Ez egy átgondolatlan kijelentés volt - a versenytáv 75%-ával elég készülni. Már ha aza táv tényleg edzés. (magamból indulok ki, de ha pl túrázom 100 km-t, abból kábé 50 km az, ami edzésértékû...)
szerintem ez erõsen egyénfüggõ is
Ez egy átgondolatlan kijelentés volt - a versenytáv 75%-ával elég készülni. Már ha aza táv tényleg edzés. (magamból indulok ki, de ha pl túrázom 100 km-t, abból kábé 50 km az, ami edzésértékû...)
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Sziasztok!
Én most szeretném elkezdeni a maratonozást bicajjal. Még soha nem voltam versenyen és az a 42 km szerintem kiválló tapasztalatszerzés lesz, én örülök hogy van ilyen verseny.
Tudtok tanácsokat adni, hogy hogy készüljek rá. Március közepétõl leszek otthon. A terep anyira nem ismeretlen, sokat futottam arra.
Nem vagyok belsõs, csak jól informált :-)
Ezt te hol láttad? Most néztem de az mmtbszsz oldalán nincs is fent a 2008-as versenynaptár (nemrég még fent volt), csak a tavalyi és a pannonmaraton oldalán sincs még semmi új infó.
Belsõs ember vagy?
Pedig az esztergomi verseny érdekelt volna nagyon, mivel környékbeli vagyok.
Pannon Maraton csak három fordulós lesz. Tervezett Esztergom elmarad.
Marad: Sopron, Gyõrújbarát (exKõszeg idõpontjában), Zalaszentgrót
Hát van 1 olyan tippem ,hogy ha lehetne akkor sem lenne érdemes, bár szerintem rugalmasak a rendezõk.Megtaláltam. A 150-est bringával is lehet?