majd felemelni, nem hogy bringázni... Szóval hiába húzol minket, akkor sem fogunk irígyelni
Amúgy valszeg én is Dolomiti SuperBanzáj
nekem is kimarad a duna idén, mert 1 hónapra megyek ausztráliába :-))))
(bocs, de egy kicsit dicsekedni akartam :chin: )
Abszolút hobbi tekerõnek (puhány:)) a Bükk rövid mellé melyik pályát ajánlanátok még? Lehetõleg technikailag sem nehezet.
nekem is kimarad a duna idén, mert 1 hónapra megyek ausztráliába :-))))Aha, bár Duna valsz kimarad, mert akkor Dolomiti Superagónia vagy mi van.
melyik maratonra neveztél? A TOP-ra?
Szerintem nézd meg az eredménylistát.Valaki meg tudja mondani, hogy kb. hány nevezõ volt tavaly a Bükk Maraton-on?
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"