Továbbra is azt mondom, hogy nem a 17.000 sok, kifizetek ennél többet is egy jó kis (külföldi) versenyért, hanem az, amit ezért a pénzért kapunk.
Ezzel maximálisan egyetértek. Ár-érték arányokkal van a legfõbb baj itt.
Továbbra is azt mondom, hogy nem a 17.000 sok, kifizetek ennél többet is egy jó kis (külföldi) versenyért, hanem az, amit ezért a pénzért kapunk.
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Másik: Szerettem volna valamit kérdezni a Topmaraton szervezõktõl, írtam a topmaraton oldalán a fórumba. Az admin már jó párszor bejelentkezett, de nem válaszolt. 1-2 hét után írtam az info@topmaraton.hu-ra, ennek is már lassan egy hete lesz, de még mindig nem válaszoltak.
Tudok valamit csinálni?
Dani
ÓÓ és tényleg milyen jó volt. Fura volt, amikor felértünk a hegytetõre, én meg csodálkoztam hol van az út. [IMG][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/091217/hol_az__t_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img] A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu[/IMG] Kis keresés után láttam messzebb a két kis karót, azok között indult el a 6km-es megaorgazmusPélda már megint az unalomig emlegetett szepesi maraton:
http://www.kralovskymaraton.sk/Trasy_mapy/vyskovy_profil_50km.jpg
Érdemes egy pillantást vetni a térképre. A 26. km utáni rész tömény gyönyör volt.
Bár tök mindegy mi itt mit írunk, úgysem mérvadó a véleményünk.
Másrészt elgondolkodtat az, hogy egy futóverseny esetén ahol fél Budapestet le kell zárni 4500 ft a nevezés, és kapok kaját, érmet polót, kedvezményeket stb. Aztán tovább agyaltam és rájöttem, hogy egy futó maratonon elindulnak 8-15000 fõig, mig egy Duna maratonon 1800 fõ. Kicsit így már más a helyzet.
, továbbá az egy nyomvonalas single track ösvények a Dunán.....no comment..
(az elõnevezés árát a klubom számla ellenében téríti).
csak azért a klubnak is végesek a határai... ha nem a drága nevezésre menne el a pénz, akkor mondjuk tudnál kapni nadrágot, mezt stbItt a lényeg....
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
(az elõnevezés árát a klubom számla ellenében téríti).
[highlight] The bike way of life [/highlight]
A nevezési díjért kapott szolgáltatás versenyenként:
- emblémázott minõségi póló,
- chipes idõmérés,
- online nevezés,
- frissítõ állomások /távonként az elvárható mennyiségben, banán, csokoládé, izotóniás ital/,
- kerékpármosó,
- tisztálkodási lehetõség,
- egészségügyi ügyelet,
- a verseny napján egytálétel,
- összetett értékelés, díjkiosztó /2010 november 27/,
- TOP MARATON ÉLMÉNY.
Ez egyszerre vicces és botrányos!
4250 Forintot fizetni elõnevezésben (6-8 hónappal elõre!!!) egy minimál szolgáltatásokat nyújtó maratonért gáz. De kapsz Top Maraton élményt!
A nevezési díjért kapott szolgáltatás versenyenként:
- emblémázott minõségi póló,
- chipes idõmérés,
- online nevezés,
- frissítõ állomások /távonként az elvárható mennyiségben, banán, csokoládé, izotóniás ital/,
- kerékpármosó,
- tisztálkodási lehetõség,
- egészségügyi ügyelet,
- a verseny napján egytálétel,
- összetett értékelés, díjkiosztó /2010 november 27/,
- TOP MARATON ÉLMÉNY.
Ez egyszerre vicces és botrányos!
4250 Forintot fizetni elõnevezésben (6-8 hónappal elõre!!!) egy minimál szolgáltatásokat nyújtó maratonért gáz. De kapsz Top Maraton élményt!