Én bízok a jó idõben csak sajna a nem lesz új gumi szettem, mertnem jön meg a nagykerbõl addigra. Marad a jól bevált mountein King:)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Maratonok
Started by
boca
, 2007. January 03. 21:48
Posted 2009. April 27. - 16:05
Posted 2009. April 27. - 16:00
Nekem is a BM lesz életem elsõ maratonja. Ha nagy dagonya lesz, akkor duplán nehéz lesz számomra
Conti RK-t vagy Ignitort tudok felrakni, kezdjek gumi után vadászni, vagy valamelyikkel vállalható esõ esetén is?
Conti RK-t vagy Ignitort tudok felrakni, kezdjek gumi után vadászni, vagy valamelyikkel vállalható esõ esetén is?
Posted 2009. April 27. - 15:52
Nem, Dante a legnehezebbet írta elõre.Tehát a Szilvásvárad a legkönnyebb? Én azt hittem pont fordítva! Akkor lehet ráveszem magamat a középre!
A sebesség mindent megold.
Posted 2009. April 27. - 15:50
Tehát a Szilvásvárad a legkönnyebb? Én azt hittem pont fordítva! Akkor lehet ráveszem magamat a középre!
Posted 2009. April 27. - 15:48
Remélem,BM-on nem lesz esõ,meg elötte sem... Az nagyon GYász lenne.
Ez lesz az elsõ maratonom.
Van valakinek infója azzal kapcsolatban,hogy BM-on lesz -e értékmegõrzõ?
Tavaly,amikor a "gombaszedésen" (10km) indultunk,akkor a sátorban lévõ színpad alá tették a cuccunkat...
Sajnos nincs lehetõségünk autóval a helyszínre kimenni:(
Ez lesz az elsõ maratonom.
Van valakinek infója azzal kapcsolatban,hogy BM-on lesz -e értékmegõrzõ?
Tavaly,amikor a "gombaszedésen" (10km) indultunk,akkor a sátorban lévõ színpad alá tették a cuccunkat...
Sajnos nincs lehetõségünk autóval a helyszínre kimenni:(
Posted 2009. April 26. - 23:33
Szilvás-Duna-Mátra-Bükk (már a Top marcikból)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2009. April 26. - 23:14
Segítsetek!
Eddig csak rövid távú maratonokon indultam, és ez végig teljesen élvezhetõ, még marad energiám a végén, azt érzem. Ebben az évben gondolkodom a közép távokon.
Szerintetek melyik maraton középtávja a legkönnyebb haladva a legnehezebb felé? Most épp a Szilvásváradon gondolkodom.... (itt azt néztem, hogy a középtáv km-ben nincs 2x annyi mint a rövidtáv de a szintkülönbség eléggé húzós a rövidhez képest!)
Elõre is köszönöm a tanácsokat!
Eddig csak rövid távú maratonokon indultam, és ez végig teljesen élvezhetõ, még marad energiám a végén, azt érzem. Ebben az évben gondolkodom a közép távokon.
Szerintetek melyik maraton középtávja a legkönnyebb haladva a legnehezebb felé? Most épp a Szilvásváradon gondolkodom.... (itt azt néztem, hogy a középtáv km-ben nincs 2x annyi mint a rövidtáv de a szintkülönbség eléggé húzós a rövidhez képest!)
Elõre is köszönöm a tanácsokat!
Posted 2009. April 26. - 20:16
Posted 2009. April 26. - 20:15
A napok elõrehaladtával az ötnapos prognózisba belefoglalt elõrejelzés pontossága - a meteorológia jelenlegi elõrejelezhetõségi lehetõségeihez igazodva - általánosságban csökken, így ezt a tényezõt ajánlott figyelembe venni.
idézet a metnet.hu weblaprol
Szóval lehet még hó is.
idézet a metnet.hu weblaprol
Szóval lehet még hó is.
Posted 2009. April 26. - 20:14
térdvédõ
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2009. April 26. - 19:56
Adhatnál valami támpontot, mert nem tudom, mire gondolsz.vv milyen utca és milyen cég ? elnézést a kisbetûkért de a gépelés most csak egykezes
Posted 2009. April 26. - 19:45
vv milyen utca és milyen cég ? elnézést a kisbetûkért de a gépelés most csak egykezes
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Posted 2009. April 26. - 19:35
Posted 2009. April 26. - 19:32
Posted 2009. April 26. - 19:23
Nem lesz cumi... ha verseny van, akkor nem azt kell nézni, hogy milyen az idõ, hanem a versenyre kell koncentrálni. És ez mindig így van. Nem azért nevezel, hogy anyázz a sár miatt, hanem azért, hogy versenyezz.
Szerintem.
A FF-et kilõheted, szerintem BJ.
Köszi a választ!
És hiába van igazad abban, hogy ha nevez valaki az igenis verseny, de attól még cumi térdigérõ dagonyában "versenyezni". és amikor ez a körülmény fellép, onnantól biztos vagyok benne, hogy csak annak lesz verseny aki olyan kaliberû csapatban van ahol ezt megkövetelik. a többi amatõrnek csak maradandó ÉLMÉNY de akármi legyen énis elindulok
Posted 2009. April 26. - 19:00
mintha valaki megrendelte volna az esõt péntekre, szombattól újból jó idõ lesz még jó hogy nem neveztem elõre, de azért elmegyek...
Posted 2009. April 26. - 17:44
Janes, 2007-ben indultam rajta, ma olyan viharos szél volt, hogy nem neveztem csak kb 20 km-t jöttem a mezõnnyel egész jó tempóban, aztán Sopronnál kiálltam. A rekumbenseseket az elsõ emelkedõn (kb. 10 %-os 200 méter erejéig) a nézõk tolták fel
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Posted 2009. April 26. - 14:02
Nem lesz cumi... ha verseny van, akkor nem azt kell nézni, hogy milyen az idõ, hanem a versenyre kell koncentrálni. És ez mindig így van. Nem azért nevezel, hogy anyázz a sár miatt, hanem azért, hogy versenyezz.
Szerintem.
Szerintem.
Posted 2009. April 26. - 08:30
nos akkor már kb 90% hogy hatalmas cumi lesz a Buda maraton:D....ennek tükrében black jack(2.1), furious fred(2.0), vagy hurricane(2.0)? és ha esetleg nem lenne akkora sár....
elnézést, hogy még 1 postot hoztam de hátha érdekel valakit, egy kis területi elõlrejelzés, tájékoztatásnak: http://www.eumet.hu/1_tajegysegek.html
elnézést, hogy még 1 postot hoztam de hátha érdekel valakit, egy kis területi elõlrejelzés, tájékoztatásnak: http://www.eumet.hu/1_tajegysegek.html
Posted 2009. April 26. - 08:01
Valakinek nincs Buda Maraton hobby táv szintrajza? Csak hogy kicsit ráhangolódjak:) Ha lehet, így mint ahogy Balu75 küldte: távolság X tengellyel.